حضور کریتوس در Mortal Kombat !

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1291809006.jpg

سری مورتال کامبت در طول تاریخ با فراز و نشیب‌های فراوانی روبرو شده است. بعد از نسخه MK vs DC که چندان مورد قبول طرفداران این سری قرار نگرفت، حالا Ed Boon و تیمش در تلاش هستند تا این بازی را به اوج لذت خود برسانند و در همین راستا قرار است که کاراکتر Kratos به صورت انحصاری در نسخه PS3 بازی موجود باشد.

به گزارش مجله رسمی پلی استیشن، کریتوس جزو شخصیت‌های بازی خواهد بود و fatality‌ها و حرکت‌های مخصوص به خودش را خواهد داشت و همچنین یک میدان مبارزه که حس و حال بازی God of War در آن موج می‌زند.

کریتوس در بخش داستانی، قابل بازی نخواهد بود.

با انتشار مجله OPM در پایان این هفته، منتظر جزییات بیشتری در این رابطه باشید.

Source

بچه ها الکی جو ندید دیگه حالا یه کریتوس آوردن مرکوس و ماریو و... کجا بود!بچه بازی نیست که هر کسی رو را بدن تو!:d
دیدن کریتوس خیلی کله خرابه خشونت کارهاشم بالاست در عین حال یه سوپراستاره چرا نیارنش!
قرارم نیست کس دیگه ای رو بیارن چون شخصیت دیگه ای با این مشخصات نیست که به سبک بازیم بوخوره.

واقعا برام جالبه بدونم از COD کیو میخوان وارد بازی کنن دیگه این یکی واقعا شاهکار بود . از GTA,RDRSingularity بروبچه های Marvel این یارو توی Splatterhouse یا پرنس و اتزیو منتظر شخصیت های آینده هستیم :d
میترسم یکم دیگه پیش بریم Mario,Wario,Yushi,Luigi,Kirby و بقیه دوستان هم وارد بازی بشن بازی دوباره T بشه

با اینکه این چیزا دیگه مد شده اما من خوشم نیومد راضی نیستم :دی :دی
حداقل بیاد کریتوس رو بفرستن تو نسخه 360 :دی :دی LoL
ام کی فقط با کاراکتر های خودش :x :x
میذاشتن بعداً DLC میکردنش

هر بازی که اسمشو بذارن ام کی که ام کی نمیشه! :-l :-l :-l :-l
[LTR] Sega And Xbox360+PS3 All Stars Fighting! (mortal kombat!)[/LTR]​

هیچی کریتوس کچل کم بود، از COD و GeoW هم شخصیت آوردن.
دو روز دیگه هم میگن در نسخه Xbox 360 بازی علی دایی و عمو پور نگ و امیر محمد و بقالیه سر کوچه تو یه ویرایش ویژه مخصوص بچه های ایران به نام Mortal Komat: Iranian Edition حضور دارن.:d

• Like
Reactions: taherism
به نظر من چیز جالبی میشه.کریتوس مثل همه کارکترای MK خشنِ.به نظر من چیزه جالبی میشه :دی

Eeeee خوب حاجی جون تا دلت بخواد شخصیت خشن هست تو بازی های مختلف :دی شاید 50% اشون هم بیاد تو ام کی هم فن ها شاد بشن هم چیز جالبی بشه :دی :دی
اما ما MK میخوایم \m/ \m/

اگه الان محیط های Taken 2 رو بذارن و دو تا کاراکتر اسکورپیون و ساب زیرو و به ملت نشون بدن همه میگن آخ جون MK جدید :دی
یه ام کیه و یه کاراکتراش :d

یه ام کیه و یه کاراکتراش :d
خیالتون راحت همه-ی کاراکترهایی که میخواید هستن . کریتوس هم تو بخش داستانی نیست که به بازی لطمه بزنه . خیلی بدتون میاد نسخه PS3 رو نگیرید . یا اگه میگیرید از کریتوس استفاده نکنید . کسی که با این حرکت حال نکرده خیلی راحت میتونن بیخیال کریتوس شن . این کار و واسه کسایی کردن که دوست دارن کریتوس تو بازی باشه . مثل خودم . دیگه ماریو بیاد فلان بیاد معنی نداره که . . .

خیالتون راحت همه-ی کاراکترهایی که میخواید هستن . کریتوس هم تو بخش داستانی نیست که به بازی لطمه بزنه . خیلی بدتون میاد نسخه PS3 رو نگیرید . یا اگه میگیرید از کریتوس استفاده نکنید . کسی که با این حرکت حال نکرده خیلی راحت میتونن بیخیال کریتوس شن . این کار و واسه کسایی کردن که دوست دارن کریتوس تو بازی باشه . مثل خودم . دیگه ماریو بیاد فلان بیاد معنی نداره که . . .
شایان فکر آنلاین و بالانس بودن گیم پلی رو هم بکن ! عین Broken Destiny از فردا همه نوب ها (!!) کریتوس برمیدارن !

اگه کسی از cod اضافه بشه به نظرم تنها کسی که سازنده در نظر داره ghost هست.....
از gears هم یا raam یا kantus یا skorge........ .

من در کل خوشم میاد حرکت بدی نیس ولی فقط کریتوس کافیه اونم فقط واسه بخش غیر داستانی اضافه شدن بقیه دیگه شدیدا بی مزه می کنه کارو....... .

شایان فکر آنلاین و بالانس بودن گیم پلی رو هم بکن ! عین Broken Destiny از فردا همه نوب ها (!!) کریتوس برمیدارن !

دوست من تا حالا که ما اصلا فن ها و کمبو های کریتوس رو ندیدیم که بدونیم قویه یا نه !! پس از کجا فمیدی همه ی نوب ها کریتوس رو بر میدارن ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or