حضور کریتوس در Mortal Kombat !

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1291809006.jpg

سری مورتال کامبت در طول تاریخ با فراز و نشیب‌های فراوانی روبرو شده است. بعد از نسخه MK vs DC که چندان مورد قبول طرفداران این سری قرار نگرفت، حالا Ed Boon و تیمش در تلاش هستند تا این بازی را به اوج لذت خود برسانند و در همین راستا قرار است که کاراکتر Kratos به صورت انحصاری در نسخه PS3 بازی موجود باشد.

به گزارش مجله رسمی پلی استیشن، کریتوس جزو شخصیت‌های بازی خواهد بود و fatality‌ها و حرکت‌های مخصوص به خودش را خواهد داشت و همچنین یک میدان مبارزه که حس و حال بازی God of War در آن موج می‌زند.

کریتوس در بخش داستانی، قابل بازی نخواهد بود.

با انتشار مجله OPM در پایان این هفته، منتظر جزییات بیشتری در این رابطه باشید.

Source

این چه کاره مسخره ای هست دیگه کریتوس دیگه تو mk چی کار میکنه ؟ این بازی این همه شخصیت داره به نظر من بازی جالب نمیشه اینطوری

جای تائید کردن کریتوس بیان بقیه کرکتر های بازی رو رونمایی کنن.

این چه کاره مسخره ای هست دیگه کریتوس دیگه تو mk چی کار میکنه ؟ این بازی این همه شخصیت داره به نظر من بازی جالب نمیشه اینطوری
موافقم، اما مثل اینکه یجور bonus هست.

درسته این کارا جالب نیست ولی کریتوس یه شخصیت خشن داره و مرگبار خیلی هم به مرتال کامبت میاد . خودشونم گفتن bounce هست و در حالت داستانی هیچ دخالتی نداره
بعدم بهتر از سوپر من جوکر اینا هست به نظر من انتخاب خوبی هست :)

• Like
Reactions: Fëanor
چرا مسخره است؟ خوب به صورت یک شخصیت قابل بازی هست دیگه اما تو بخش داستانی نیست که درستش هم همینه چون ربطی به دنیای عظیم و داستان های پر پیچ و خم سری MK نداره. به قول دوستمون به صورت یک جایزه هستش:دی من که به شدت از این کار استقبال می کنم چون ایشون که تفنگ به دست نیست، مثل بقیه شخصیت های MK شمشیر داره. خیلی خوشحال شدم از این خبر:دی

عجب عکس خفنی برای معرفی خبر گذاشتید.
امیدوارم که این انبوه شخصیت ها باعث نشه که سازندگان از جلوه های تکنیکی و فضای بازی غافل بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or