حضور سه بازی ایرانی در بین پنج بازی مستقل مورد انتظار در سایت indiedb

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
30685981293835490082.jpg

سایت indiedb طی نظر خواهی از اعضا خود خواسته بود که به مورد انتظار ترین بازی مستقل خود رای دهند.
حالا نتایج این نظر خواهی امده و سه بازی ایرانی در بین پنج بازی مستقل مورد انتظار قرار دارند!
به ترتیب در رده چهارم عنوان Legends of Persia یا همان سیاوش قرار دارد,در رده دوم عنوان شبگرد و
در رده اول ارتش های فرازمینی.
برای دیدن لیست کامل می توانید به صفحه زیر مراجعه کنید:
http://www.indiedb.com/choice

نظر شما در این باره چیست؟
پ.ن:متن خبر توسط خودم نوشته شده!

نظرم اینه که اون دوستانی که اینجا با تموم وجودشون داشتن این بنده خدا ها سازنده های بازی سیاوش رو میکوبیدن الان بیان اینجا هم ادامه بدن.
کسی بازی رو نمیکوبید (اگرم کرده اشتباه کرده)، فقط من و یه عده دیگه می گفتیم به بازی الکی نباید رأی داد، باید دید با توجه به امکاناتی که دارن بازی خوبی هست یا نه، انتظار GOW و ... هم نداشتیم فقط گفتیم بازی باید پاش زحمت کشیده شده باشه
در ضمن حرفهای من تو اون تاپیک کلی بود و ربطی به این بازی هم نداشت، فقط چون دیدم یه عده ای الکی میرن رأی میدن اون مسئله رو مطرح کردم
کلا بچه های ما با بازی ایندی مشکل دارن فقط بازی به دهنشون مزه میده که چندین میلیون دلار هزینه داشته باشه اونم بر میگرده به اینکه ما ایرانی جماعت هیچوقت پول پای بازی نمیدیم و درک نمیکنیم که یه بازی 5 دلاری با 60 دلاری تفاوت داره و اینو با اون مقایسه نمیکنن ما همه رو از بقالی سر کوچه دوهزار تومن میخریم.
به هیچ عنوان اینطوری نیست، بازی ای که ارزش داشته باشه اورجینال بازی میکنم:

ولی بازی ای که بی ارزش باشه (سازنده اونطوری که باید رو بازی کار نکرده باشه) نه بازی میکنم و نه رأی میدم بهش، حالا میخواد ایرانی باشه یا خارجی، بازی سیاوش باشه یا GOW (البته این دو بازی فقط برای مثال بود، GOW که واقعا قشنگ هست، در مورد سیاوش هم نظری ندارم)

ولی اگه ارزش داشته باشه، هم رأی میدم، هم اورجینال بازی میکنم، هم حمایت میکنم، مثلا همین E.T. Armies، درسته که اصلا در حد و اندازه بازی های مطرح اول شخص نیست ولی مشخصه که واقعا براش زحمت کشیده شده و اگر قرار باشه بازیش کنم صد در صد اورجینال بازی میکنم!

بازم میگم صحبت های من به هیچ عنوان ربطی به بازی سیاوش نداره و اصلا نمیگم بازی بد هست یا خوب، کلی میگم که باید درست و منطقی رأی داد!

امیدوارم بالاخره متوجه منظور من شده باشید!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or