حضور بازی سنتر در E3 سال ۲۰۱۹

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مراسم E3 که هر سال در شهر «لس آنجلس» برگزار می شود میزبان حضور گسترده ناشران و بازیسازان مختلف است. هر سال حدود هزاران نفر با حضور در محل برگزاری E3 از نزدیک به تجربه عناوین جدید که در حال توسعه هستند، می پردازند.
اما سال گذشته همراه بود با حضور بازی سنتر به عنوان معدود وب سایت های سرگرمی از خاورمیانه. هر چند تنها فرصت داشتیم یک روز در این مراسم حاضر باشیم، اما همین حضور کوتاه همراه بود با کلی مصاحبه، گزارش و مقالات مختلف که نهایتاً نتایج مثبتی برای ما و مخاطبان بازی سنتر به همراه داشت. از جمله می توانم به مقاله E3 سال ۲۰۱۸ اشاره کنم که یکی از پر بازدید ترین مطلب سال گذشته در بازی سنتر بود.

photo_2019-02-20_17-25-54.jpg

حال حدود سه ماه تا شروع E3 2019 باقی مانده است و مثل سال گذشته بازی سنتر در این مراسم حضور خواهد داشت. امسال تلاش خواهیم کرد تا به صورت کامل این مراسم را پوشش دهیم و در سه روزی که این رویداد در لس آنجلس برگزار می شود، حضور پیدا کنیم.

مراسم امسال از تاریخ ۱۱ تا ۱۳ ماه June مصادف با ۲۱ تا ۲۳ خرداد سال ۱۳۹۸ در سالن Convention Center در قلب شهر لس‌آنجلس برگزار خواهد شد.

برای E3 امسال برنامه های مختلفی در نظر گرفتیم، پس با سایت بازی سنتر و E3 امسال همراه باشید.

مگه تلیته راک استار یا هر شرکت دیگه ای قرارداد ببنده بعد پولا رو بخوره :)) از بس فیلم های مال باختگان کشور خودمون رو دیدی دچار توهم شدی :دی

یعنی برنامه هاشون یه ساله اس مثلا سرمربی جدید اومد یه لیست خرید و لیست مازاد داد فلانی رو نمیخوام=))
بعدشم اونجا ایرانه به راک استار گفته بازی بساز گفته بریز بکارتم اونم ریخته بعد نساخته راک استارم پولارو خرده کپکام همینجور=))
نظراتو آدم میخونه فک میکنه اومده گیمفا:))
عزیزم من گفتم کاری نداریم پولش پس گرفتن یا نه گفتم مهم اینه که نساختن بد گرفتی منظور:))

عزیزم من گفتم کاری نداریم پولش پس گرفتن یا نه گفتم مهم اینه که نساختن بد گرفتی منظور:))
نوشتی کلاهبرداری یعنی چی یعنی پول خوردن
اونی که الان داری ماست مالی میکنی بدقولی بهش میگن نه کلاهبرداری

امیدوارم امسال پیشرفتتون نسبت به دوره قبلی بیشتر باشه ...
....

بابا بکشید بیرون از این بحث بیخود هایپ اسکارلت و عدم حضور سونی ... والا مایکرو با این شاهکار اخیریش CD3 و این سونی هم با این ت*ن*گ ب*ا*ز*ی اخیرش منو نسبت به نسل بعد کلا بی اعتماد کرده ...:-&:-&:-&

نوشتی کلاهبرداری یعنی چی یعنی پول خوردن
اونی که الان داری ماست مالی میکنی بدقولی بهش میگن نه کلاهبرداری
نه داداش بد گرفتی منظور من با پولش کاری ندارم اخرش یا پس گرفتن یا سر مارکتینگ جبران شد یا دست کم سر کپکام هنوز قراردادش پابرجا..........من منظورم بازیه که ما منتظرش بودیم و ندادن منظورم از کلاهبرداری این بود که ظلم کردن به ما..... همین در واقع منظورم از پول خوردن این بود که به هرحال رو چیز دیگه ای خرجش کردن نه اینکه بردن..... در ضمن اگه درست صحبت کنی کسی بهت نمیگه خفن نیستی ماست مالی هم در کار نیست:D
مگه تلیته راک استار یا هر شرکت دیگه ای قرارداد ببنده بعد پولا رو بخوره :)) از بس فیلم های مال باختگان کشور خودمون رو دیدی دچار توهم شدی :D
من اگه اشتباه رسوندم عذر میخوام از شما و دوستان جو این چندوقته خراب بود منم دیگه قاتی کردم:D پستای قدیمیم ببینی دقیقا همینایی رو گفتم که تو همین پستم بود

من امسال فقط منتظر اسکوارم ، و البته این آخرین ساله که چشم انتظار نمایش های این کمپانی بی ارزشم.

اگه امسالم از فاینال بعدی که حداقل هشت نه ساله ملت منتظر خبری ازش هستن نشه ، دیگه حتی اخبار این ناشر رو هم دنبال نمیکنم.

گفتن یه بازی بزرگ دیگه امسال عرضه میکنن که احتمالا اونجرز باشه

• Like
Reactions: Big boss_returns
من امسال فقط منتظر اسکوارم ، و البته این آخرین ساله که چشم انتظار نمایش های این کمپانی بی ارزشم.

اگه امسالم از فاینال بعدی که حداقل هشت نه ساله ملت منتظر خبری ازش هستن نشه ، دیگه حتی اخبار این ناشر رو هم دنبال نمیکنم.

گفتن یه بازی بزرگ دیگه امسال عرضه میکنن که احتمالا اونجرز باشه
با اون گندی که زدن خبری از فاینال نیست خیالت راحت:Dبه احتمال زیاد امسال همون اونجرز و بازی peoplr can fly نشون بدن با بازی pg:D

سونی که نیست.
که باعث میشه همه مولتی پلتفرم ها برن سمت کنفرانس مایکرو... که خب پارسال خوب بود امسال می بینیمش
دایرکت نینتندو هم که امسال همه رقمه باید چیز جالبی باشه
بقیه هم به کنار
مثل همیشه تخمه کنار میذاریم واسه Devolver Digital که بهترین کنفرانس ها رو داره :دی

اخبار خود نمایشگاه هم این دفعه بهرام اون جاست...دمت گرم که هستی

سونی که نیست.
که باعث میشه همه مولتی پلتفرم ها برن سمت کنفرانس مایکرو... که خب پارسال خوب بود امسال می بینیمش
دایرکت نینتندو هم که امسال همه رقمه باید چیز جالبی باشه
بقیه هم به کنار
مثل همیشه تخمه کنار میذاریم واسه Devolver Digital که بهترین کنفرانس ها رو داره :D

اخبار خود نمایشگاه هم این دفعه بهرام اون جاست...دمت گرم که هستی
اتفاقا مولتی پلتفرما نمیرن طرف مایکرو سافت چون گفتن تو ایونت قبل e3 مولتی پلتفرمم دارن که البته فرقیم نمیکنه

اتفاقا مولتی پلتفرما نمیرن طرف مایکرو سافت چون گفتن تو ایونت قبل e3 مولتی پلتفرمم دارن که البته فرقیم نمیکنه

ایونت قبل E3 سونی طبیعتاً نباید بلایی سر مخاطب های E3 بیاره. (به استثنای اونایی که فقط برای سونی میان که خب طبیعیه دیگه نیان)
برا بقیه طبیعتاً مولتی پلتفرم ها باید یه جا بذارن بزنامه هاشون رو.

ایونت قبل E3 سونی طبیعتاً نباید بلایی سر مخاطب های E3 بیاره. (به استثنای اونایی که فقط برای سونی میان که خب طبیعیه دیگه نیان)
برا بقیه طبیعتاً مولتی پلتفرم ها باید یه جا بذارن بزنامه هاشون رو.
همه که حالا نمیرن سمت سونی:D نصفم مال میکروسافت به احتمال زیاد تو ایونت سونی مولتی هایی که طرف سونین رو نشون بدن بعد واسه e3 دوباره تو یه پنلی چیزی نشون بدن که بگن تو e3 هم هستن:D

سونی نیست. ماکروسافت هم که نهایت میخواد گیم پلی هیلو نشون بده و مثلا یه مشت مزخرفات درباره نسل بعد و اینکه دارن دوباره قوی‌ترین کنسول بدون بازی تاریخ رو درست می‌کنن که قابلیت کلود داره و فورزا 8 قراره براش بیاد. فقط میمونه نینتندو که احتمالا حسابی با سویچ جدید و بازی‌های انحصاریش می‌ترکونه. شرکت‌های دیگه هم که ویدیو دارن و کنفرانس نمی‌ذارن. اسکوئر احتمالاً فاینال 7 ریمیک رو برای ps4 تاریخ اعلام می‌کنه، چون این بازی قطعاً انحصار زمانی سونی هست. یوبی سافت یه اساسین جدید + بیاند گود اند اویل+ یه آیپی جدید. سونی گفته که اصلا حاضر نمی‌شه، پس نباید انتظار حتی کالاف دیوتی رو داشته باشین، چون انحصار نمایشگاهیش دست سونی هست. E3 در اصل زمستان سال آینده و در psx اجرا می‌شه. با معرفی Ps5 و انحصاری‌هاش. به شخصه دوست ندارم جملات فن‌بوی بازی بنویسم، ولی واقعیت اینه که بعد از کریسمس سال دیگه سونی جوری قراره صنعت گیم رو با بازی‌های انحصاریش تکون بده که احتمالا ماکروسافت یه سال عرضه‌ی کنسولش رو عقب می‌ندازه تا بتونه چهارتا انحصاری درست کنه برای کنسول جدیدش.

آخرین ویرایش:
سونی نیست. ماکروسافت هم که نهایت میخواد گیم پلی هیلو نشون بده و مثلا یه مشت مزخرفات درباره نسل بعد و اینکه دارن دوباره قوی‌ترین کنسول رو درست می‌کنن که قابلیت کلود داره. فقط میمونه نینتندو که احتمالا حسابی می‌ترکونه. شرکت‌های دیگه هم که ویدیو دارن و کنفرانس نمی‌ذارن. سونی گفته که اصلا حاضر نمی‌شه، پس نباید انتظار حتی کالاف دیوتی رو داشته باشین، چون انحصارش دست سونی هست.

مایکروسافت علاوه بر هیلو، گیرز 5 و I‌‌P جدید نینجا تئوری رو داره و شاید گیرز تاکتیک و Age of Empiers جدید و شاید یسری بازی دیگه که استودیوهای دیگه مشغول ساختشون هستن (زیر نظر استودیو MSGP و شنون لفتیس) مثل بتل تودز که قرار بود 2019 عرضه بشه و شاید یه تیزر از فیبل جدید (بازی پلی گراند) بخوان نشون بدن :D

در مورد کلاد و XCloud هم همین GDC صحبت می‌کنن مثل گوگل که میخواد در مورد بخش گیمینگش صحبت کنه و Project Stream.

مایکروسافت یه کنسول جدید (وان بدون دیسک) برای امسال هم داره، بعلاوه گیم پس برای ویندوز که میتونه هم تو GDC معرفیش کنه هم توی E3 در موردش صحبت کنه :D

خرید استودیو جدید و اعلام خبرش در E3 رو هم میتونید انتظار داشته باشید. و شاید کلی چیز دیگه از جمله معرفی کنسول‌های نسل بعدش به صورت خلاصه و تیزر وار :D بازی‌های مولتی پلتفرم رو هم به این کنفرانس اضافه کنید حله دیگه :D

به شخصه دوست ندارم جملات فن‌بوی بازی بنویسم، ولی واقعیت اینه که بعد از کریسمس سال دیگه سونی جوری قراره صنعت گیم رو با بازی‌های انحصاریش تکون بده که احتمالا ماکروسافت یه سال عرضه‌ی کنسولش رو عقب می‌ندازه تا بتونه چهارتا انحصاری درست کنه برای کنسول جدیدش.

به این میگن یک پیش‌بینی جسورانه :دی ببینیم و تعریف کنیم :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: alisuun
زیر سؤال بردن E3، بزرگترین رویداد تاریخ صنعت گیم، یکی از باحال‌ترین اتفاقاتیه که فقط توی انجمن‌های بازی‌سنتر اتفاق می‌افته :D

به نظر من امسال یکی از مهم‌ترین E3های نسل هشت رو می‌بینیم. حدس می‌زنم مایکروسافت علاوه‌بر رونمایی از کنسول جدیدش، بازیای نسل بعد رو هم معرفی می‌کنه.
نینتندو هم اگه طبق شایعات اون مدل جدید سوییچ ـش رو بخواد معرفی کنه، با این که لزومی نداره حتماً توی E3 شرکت کنن، اما شاید این دوران زمان بهتری برای بیشتر دیده شدنش باشه.
سونی هم که فعلاً روی دور انکار افتاده و تا سال بعد که دوباره توی مراسم شرکت بکنه، هیچ نظری راجع بهش ندارم :D

پ.ن: یه حالت آلترنیتیو هم هست، اونم اینه که کلا هیچ حرف و سخنی از نسل 9 به میون نیاد که احتمالش کم نیست :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or