حضور المان های استراتژی در Dragon Age: Inquisition

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق جدید ترین اطلاعات تایید شد که بازی Dragon Age: Inquisition مکانیکی شامل تسخیر و حفظ قلعه هایی در سراسر جهان بازی خواهد داشت.
با تسخیر هر قلعه از دشمن به کمک همراهانی مانند Varric ،Vivienne یا Cassandra ماموریت های گوشه و کنار آن قلعه برای گیمر باز می شود و همچنین تایید شد که تعداد زیادی قلعه در اطراف Orlais برای تسخیر وجود خواهد داشت که هر کدام ماموریت های متفاوتی را شامل می شوند. گیمر نیز می تواند مامورین اصلی خود که در بازی تحت نام Inquisition Agents شناخته می شوند، مسئول کارهای متفاوتی کند، مانند این که به 50 نفر از آن ها دستور بازسازی مجسمه اصلی قلعه که باعث بالا رفتن روحیه افراد می شود، داده و یا حتی 10 نفر را مسئول معدن گوگرد کرده که باعث افزایش درآمد شوند.
به نظر می رسد بایوور قصد داشته بعضی المان های استراتژی را نیز به بازی افزوده و آن را اندکی متفاوت از عناوین نقش آفرینی کلاسیک عرضه کند، در آینده مشخص می شود تا چه اندازه در این امر موفق خواهد بود.

منبع

take-my-money.jpg

مطمئنم بازی موفقی میشه شاید تو حد نسخه ی اول نباشه اما از افتضاح دو خیلی بهتر میشه چون بایو داره واسه بازی وقت میذاره و مشخصه که برعکس دومیش یه چیز هول هولکی رو نیمخواد عرضه کنه

.::.

یه جورایی داره میشه مثل شماره اولش ... یه PC RPG با المان های نقطه بازی! :|

پس توقع دارین نشه؟؟:|
شماره اولش بهترین RPG کلاسیک این نسل بود و یکی از به یادموندنی ترین بازی های تاریخ!!
---------------------------------------

هرچند به عقید بنده می تونه از اونم فراتر بره، پتانسیل بازی واقعا بالاست!

من مخالف اضافه شدن المان استراتژی هستم.
بازی RPG باید اصیل باشه. خودش باشه. :|

بعد از افتضاح Dragon Age 2 تازه داشتم به این امیدوار میشدم.

بازی RPG باید اصیل باشه. خودش باشه.
:|
البته این چیزایی که تو خبر اومده خیلی هم بیربط به rpg نیست!
ولی بدیش اینه یه همچین تغییراتی تو بازی نیازمند برنامه ریزی و وقت زیادی هست! که احتمال داره انتشار بازیرو عقب بندازه:(

من المان استراتژی اصلا دوس ندارم :(

کلا از این کارا بدم میاد که آدم بفرستی فلان جا این کارو کنن اینو بسازن اینجوری بشه و . . . .

یه خورده رو Character Creation وقت بزارن بخش محبوب من :d

المانهای استراتژی امیدوارم جوری نباشه که حوصلمو سر ببره .

همه امیدم به این بازیه واسه برگشتن به دنیای افسانه ای Dragon Age . واقعا امیدوارم یه فوق شاهکار نزدیک به Origins بسازن چون خیلی لازم دارم در کنار Dark Souls II یه Dragon Ageـه درست حسابی وجود داشته باشه :دی

پ.ن : میدونم قابل مقایسه نیستن ولی فعلا Dark Souls II منو بیشتر هیجان زده میکنه ، نمیدونم چرا :دی

بين اينو ويچر موندم يه لحظه :دى ولى من ايمانمو به cdpr از دست نميدم :دى ولي كلا الان به اين نتيجه. سيدم بايوور برا اين شماره داره سنگ تموم ميذا ه:دى

هرچند به عقید بنده می تونه از اونم فراتر بره، پتانسیل بازی واقعا بالاست!
جدی مجتبی فکر میکنی DAI میتونه از DAO جلو بزنه توی همه زمینه ها؟ پتانسیل بالا هست ولی کل پتانسیل به نظرم توی DAO خالی شده:d به نظرم DAI یه بازی خوب یا شاید عالی بشه ولی به هیچ وجه به DAO چه از نظر حماسی بودن و چه از نظر گیم پلی نمیرسه. البته این چیزا رو با توجه به چیزایی که دیدیم میگم. این سری شده عین ارباب حلقه ها. با اینکه دنیای ارباب حلقه ها فقط محدود به 3گانه نمیشه اما نقطه اوجش همون 3گانه بود. DAO هم نقطه اوج کل سری DA بود.
گیم پلی هم که دیگه خودت هم ناراضی هستی. شده Witcher 2، یه بازی تقریبا H&S:| کوش اون گیم پلی واقع گرایانه DAO:(

جدی مجتبی فکر میکنی DAI میتونه از DAO جلو بزنه توی همه زمینه ها؟ پتانسیل بالا هست ولی کل پتانسیل به نظرم توی DAO خالی شده:d به نظرم DAI یه بازی خوب یا شاید عالی بشه ولی به هیچ وجه به DAO چه از نظر حماسی بودن و چه از نظر گیم پلی نمیرسه. البته این چیزا رو با توجه به چیزایی که دیدیم میگم. این سری شده عین ارباب حلقه ها. با اینکه دنیای ارباب حلقه ها فقط محدود به 3گانه نمیشه اما نقطه اوجش همون 3گانه بود. DAO هم نقطه اوج کل سری DA بود.
گیم پلی هم که دیگه خودت هم ناراضی هستی. شده Witcher 2، یه بازی تقریبا H&S:| کوش اون گیم پلی واقع گرایانه DAO:(

بالقوه آره، میتونه خیلی از Origins بهتر بشه ولی این بالفعل بشه یا نه باید دید!:d
اگه از لحاظ داستانی منظورته که اتفاقا پتانسیل و جذابیت Mage-Templar War خیلی بیشتر از یه بلایت هست چون موضوعی کاملا یونیک و خاصه که جای دیگه ندیدیم، در مورد گیم پلی درسته شبیه ویچر شده ولی اون دوربیین ایزومتریک که تایید شد قضیه خیلی فرق کرد و به نظرم میتونه هر دو طرف رو راضی نگه داره!!

بازی RPG باید اصیل باشه. خودش باشه.
yahoo_22.gif

بعد از افتضاح Dragon Age 2 تازه داشتم به این امیدوار میشدم.

هنوز زوده واسه تصمیم گیری این که تا چه حد بازی به المان های کلاسیک وفادار میمونه!
ولی همین دوربین ایزومتریک و انتخاب نژاد چهارگانه امیدها رو خیلی بالا برد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or