حضور استاد Hideo Kojima در VGA ؛ اماده شنیدن حقایق باشید !

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

KojimaVGAs.jpg

مراسم بزرگ VGA 2011 تا کمتر از 24 ساعت دیگر برگزار میشود و از قرار معلوم عناوین و بازیهای مهمی از سوی شرکت های بزرگ بازی سازی معرفی و شناسانده خواهد شد . در همین راستا نیز در طی جدیدترین خبر مطلع شدیم استاد Hideo Kojima نیز در این مراسم حظور دارد و این خبر مهم را اقای Geoff Keighley در صفحه tweet خود به هواداران وی اعلام نمود وی به این خبر بسنده نکرد و عکس بالا را به انظمام این سخن در صفحه توئیتر خود گنجاند :

"صندلی اقای Hideo Kojima اماده ست ؛ سوال اینجاست که ایا شما نیز اماده شنیدن حقایق هستید ؟!! "

این حقیقت در چه مورد است و استاد کوجیما پرده از چه چیزی میخواهد بردارد ؟! ایا اطلاعات بیشتر در مورد MGS: Rising است ؟ یا یک بازی جدید و یا خبر مهم Metal Gear Solid 5 در راه است ؟
همانطور که میدانید استاد کوجیما در حال کار بر روی پروژه ای است که با موتور جدیدش یعنی Fox Engine سازگار میباشد ؛تمام این حدس و گمان ها تا ساعاتی دیگر مشخص میوشد .

Source

آخرین ویرایش:
الان خوبه بگه Rising یه تغییر کلی خواهد کرد :دی

من که امیدوارم یه نسخه جدید از متال گیر باشه که کلا حوله بیگ باس بچرخه و برگرده به قبل :دی

آقا چرا رایزینگ رو کنسل کنن؟ بازی به اون باحالی هیچ بازی شمشیری ندیده بودم همچین فیزیکی داشته باشه(هر چند بازی شوتر هم ندیده بودم اینجوری) فقط امیدوارم اگه مولتی میکنن رو پی سی هم بدن بازی رو

همه چيزهايي كه مربوط به كونامي و كوجيما و متالگير ميشه تو فيـــــــــــــــس بوك اين نوشته رو زدن. خوبه يه چيز رو ميدونيم اين ، حقيقت درباره ي رايزينگ است.
The day has finally come! Tonight on the Spike TV Video Game Awards, Hideo Kojima will unveil the "truth" about METAL GEAR SOLID: RISING! Tune into the show and make sure to check the official Metal Gear Solid page for all future RISING updates.

نه داداش... مولتی پلتفورم هست ( PC - 360 - PS3 ) درباره Wii و... نمیدونم ...!
استــــــــــــــــــاد... می فرمودیــــــــــــه ...!!!! بفرمیــــــــــــو...!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or