حرف هاي Ben Mattes درباره Prince of Persia

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

در اواخر ماه پيش بود كه Ubisoft بالاخره شماره جديد Prince of Persia رو رسما اعلام كرد و در اخرين شماره Edge magazine اولين اطلاعات از بازي درج شده بود كه اين شماره هم منتشر شد و اولين اطلاعات از بازي منتشر شد

از قبل هم همه ميدانستيم كه بازي توسط Ubisoft Montreal ساخته ميشود . studio كه قبلا 3 گانه قبلي Prince of Persia رو ساخته بود . اين 3 گانه به نام Sands of Time trilogy معروف بودند كه شامل 3 قسمت (The Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones) ميشدند . از ان جايي كه تيم اصلي و مركزي كه بر روي اين پروژه كار ميكنند همان افرادي هستند كه در سه گانه قبلي هم كار كردند باعث شده اين بازي بسيار پخته و قدرتمند باشه

Prince of Persia از Anvil استفاده ميكنه . همان engine كه در Assassin’s Creed هم استفاده شد . البته دو بازي كاملا از لحاظ هايي با هم تفاوت دارند كلا Assassin’s Creed كاملا داراي جلو هاي طبيعي و واقعي بود در حالي كه Prince of Persia از لحاظ جلوه هاي بصري كاملا از فيلم هاي ژاپني همچون Princess Mononoke و بازي همچون Okami و شماره جديد Street Fighter الهام گرفته است . اين در حالي است كه visual art director بازي يعني جناب Mickael Labat اعلام كرده كه : بازي فانتزي هست اما كاملا باور كردني هست{ Fantasy, but credible }

2a7esly.jpg

اين قسمت بازي عملا هيچ گونه ارتباطي با قسمت هاي قبلي و اخرين 3 گانه اين بازي ندارد و تهيه كننده بازي Ben Mattes حتي ميگه : Sands of Time مرد و رفت !!!! . وي در ادامه ميگه كه
اين بازي كاملا يه قسمت ديگه رو روايت ميكنه . اين بازي كاملا يك نوع نواوري به حساب ميايد به خاطر اينكه بازيكن ديگر در نقش پرنس قبلي بازي نميكنه بلكه نقش يك ماجرا جو رو داره كه در صحرا گم شده . كارگردان بازي Jean-Christophe Guyot اعلام ميكنه : ما دوباره از نو شروع كرديم البته در همان دنيا . ما يك چيز جديد ميخواستيم به وجود بياريم در حالي كه به بازي قبلي هم وفا دار بمونيم .

بازي شما رو قرار ميده در جنگ بين بزرگي كه بين دو خدا در گرفته است . يكي خداي خوبي هاي و روشنايي يعني اهرومزدا و ديگري اهريمن برادر وي كه خداي بدي ها و تاريكي هست .در بين جنگ بين دو خدا بايد اونها امتيازاتشان رو از دنياي فاني بهره ببرند . براي همين اهريمن يك بيماري و عفونت در دنيا پخش كرده و كار پرنس اين هست كه دنيا رو نجات دهد .

يكي از مشخصات Prince of Persia جديد بيشتر يك بازي open-world هست البته بازي به صورت free-roaming نيست . Mattes در اين باره ميگه به راستي يك بازيnon-linear يا غير خطي هست.در اين بازي به بازيكن اجازه داده ميشود بازي رو جلو ببرد ان طوري كه ميخواهد . Mattes در ادامه مي گويد : ما واقعا ميخواستيم يك Prince of Persia بسازيم كه مثل بازي هاي روتين و خطي قبلي نباشه و براي بازيكني كه بازي ميكنه ابتكار و خلاقيت رو داشته باشه .

34t5n48.jpg

اما برسيم به بحث fighting در بازي . مطمئنا چشم انتظار fighting كه در Assassin’s Creed رو داشتيد نبايد داشته باشيد . بازيكن در هر زمان فقط به مبارزه يك دشمن ميره !!!و البته بايد گفت در اين بازي هر مبارزه اي يك duel به تمام معنا هست . شما بايد با توجه به استراتژي خودتان به جنگ با دشمن برويد .

وي توضيح ميده كه: هر مبارزه در اين بازي همانند يك boss fight ميمونه و مبارزه ها بسيار سخت هست و شما براي مبارزه با دشمنتان بايد از استراتژي و مهارت هايتان به طور كامل استفاده كنيد.شايد شما اونو نكشيد و كاري كنيد كه از دستانش فرار كنيد و خيلي اوقات همين اتفاق ميافتد !!!شما دشمن دور ميكنيد اما اون در جاي كمين ميكنه و دوباره به مبارزه بر ميگرده .

Ubisoft داره خيلي از نكات زيادي از بازي رو از جمله پازل ها . مبارزه ها و جركات اكروباتيك پنهان ميكنند فقط اميدواريم اين راز به بزرگي Assassin’s Creed نباشه

اما دراخر چيزي كه در Prince of Persia جدبد معلوم هست كاملا با شماره هاي قبلي اين بازي متفاوت هست از هر لحاظي كه بخواهيد ببينيد گرافيك . داستان و حتي گيم پلي . اين شماره از بازي Prince of Persia در اواخر سال براي X360 . PS3 . PC و يك نسخه جداگانه براي DS عرضه ميشود

منبع

2h5iqsp.jpg

موفق باشيد !!

این همه رو عوض کردن،خدا کنه به گفته خودشون وفاودار باشن بزنن تو خط RPG :love: یعنی سبک بازی رو کلا یه تکون بدن

پ.ن. پیدا میکنیم پرتقال فروش را.. :biggrin1:
فریدون :دی پرتقال اینا رو ول کن :دی مشکی ننویس چشم آدم در میاد اینا رو تو قالب تیره بخونه :دی همون stock بنویس :دی

عکسی از کارکتر جدید ( بزرگتر از قبلی ها )

prince_of_persia-may05.jpg

به نظر من هم اگر قرار هست که بازی رو کلا" تغییر بدن و فقط یک ربط کوچیک داستانی بینشون باشه، بهتر هست اسم بازی رو عوض کنن.

به نظر من هم این عنوان جدید فقط اسم Prince of Persia رو یدک میکشه و اصلا ربطی به Prince اصلی و سه نسخه قبل نداره
این شخصیت جدید بیشتر شبیه علی بابا یا سند باد یا همچین چیزایه

فک کنم هنوز خیلی زوده چه در مورد کارکتر Prince نظر داد چه به گیم پلی مطمئن باشید تا آخر کار 1000 بار اینا تغییر میکنن به هر حال من با تفکر UBI تو این چنتا بازیه اخر موافق نبودم امیدوارم این یکی خوب در بیاد

بنده شخصا خوره پرنس بوده و هستم و در مورد این بازی فکر میکنم خیلی جالب از کار در نیاد
چون هم داستان فرق میکنه هم طراحی شخصیت و هم نوع بازی که open world هستش و
این ریسک بالایی هستش برای این بازی
و اگر یوبی بخواد موفق بشه به نظر من باید اسمشو عوض کنه و یه بازی جدا از پرنس بسازه
و این هم باز خودش چندین مشکل داره که وقت ندارم بگم
اگر یوبی اسمشو عوض نکنه و بازی خوب از کار در نیاد سابقه ی پرنس رو هم خراب میکنه و اون
خاطرات آدمو به گند میکشه
خلاصه کار زشتیه که شما شخصیت یه بازیه محبوب رو در یک فضای جدید قرار بدی و هیچ ربطی هم سریهای قبلی وجود نداشته باشه مخصوصا تیپ پرنس و اون دسته جدید که دیگه داره همه چیز رو خراب میکنه اگه من جای یوبی بودم اینو نمیساختم
جدیدا هم یوبی یاد گرفته Open World میسازه که اینجوری دیگه حال نمیده!
راستی محسن نامجو رو خوب اومدی neo

D:

با سلام
بلاخره مجبورم کردین یه اکانت بسازم و یه نظری بدم.
به نظر من شما دارین خیلی زود قضاوت می کنین همین که اسم این بازی Prince of persia هست خیلی حال عرب ها رو می گیره بعدش هم نیازی نیست که عین ایران رو توش بسازن درباره سبک جدید بازی هم باید بگم که یوبی حتما یه چیز هایی از اساسین دیده که حالا این تصمیم بزرگ رو گرفته که پرنس رو از نو شروع کنه.

فکر کنم ما هم بهتره پرنس قبلی رو از یاد ببریم و با اومدن این بازی برای خودمون پرنس جدیدی بسازیم.

با تشکر

نیازی نیست که عین ایران رو توش بسازن
اتفاقا خیلی نیازه. چطور تو نسخه های قبلی عین شهرهای عربی رو ساخته بودن؟
و دلیل دیگه این که وقتی به یک داستان (یا عقیده) واقعی یعنی اهورامزدا و اهریمن اشاره میکنن باید بقیه چیزها هم ایرانی باشه.
حداقل میتونستن معماری ایرانیو از فیلم Alexander یاد بگیرن. البته Alexander هم به جز معماری و بناهای ایرانی اکثرجرئیات دیگه رو اشتباه ساخته بود.

آخ که من چقدر با Prince of Persia خاطره دارم.یعنی فکر نکنم جو و حس و حالی که تو Prince of Persia داشتم رو تو بازیه دیگه ای تا انقدر بهم دست داده باشه.(البته من کلا زیاد به محیط های بازی ها توجه میکنم گاهی اوقات خوده بازی رو یادم میره :biggrin1:)زمانی که میخواست Prince of persia 3 ریلیز شه هر روز دنبال عکس و مطلب جدید بودم.خود محیط های بازی واقعا دیوانه کننده بود مخصوصا خود شخصیت Prince.خیلی ناراحتم که Prince قبلی رو دیگه نمیبنم ولی امیدوارم که Prince جدید بتونه مثل Prince قبلی با gamer زود خودمونی شه.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
همش تقصیر خودمونه
اسم بازیو بذارن Prince of Ara*ia... نمیخوام بگم بهتره ولی انگار بهتر میشه:(
الان چند نفر از ما میدونیم لباس قدیمی زنا و مردامون چه شکلی بوده :confused:
ساختمونای 2500 سال پیشمون چه شکلی بودن :confused:
عرب(:devil:) معماری گذاشت بمونه برای ما؟ همش گنبد:sick:
جالبه هنوز درگیرشونیم:exclaim:
نمیدونم چه گناهی کردیم همسایه این وحشیا شدیم

مرسی

با سلام
من خودم بسيار با اين بازي زندگي کردم .
چند نکته هست که ميخوام بگم .
اول در مورد اين که ميدونيد نماد مشرق زمين چيه ؟
ايران هست و انقدر تاريخ ايران کهن بوده و دارايي افتخاراتي که فکر نکنم دوباره تکرار بشه و البته خاري هايي هم داشته که بگذريم و مطمعنا ايران در ان زمان فقط محدود هاي که الان هست نبود بابل عراق ترکيه امروزي قسمتي از اروپا هند و بسياري از کشورها زير سلطه ايران بودن و به نظر من هيچ اشکالي نداره که از معماري هند و عربها هم در اين بازي استفاده بشه .

من چند نکته بگم تو تريلري که بن متس در مورد بازي صحبت ميکنه ميگه ما تصمميم گرفتيم اين بازي رو دچار تحول بکنيمدرست بعد از نسخه اخر شاهزاده Prince Of Persia The Two Thrones ما تصميم گرفتيم ساخت بازي رو شروع کنيم ما کور کورانه عمل نکرديم که بگيم بياييد دوباره شروع کنيم چون ما ميتونيم ما با داشتن يک قهرمان شنهايي زمان حرکتهايي اکروباتيک و... اينها چيزهايي بود که ميشد شاهزاده رو به چنديد نسخه هم برسونه اما همون طور که بن متس ميگه .
اما اينها چيزهايي نيست که يک بازي رو کاملا دچار تحول کنه بن ميگه بسياري از دوستان و مردم به من ميگفتند شما ميتونيد بازي بسازيد که به شنهايي زمان احتياجي نداشته باشه يعني نسخه جديدي از بازي شاهزاده رو بسازيد که بدون شتهايي زمان باشه و من الان ميگم ما بازي ميسازيم که ربطي به شنهايي زمان نداره .
ما ميخواهيم انقلابي در بازي شاهزاده ايجاد کنيم ما ميخواهيم چيزهايي جديدي براي شاهزاده به ارمغان بياريم که مردم تا حالا چنين چيزهايي نديدن که اين انقلاب در نسخه هاي شاهزاده بلکه در تمام سبکهايي ماجراجويي و هر بازي در اين سبک ديده نشده.
و همچنين يه حرف بسيار جالب ميزنه که اينجا دوستان يکم بد ترجمه کردن بن متس در مورد شاهزاده ميگه ما هيچموقع احساس نکرديم که اين بايد همان شاهزاده باشد که در شنهايي زمان است خيلي شاهزاده در ايران وجود داره اين شخصي کسي نيست که قراره دنيا رو نجات بده اين شخصي هست که براي خودش کاري انجام ميده اون دنبال ماجراجويي هست و وقتي بازي شروع ميشه او با الاغ خود به دنبال ماجراجويي هست و قضيه گم شدن اون ...که يکي از دوستان تو يه تاپيک ديگه خوب توضيح داده .
به نظر جلوهايي بصري بازي به مانند نسخه اول شنهايي زمان بسيار فانتزي خواهد بود اما بن متس ميگه ما جاهايي رو خواهيم داشت که بسيار تيره و خشن تر از جنگجويي درون باشه .
و همچنين سيستم مبارزه بازي به گفته بن متس بسيار از soulcalibr و همچنين God Of War بهتر و همچنين تعداد نفراتي که شاهزاده رو محاصره ميکنند از خداي جنگ بيشتر خواهد شد و البته متس ميگه سيستم مبارزه بازي بسيار از نسخه فيلم final fanatazy نجات کودتان الگو گرفته که مبارزه در ان بسيار سريع بوده .

آخرین ویرایش:
بنده شخصا خوره پرنس بوده و هستم و در مورد این بازی فکر میکنم خیلی جالب از کار در نیاد
چون هم داستان فرق میکنه هم طراحی شخصیت و هم نوع بازی که open world هستش و
این ریسک بالایی هستش برای این بازی
و اگر یوبی بخواد موفق بشه به نظر من باید اسمشو عوض کنه و یه بازی جدا از پرنس بسازه
و این هم باز خودش چندین مشکل داره که وقت ندارم بگم
اگر یوبی اسمشو عوض نکنه و بازی خوب از کار در نیاد سابقه ی پرنس رو هم خراب میکنه و اون
خاطرات آدمو به گند میکشه
خلاصه کار زشتیه که شما شخصیت یه بازیه محبوب رو در یک فضای جدید قرار بدی و هیچ ربطی هم سریهای قبلی وجود نداشته باشه مخصوصا تیپ پرنس و اون دسته جدید که دیگه داره همه چیز رو خراب میکنه اگه من جای یوبی بودم اینو نمیساختم
جدیدا هم یوبی یاد گرفته Open World میسازه که اینجوری دیگه حال نمیده!
راستی محسن نامجو رو خوب اومدی neo
به نظر شما اسمشو چي بزاره ؟:confused:
ميشه وقت کنيد مشکلاتشو بنويسيد ;)
اگه اونجوري هست بس زشت هست که يه بازيگر مثل برد پيت بياد فيلمهايي جور واجوربازي کنه واقعا خنده داره ..

اون آقایی که که گفته بودند شهرهای سه گانه قبلی از روی شهرهای عربی ساخته شدند باید بگم که اصلا اعراب شهر چندان بزرگی نداشتند و تمام خونه هاشون هم خشتی بوده و اصلا اونجور کاخ های بزرگ نداشتند و در بازی آثار دوره هخامنشی زیاده الکی رو هوا 1 چیزی نگو

به نظر شما اسمشو چي بزاره ؟:confused:
ميشه وقت کنيد مشکلاتشو بنويسيد ;)
اگه اونجوري هست بس زشت هست که يه بازيگر مثل برد پيت بياد فيلمهايي جور واجوربازي کنه واقعا خنده داره ..
برادپیت میره تو فیلم ها مختلف بازی میکنه که عنوان فیلم هاش فرق داره همچنین اسم شخصیت فیلم ولی پرنس عزیز که شخصا زندگی ها باهاش کردم با همون قیافه با همون عنوان شاهزاده ایرانی ساخته شده یا مثلا بازی کرده البته با تفاوت بسیار زیاد.من با Open world بودن بازی زیاد مشکلی ندارم ولی طوری تغییر دادن که خاطرات گذشته فراموش شده و شخصیت جدیدی با نام و شکل پرنس اومده اصلا اینارو بیخیال گیم پلی بازی هم تغییر دادن
من با تمام حرفای prancE 3 موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or