شایعه حراج کیت های توسعه کنسول Xbox 720 در eBay

Augustus

Caesar
کاربر سایت
امروز در حراجی که در سایت eBay صورت گرفت تصویری منتشر شده است که گمان می رود کیت های توسعه کنسول Xbox 720 که با اسم رمز Durango از آن نام برده می شود، باشد . در صفحه مربوط به حراج این محصول عکسی از یک کیس سیاه PC منتشر شده است و هیچ گونه اطلاعاتی مبنی بر محتویات داخلی آن و کیت های توسعه نرم افزاری آن درج نشده است . فروشنده ای که این حراج را صورت داده است با نام SuperDaE، مشخص شده که همان نامی را دارد که منتشر کننده تصویر Dev Tool دستگاه Kinect 2 از آن برای انتشار تصویر استفاده کرده است. پیش از این در ماه جولای همین منبع تصویری را از کیت های توسعه Durango منتشر کرده بود، که یک سری از منابع صحت آن را تایید کرده بودند. این محصول هم اکنون با قیمت 20.100 دلار به فروش رسیده است . شما تصویر این محصول را در پایین مشاهده می کنید.

تصویر صفحه حراج در eBay

منبع
صفحه eBay

برای شرکت های رقیب خوبه که کامل از جزئیات کنسول جدید رقیب سر در بیارن و کنسول خودشون رو بهتر کنن
کنسول که مثل پی سی نیست فرقی بکنه قوی تر بودن یا نبودنش !
بازی ها روی کنسول با یک کیفیت ساخته میشن و پورت میشن روی هم !
بنابراین کنسول ضعیفتر ملاک میشه !
واسه همینه که شاید شما انحصاری های پی اس 3 رو قوی تر از مولتی پلت ها میبینی !
قدرت بیشترش در واقع فدای گیم های مولتی پلتفورم میشه و عملا بی استفاده میمونه

کنسول ضعیفتر ملاک نمیشه، اون کنسولی Leadplatform قراز میگیره که کد نویسی روی اون ساده تر باشه. به خاطر همینه اکثر کمپانی ها X360 رو لید قرار میدن.
البته بستگی به سیاست های کمپانی سازنده هم داره. معمولا استودیو های ژاپنی در بازی های مالتی پلتفرم PS3 رو لید قرار میدن. بعضی از استودیو های غربی هم PS3 رو لید قرار میدن (مثل IO Interactive در Hitman Absolution) چون پورت کردن از PS3 به 360 نتیجه ی خوبی داره اما حالت برعکسش، نسخه PS3 از 360 کیفیت گرافیکی پایین تری داره.

منظور من قوی بودنش نبود، دوستمون منظور منو توضیح داد
بهرحال شرکت های رقیب همیشه دنبال اطلاعات از هم هستن اگه فکر کنیم کسی که 20.000 دلار پول این رو داده یه آدم عادیه کنجکاو بوده اشتباه می کنیم
این فرصت رو پیدا می کنن که ضعف های مختلف یا مزایاش رو بررسی کنن دیگه

به نظر من اینکه مثلا یه کنسول (فقط منظورم شرکت های سونی و مایکروسافته) قوی تر از اونیکی باشه توهمه. اینا همشون با یه سیاست خاصی پیش میرن. هیچ وقت مثلا اختلاف بین کنسول های نینتدو و دیگر شرکت ها رو روی PS و Xbox نمیبینید. این دو کنسول همیشه با یه قدرت تقریبا برابر میان.

حالا اینی که داره میفروشه حداقل کاش بگه قدرت سخت افزاریش در چه حده.

به نظر من اینکه مثلا یه کنسول (فقط منظورم شرکت های سونی و مایکروسافته) قوی تر از اونیکی باشه توهمه. اینا همشون با یه سیاست خاصی پیش میرن. هیچ وقت مثلا اختلاف بین کنسول های نینتدو و دیگر شرکت ها رو روی PS و Xbox نمیبینید. این دو کنسول همیشه با یه قدرت تقریبا برابر میان.

حالا اینی که داره میفروشه حداقل کاش بگه قدرت سخت افزاریش در چه حده.

گفته قبلا ! البته یکی از 100 تا مدل آزمایشی Dev Kit هست ! با سخت افزارهای متفاوت زیاد هست. خودش هم گفته این یکی از دوتایی بوده که داشته و به دردش نمیخورده !
مشخصات اینو Digital Foundry داده بود:

Cpu اینتل 8 هسته ای
GPU ـه Nvidia که مدلش معلوم نیست
بیشتر از 8 گیگ رم برای Dev Kit !

ولی DF همون موقع گفت که مدل های دیگه با سخت افزار های دیگه هم هست. این Prototype ـه

:|

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

برای شرکت های رقیب خوبه که کامل از جزئیات کنسول جدید رقیب سر در بیارن و کنسول خودشون رو بهتر کنن

فکر کنم مایکروسافت و سونی از همه برنامه های خودشون واسه کنسولهای نسل بعد خبر دارند و با هم همه چی رو تنظیم می کنند که بیشترین سودو از بازار ببرند و ما بازیبازها کلا سر کار هستیم...

نحوی ساخت کنسول دقیقا ملاک با pc هست که وقتی به تمام نتایج نهایی برسن تماما روی برد واحد اجرایی میشه با این تفاوت که بار اصلی بازیها رو دوش cpu هستش بر عکس pc

:|

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم مایکروسافت و سونی از همه برنامه های خودشون واسه کنسولهای نسل بعد خبر دارند و با هم همه چی رو تنظیم می کنند که بیشترین سودو از بازار ببرند و ما بازیبازها کلا سر کار هستیم...

چرا سرکار باشیم؟
من به عنوان یه گیمر فقط این مهمه واسم که از بازیها لذت ببرم
وقتی هم که هر دو معرفی شدن اونی که شرایط کلیش از نظر من بهتر باشه رو انتخاب می کنم
همه شرکت های بزرگ با هم همکاری دارن
یه سری از ic ها که اپل استفاده می کنه ساخت سامسونگ یا زیر مجموعه هاش هستن ولی می بینیم از اون طرف سر بعضی چیزای دیگه از هم شکایت هم می کنن
این قاعده بازار و رقابته دلیل نمیشه بگیم اینا دارن همدستی می کنن که مارو سرکار بزارن در نهایت هر کدوم دنبال این هستن که سهم بیشتری از بازار بگیرن

:d یه سوال مبتدیانه
کیت توسعه برای چه کاری استفاده میشه دقیقا ؟ یه نمونه اولیه کنسوله یعنی ؟
این کیت ها یک بستر برای ساخت بازی و برنامه های مختلف تحت اون کنسول هستند
مثل زبان های برنامه نویسی که شما توی محیط کد می نویسید و نتیجه به صورت یک برنامه کامپایل می کنید

اینی که شما می بینید این شکل کیسه به این معنی نیست که توش قطعات pc من و شماست، شکلش به این صورت هست فقط.
کلا dev kit ها هیچ شباهتی به نسخه نهایی کنسول ندارن و نباید هم داشته باشن چون io هایی برای debug و ... دارن که روی کنسول نهایی نه تنها وجودش نیاز نیست بلکه از لحاظ امنیتی هم مشکل داره، فقط نسخه نهایی dev kit های مایکروسافت شبیه کنسولش هست اما فقط از لحاظ ظاهری، dev kit های سونی هم کلا از لحظ ظاهری هم شباهت نداره.کلا dev kit ها هیچ شباهتی به نسخه نهایی کنسول ندارن و نباید هم داشته باشن چون io هایی برای debug و ... دارن که روی کنسول نهایی نه تنها وجودش نیاز نیست بلکه از لحاظ امنیتی هم مشکل داره، فقط نسخه نهایی dev kit های مایکروسافت شبیه کنسولش هست(یعنی تا اینجا بوده) اما فقط از لحاظ ظاهری، dev kit های سونی هم کلا از لحظ ظاهری هم شباهت نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or