حذف Microsoft Point با آپدیت بعدی Xbox 360

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox_points_currency_header.jpg

همانطور که در E3 امسال اعلام شد، فروشگاه Xbox قرار است Microsoft Point را به واحد پول محلی تغییر دهد.این عمل طی آپدیت بعدی کنسول Xbox 360 انجام خواهد شد.
آقای Whitten اعلام کرده اند که آپدیت ذکر شده اواخر 2013 خواهد آمد.(ممکن است در کنار عرضه Xbox One در ماه نوامبر باشد). در این میان تکلیف حساب های Microsoft Point و امتیازات بدست آمده چیست؟
آقای Whitten گفته اند:
ما تا اطلاع ثانوی به قبول کدها و کارت های Microsoft Point خریداری شده ادامه می دهیم و ما به حسابتان برابر با واحد پولی محلی شما، مبلغ را واریز می کنیم که بسته به واحدپولی مورد نظر، ممکن است بیشتر هم شود.علاوه بر این مورد، ما میدانیم که شما چه زحمتی برای بدست آوردن Microsoft Point ها از طرق جوایز Xbox Live کشیده اید.این ها در حساب شما باقی خواهند ماند و به همراه دیگر موارد به واحد پول محلی شما تبدیل می شود.
نسخه بتا و آزمایش این سیستم در ماه جولای آغاز شده است.
EGM

لغو که شد ولی به عمل نرسید:|

نرسید؟:-/ من با بعضی دوستان صحبت میکردم میگفتن که الان برای استفاده از یکسری امکانت اسمارت فون هاشون(که قبلا مشکل داشتن) مشکلی ندارن! خرید هم جزوشون. شنیده هایی هم بگوش میرسه یه شرکتی داره نمایندگی اپل رو میگیره

البته اینم به خبر اضافه کنین که پوینتهایی که به پول تبدیل میشن فقط تا 2015 اعتبار دارن ولی گیفت کارت هایی که بعدا جای پوینت رو میگیره تاریخ انقضا ندارن.

مثل اين مي مونه پولتو بذاري بانك بعدش پولت منقضي بشه , مايكرو دزده سره گردنس.

قول میدم که یک پول سیاه هم به دلیل تحریم ها به کاربران ایرانی داده نخواهد شد=))

دوست عزیز الان دشبورد من بتاست و تمام پوینتام هم تبدیل به پوند شدن(چون اکانتم مالUKه) و به حسابم واریز شدن و راحت هم میتونم خرید کنم.حالا این قولی که دادین چی میشه؟

قبل از ترول یکمی فکر کنی , عملیست بسیار نیکو.لااقلش اینه که ترولت انقدر مسخره نمیشه!
بخاطر کدوم تحریمها دقیقا؟ همون تحریم هایی رو نمیگی که حدودا 3ماه پیش وزارت امورخارجه آمریکا لغوش کرد!؟:-/
به دلیل تحریم های امریکا ،انجام هر کونه نقل و انتقال پول به داخل ایران ممنوع است

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز الان دشبورد من بتاست و تمام پوینتام هم تبدیل به پوند شدن(چون اکانتم مالUKه) و به حسابم واریز شدن و راحت هم میتونم خرید کنم.حالا این قولی که دادین چی میشه؟
شما اول برو اون پوند ها رو از طریق بانک به ایران انتقال بده ببین میتونی یا نه؟!!
معلومه که پول اکانت انگلیس رو میدن ،همچین کار شاقی هم نکردی

به دلیل تحریم های امریکا ،انجام هر کونه نقل و انتقال پول به داخل ایران ممنوع است

- - -ویرایش - - -

شما اول برو اون پوند ها رو از طریق بانک به ایران انتقال بده ببین میتونی یا نه؟!!
عزیز من برو خبر رو بخون بعد بیا کامنت های این شکلی بده. کجا گفته شده قراره پول ترنسفر بشه؟ به اکانت مجازیت معادل مقدار پوینت پول مجازی واریز میکنن. نه اینکه بیان در خونتون پول نقد بدن.
ثانیا مگه کلا ایران تو لیست هست که به ریال تبدیل کنن؟ همه بچه های اینجا یکی از کشور های دیگه رو انتخاب کردن که قراه به واحد پول اونجا رو واریز کنن.

عزیز من برو خبر رو بخون بعد بیا کامنت های این شکلی بده. کجا گفته شده قراره پول ترنسفر بشه؟ به اکانت مجازیت معادل مقدار پوینت پول مجازی واریز میکنن. نه اینکه بیان در خونتون پول نقد بدن.
ثانیا مگه کلا ایران تو لیست هست که به ریال تبدیل کنن؟ همه بچه های اینجا یکی از کشور های دیگه رو انتخاب کردن که قراه به واحد پول اونجا رو واریز کنن.
من کلی گفتم.الان کنسول ها این قد توی ایران گرونه به خاطر اینه که دلار نمیتونه وارد کشور شه.
پول مجازی هم که به لعنت خدا نمی ارزه

نرسید؟:-/ من با بعضی دوستان صحبت میکردم میگفتن که الان برای استفاده از یکسری امکانت اسمارت فون هاشون(که قبلا مشکل داشتن) مشکلی ندارن! خرید هم جزوشون. شنیده هایی هم بگوش میرسه یه شرکتی داره نمایندگی اپل رو میگیره

تو زمینه گیم که هنوز مشکل پابرجاست و فروشگاه های دیجیتالی تحریمشون برداشته نشده

- - -ویرایش - - -

:-o:-o

عزیز شما خارج هم باشین پول به حسابتون نمیریزن نه مایکروسافت نه سونی.
مگه من گفتم کار شاقی کردم؟اصلا مگه من گفتم کاری انجام دادم که به قول شما شاق باشه؟
بضعی وقتا ادمو :| میکنین.

:-o:-o

عزیز شما خارج هم باشین پول به حسابتون نمیریزن نه مایکروسافت نه سونی.
مگه من گفتم کار شاقی کردم؟اصلا مگه من گفتم کاری انجام دادم که به قول شما شاق باشه؟
بضعی وقتا ادمو :| میکنین.
داداش حالا بی خیال ،بیا بیرون از انپاس:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or