حذف تالار بازارچه

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اما بهانه‌های مزحکی مثل گیج‌کننده و خفه بودن بازارسنتر فقط باعث میشه که دیگران به ضریب هوشیتون شک کنن

اوشون پرت نظرشون رو بیان کردن و شما هم ایضن.
نظرِمن اینه که بازارسنتر رابط کاربری لذت بخشی نداره.حالا شما صدتا آیه و قرآن بیار.دلیل اصلی بچه هام همینه که دوست ندارن اونجا فعالیت کنن.
الان میدونم شما جواب میدی که "شما نمیفهمی خیلی هم خوبه".ولی در کل نظرِمن و اون و فلانی و فیلانی هیچ تاثیری تو روند کار نداره و اونجا دایر میشه و اینجا جمع.
بهترین راه همون بود که همینجا باشه با همین پرمیوم و میشد برای کسایی که فروشگاه دارن و میخوان اجناسشون رو همیشه بفروشن یه تعرفه بالاتری در نظر گرفت.کاری که فروم پی.تی داره میکنه.
پی.تی قسمت خرید و فروشش رایگانه اما باز بچه ها میومدن بازی سنتر و پرمیوم میشدن و پول میدادن تا بیان بازارچه.یه چیزی بوده که جذبشون میکرده.کاری که بازارسنتر نمیکنه و بیشتر بچه ها رو دور میکنه.

چرا نوید یه نظر نداده اینجا برای من جالبه :دی !؟؟!!؟

ثانیا یه چیزیی در مورد تغییرات بگم !
همه جا تغییرات اعتراض به دنبال داره ، چرا چون یه قانون نانوشته داره بشر که میگه ترک عادت مرضه !!
این که کاربرا عادت دارن به فضای بازارچه دلیل این نمیشه که بازار شروع به فعالیت نکنه - اینجا صاحب داره - صلاح دیدن اینطوری بازخورد بیشتری داره ! بازار از موقع نمایشگاه که بودیم من فهمیدم قراره راه بیوفته ! تصمیم یهویی نبوده ;)

مگه اونموقع که فیسبوک اجبار کرد که کاربرا از Timeline استفاده کنن از این اعتراضا نبود ؟! تموم شد و رفت :) - با آرزوی پیشرفت برای بازار

نوید کوش ؟ :دی

مگه اونموقع که فیسبوک اجبار کرد که کاربرا از Timeline استفاده کنن از این اعتراضا نبود ؟! تموم شد و رفت :) - با آرزوی پیشرفت برای بازار

کی گفته تموم شد رفت؟
هنوز هم خیلی ها مثل من بشدت از Timeline نفرت دارند و حالشون از Timeline بهم میخوره

چرا نوید یه نظر نداده اینجا برای من جالبه :دی !؟؟!!؟

ثانیا یه چیزیی در مورد تغییرات بگم !
همه جا تغییرات اعتراض به دنبال داره ، چرا چون یه قانون نانوشته داره بشر که میگه ترک عادت مرضه !!
این که کاربرا عادت دارن به فضای بازارچه دلیل این نمیشه که بازار شروع به فعالیت نکنه - اینجا صاحب داره - صلاح دیدن اینطوری بازخورد بیشتری داره ! بازار از موقع نمایشگاه که بودیم من فهمیدم قراره راه بیوفته ! تصمیم یهویی نبوده ;)

نوید کوش ؟ :دی
مگه اون موقع که مدیر ها سیستم امتیاز(اون ستاره ها) رو اوردن خیلی ها اعتراض نکردن ؟! (مدیر ها هم دقیقا واکنش همیشگی رونشون دادن!)
چی شد اخرش ؟! "تمـــــــــــــوم شد و رفــــــــــــت" ! :))
در اخر هم مدیر ها یک کاری رو بخوان بکنن ، میکنن ! اونقدر هم مهم نیست که بخوایم 100 تا فلسفه اینجا به هم ببافیم ! که فلان سایت اینطور کرد ، الان اینطوره !

آخرین ویرایش:
قصد چیز مالی ندارم ولی انصافا قشنگ طراحی شده و فکر همه جاشو کردن:)

حالا اثن کاری ندارم که خوبه یا بد:دی

چون من از بازارسنتر استفاده میکنم نه از بازارچه استفاده کردم:دی

ولی فقط خواستم بگم طراحی و سیستمش باحاله:دی

و من االله توفیق

مگه اون موقع که مدیر ها سیستم امتیاز(اون ستاره ها) رو اوردن خیلی ها اعتراض نکردن ؟! (مدیر ها هم دقیقا واکنش همیشگی رونشون دادن!)
چی شد اخرش ؟! "تمـــــــــــــوم شد و رفــــــــــــت" ! :))
در اخر هم مدیر ها یک کاری رو بخوان بکنن ، میکنن ! اونقدر هم مهم نیست که بخوایم 100 تا فلسفه اینجا به هم ببافیم ! که فلان سایت اینطور کرد ، الان اینطوره !

اونموقع هم سیستم ستاره رو فک کنم آزمایشی اجرا کردن ولی با توجه به بی جنبگی کاربرا برش داشتن !! پس همیشه مشکل سیستم نیست مشکل فرهنگ استفاده ـشه

درود

تالار بازارچه سایت بامداد شنبه هفته آینده مورخ 91/11/7 از دسترس کاربران خارج خواهد شد و تمامی معاملات اعم از خرید،فروش و تعویض در بازار سنتر انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است که تمامی امکانات تالار بازارچه در بازار سنتر فراهم شده است.
دقیقا عین روز روشن بود این کار رو انجام خواهید داد.......

سایت الان Rank خوبی داره
ببینم میتونید با تلاش های مکرر و بچه بازی خرابش کنید یا نه

درود

تالار بازارچه سایت بامداد شنبه هفته آینده مورخ 91/11/7 از دسترس کاربران خارج خواهد شد و تمامی معاملات اعم از خرید،فروش و تعویض در بازار سنتر انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است که تمامی امکانات تالار بازارچه در بازار سنتر فراهم شده است.

بازارسنتر برای من مشگل داره آخه .......

بازارچه بهتره به نظرم
محیط بازارچه خیلی امن تره
این بازارسنتر امن نیست و احتمال کلاهبرداری درش وجود داره

اونموقع هم سیستم ستاره رو فک کنم آزمایشی اجرا کردن ولی با توجه به بی جنبگی کاربرا برش داشتن !! پس همیشه مشکل سیستم نیست مشکل فرهنگ استفاده ـشه
عقل سلیم میگه هر سیستمی رو با توجه به سطح ( فرهنگ ، جمعیت و ... ) اعضاء ــش تغییر بده ! غیر از اینه ؟!
ولی در کل بازارسنتر از خیلی جهت ها از بازارچه کامل تره ، و بیشتر محبوبیت بازارچه هم به عقیده ی من بخاطر ــه راحتی استفاده شــه . به نظر من بهتر بود به نحوی این دوتا سیستم با هم ترکیب میشدن ... .

---------- نوشته در 04:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:19 AM ارسال شده بود ----------

بازارچه بهتره به نظرم
محیط بازارچه خیلی امن تره
این بازارسنتر امن نیست و احتمال کلاهبرداری درش وجود داره
شما چطور به این نتیجه رسیدید ؟

یجوری به این نتیجه رسیدم دیگه
حالا شما زیاد ذهن خودتو درگیر نکن

خب شما نگی چجوری مدیرا هم یجوری به نظرتون توجه نمیکنن:d

مدیران سایت با این کارشون سایترو به بد چالشی میبرن
گویا یهو تو سایت انفجار بیگ ینگ اتفاق بیوفته.

باو یک خواهش محترمانه دارم خواهش می کنم حدفش نکید بذارید این ها در کنار هم کار کنن:dواسه کسایی که پریمیوم نیستن از بازار سنتر و واسه کسایی که پرمیوم هستن بازارچه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or