Dr. Ariamax
کاربر سایت
بماند که من با ایجاد بازار سنتر و حذف بازارچه موافق هستم یا نه
اما خدا وکیلی این همه توهین از جانب مدیران سایت به کاربران سایت که تنها سرمایه سایت هستند جای تاسف داره واقعا!!
واقعا برای مدیرت سایت متاسفم!
آبتین جان بحث احترامه!چقدر زود به همه بر میخوره. آی کیوت پایینه یا بالاست که توهین نیست. اینجور لفظها هم ممنوع بشه با سایت دادگستری چه فرقی میکنه.
ما نمیگیم که بازارسنتر ۱۰۰٪ درصد غلطه ولی یه ویژگی خوب که باعث نمیشه اون چیز ۱۰۰ درصد خوب باشهچون بازارچه تازه افتتاح شده شاید اکثریت باهاش آشنایی ندارن ولی رفته رفته بهتر از بازارچه خواهد بود
چون پیداکردن یه چیزی که دنبالش هستیم مثلا پلی استیشن 3 کارکرده . به نظرم خیلی راحت تر از بازارچه هست
تغییرات خوب همیشه با استقبال مواجه میشههمیشه انسان ها در مقابل تغییرات از خودشون مقاومت نشون میدن
شما به لطفی بکن یه بار دیگه نحوه جواب دادن مدیران سایترو بخون.مجدادا میگم یه ویژگی خوب کافی نیست!نمیدونم از کجا شما احساس توهین کردی اما انصافا تو خود همین تاپیک بسیار با احترام و با حوصله و منطق به کاربران جواب داده شد.
هدف ازین تغییر هم سهولت و دسته بندی مناسب بازارچه است.
( بازارچه هم این خطرو داشت ولی من به شخصه فکر میکنم درصدش کمتر بود )شما 5 پست ارسال کردید در این تاپیک اما متاسفانه یکبار به خودتون زحمت ندادید تا قسمت جدید و به درستی بررسی کنید تا متوجه این موضوع بشید که امکان درج نظر در زیر تمامی آگهی های فروش وجود داره و شما میتونید نام کاربری فرد نظر دهند به همراه آواتار آن شخص در فروم را مشاهده کنید همچنین تمام اطلاعت پروفایل فروشنده هم قابل رویت است!یه سری از دوستان یادشون رفته فلسفه بازارچه چی بود!همین محیط شبیه با سایت و تاپیکاش بود که باعث شد بچه ها توش راحت باشن و در مورد اجناس و قیمتاشون خیلی راحت اظهر نظر بکنن!اینکه یکی میومد و جنس و سابقه یکی رو تایید میکرد خیلی تاثیر داشت رو حس اعتماد بچه ها.بازارچه یه جایی بود واسه فروش اجناس شخصی بچه های سایت!همون کسی که میاد و اخبار میزاره یا تو یه تاپیک بحث میکنه بات فردا ممکنه طرف معامله ت باشه!همین چیزا هم باعث میشه که آدم هم موقع فروش و هم موقع خرید هوای کسایی تو فروم شناختیشون رو داشته باشی و این جو باعث جدا شدن بازارچه از یه سایت فروش آنلاین که همیشه یه حس بی اعتمادی نسبت بهشون هست بشه
بازارسنتر خوبه ایده جالبیه دسترسی هم خوب و راحت هستش ولی یه مشکلی که هست نقل مکان از این بازارچه و رفتن به اونجا هستش پوئن مثبتی داره اینه که امتاز بازارچه منتقل میشه ولی به نظر من اگه اعتبارها مثل همین پرمیوم بودن به صورت طولانی مدت عرضه بشن بهتر هستش
یا یه سری فروشنده ثابت داشته باشه که با هزینه طولانی مدت جنس بزارن و اونایی که خودشون میخوان اقدام کنن بابت هر تبلیغ مبلغی رو بدن!
هیچ فرقی با بازارچه نداره شما تا زمانی که premium هستی به صورت رایگان از بازار استفاده میکنی در واقع برای Premium فقط جا به جایی صورت گرفته از بازارچه به بازارولی من همچنان میخوام بدونم این مابقی اعتبار پرمیوم تکلیفش چی میشه؟