حذف بازی DriveClub از PlayStation Store برای همیشه

Fardad Maboudi

کاربر سایت
DriveClub.jpg

حذف بازی DriveClub از PlayStation Store زودتر از زمانی که توسط شرکت سونی اعلام شده بود صورت گرفت. ساخته استودیو تعطیل شده Evolution به عنوان یکی از بازی‌هایی شناخته می‌شود که در هنگام عرضه، عملکرد بسیار ناامیدکننده‌ای را به نمایش گذاشت اما با گذشت زمان توانست با استفاده از انتشار به‌روزرسانی‌ها و بسته‌های الحاقی مختلف پیشرفت کند و به یکی از بهترین بازی‌های انحصاری سونی تبدیل شود. حال آن که به نظر می‌رسد تمامی این زحمات از بین رفته زیرا این بازی و تمامی بسته‌های الحاقی آن هم‌اکنون از استور سونی حذف شدند.
همان‌طور که گفته شد DriveClub در هنگام انتشار خود که با یک سال تاخیر نیز صورت گرفت و قرار بود به عنوان بازی لانچ کنسول PlayStation 4 انتشار یابد در بسیاری جهات با مشکل و ایراد مواجه بود. اما در گذر زمان با پیشرفت خود به معنی واقعی کلمه به یک اثر...

Continue reading...

نه کاملا مشخصا استدیو های سونی چیزی میسازن که خودشون بخوان اگه فردا Polyphony Digital بیاد بخواد بازی آرکید بسازه سونی جلوش نمیگیره مشخصا پس این به معنی خروج سونی نیست سونی استدیو تعطیل کرده که کلی وقت داشته ریسنگ آرکید میساخته قبول اما آیا اگه فردا روزی سونی GG تعطیل میکرد به معنی خروج سونی از Shooter بود یا الان که سونی FPS نیاز داره به معنی اینکه سونی تعطیل کرده ساخت shooter جواب خیر هستش استدیو های که این سبک میساختن علاقه ای ندارن به ساخت شوتر الان GG داره اکشن ادونچر جهان باز میسازه اینسامنیک که خریده هم گفته برنامه ای برای ساخت FPS نداره به همین راحتی سونی خودش شخصا فکر نمیکنم از سبکی بکشه بیرون بلکه استدیو تعطیل کرده که بله بازی ارکید ریسینگ میساخته که مشخصا وضعیت که پیش اوردن منم بودم با وجود اینکه DC یکی از بهترین بازی های این نسل برام بوده بازم استدیو با تمام مشکلاتش تعطیل میکردم.

دوتا بحث مطرح شد که اول سراغ خروج سونی از ژانر ریسینگ ارکد بریم.

مارچ 2015 پنچاه و پنچ نفر از اعضای استدیو evolution اخراج شدند، یوشیدا از سونی در انتهای سال 2015 مصاحبه کرد و گفت "ژانر ریسینگ در حال حاضر بسیار دشوار" هست. در ادامه مصاحبه یوشیدا میگه باید یک زاویه دید عالی و ایده های خلاقانه داشته باشیم تا با یک ریسینگ دیگه حضور داشته باشیم.

و خب سال 2016 استدیو مذکور هم کامل بسته شد. واقعا نمیتونیم بگیم وقتی سونی تنها استدیو فعال تو زمینه ریسینگ ارکد خودش رو تعطیل میکنه و به زبون اقرار میکنند که شرایط این ژانر به صورت کلی دشواره هست. برداشت مثبتی داشته باشیم.

من نمیدونم شما از مدافعین درایوکلاب هستید یا نه ولی خب این بازی متاسفانه فارق از کیفیت فنی با دید اشتباهی توسعه یافت که سرشار از تناقضات بود. ریسینگ ارکد محدود به پیست! ریسیگ داخل پیست که هدف سی فریم بود، نبود یکسری ویژگی های ابتدایی تو بازی و ...

به نظرم بهتره وارد بحث اینکه استدیوها چقدر ازادای دارن نشیم ولی میگم زمانی که سونی تنها استدیو فعال تو این ژانر رو تعطیل میکنه و خب بعد از سه سال نشونه ای از خرید/تشکیل تیم جدیدی در این زمینه نیست. میتونیم بگیم سونی از ریسینگ ارکد خارج شده و حداقل قعلا قصد بازگشت نداره.

DriveClub 2 in doubt as Sony admits racing is a 'difficult genre right now' - PlayStation Universe

جالب اینجاست دوستان سنگ lionhead ی رو به سینه میزنن که 24 ساعته برای باگهای fable ترولش میکردن. جدا از ip دوست داشتنی fable ، همین که تصمیم گرفته بودن بازی جدیدشون رو f2p عرضه کنن، بسته شدنشون رو برای من موجه کرد. حالا lionhead شده بهترین و خلاق ترین کمپانی دنیا که توسط ماکروسافت خبیث و ندونم کار بسته شده و Evolution هم تبدیل شده به استادیویی که بازی آخرش "به عنوان یکی از بازی‌هایی شناخته می‌شود که در هنگام عرضه، عملکرد بسیار ناامیدکننده‌ای را به نمایش گذاشت" و "از بسیاری جهات با مشکل و ایراد مواجه بود" (برگرفته از متن خبر. این عضو جدید تحریریه رو کجای دلمون بزاریم حالا:D). سر این موضوع که dc از horizon چقدر جذاب تره با خود من بارها بحث شد! حالا خداروشکر این اخلاقو ندارم مثل بعضی برم کامنت بکشم بیرون.

تعطیلی بله همه تعطیلی دارند. ولی خب تعطیلی evolution به معنی خروج کامل سونی از ژانر ریسینگ ارکد بود. اونم در دوره ای که ترد پارتی ها تو این زمینه هم ضعیف کار میکنند.
نیمه پر لیوان رو بخایم ببینیم اینه که سونی فهمیده تو arcade نمیتونه با ماکروسافت رقابت کنه. برای همین ترجیح داده تعطیلش کنه. همین gt هم سالهاست حرفی برای گفتن در مقابل forza نداره. من جای سونی بودم با همین فرمون Polyphony رو هم می بستم.:D

آخرین ویرایش:
نیمه پر لیوان رو بخایم ببینیم اینه که سونی فهمیده تو arcade نمیتونه با ماکروسافت رقابت کنه. برای همین ترجیح داده تعطیلش کنه. همین gt هم سالهاست حرفی برای گفتن در مقابل forza نداره. من جای سونی بودم با همین فرمون Polyphony رو هم می بستم.:D
شما جای نسخه پیچیدن واسه سونی بهتره به همون بی طرفیت برسی:))

حیف و صد حیف از "اولوشن استدیو" موتور استورم ها واقعا فان و آدرنالین خالص بودن در حسرت معرفی motor storm 4 با PS4 موندیم!!!:(:((
درایو کلاب هم اگه دیر به خودشون نمیجنبیدن و با به روز رسانی ها (که در نهایت فوقالعاده شد!) سریع احیاش می کردن چه بسا الان درایوکلاب 2 رو داشتیم و اولوشن رو
در کل اگه اشتباه نکنم موتور استورم ها زمان خودشون بد هم نفروختن

خداروشکر که هر کمپانی که با سونی همکاری میکنه به بالاترین درجات ناعل میشه.
شما این و نگی چی بگی؟:دی سونی این نسل چیکار نکرد دقیقا؟ :)) بهترین تجربه گیمینگی که یک گیمر میتونه در طول عمرش تجربه کنه رو سونی فراهم کرده تازه برنامه های زیادیم برای آینده داره شما نگران کنسول و pc خودت باش

واقعا حیف شد! :( وقتی DC معرفی شد من چقدر میگفتم دلم MS4 میخواد و این حرفا...امیدوار بودم دیگه حداقل بعد از DC برن سراغش یا در بدترین حالت بازسازی اون نسخه ویتا رو بدن برای PS4 :(
که...درشون رو تخته کردن و رفت

آره امیر دقیقا اوایل نسل یادمه چه امیدی به motorstorm 4 داشتی منم باامید تو بیشتر هیجانی میشدم که یهو با تخته شدن استدیو همه شوکه شدیم:((:D

فکر کنم سونی یه فرصت دیگه داده خراب کنن اینا هم میرن بغل دست اونا :دی

• Like
Reactions: z2s sas
فکر کنم سونی یه فرصت دیگه داده خراب کنن اینا هم میرن بغل دست اونا :D
هر ناشری از خداشه بازی داشته باشه که بازی با هرکیفیت و محتوایی عرضه بشه ، مثل اسب بفروشه! تا وقتی این بازی اینطور حمایت میشه و میفروشه، عمرا موقعیتشون متزلزل بشه ، چه برسه به تعطیلی ! خصوصا که الان روی ps رقیبی ندارن, جایگاه شون از همیشه مستحکم تره!

هر ناشری از خداشه بازی داشته باشه که بازی با هرکیفیت و محتوایی عرضه بشه ، مثل اسب بفروشه! تا وقتی این بازی اینطور حمایت میشه و میفروشه، عمرا موقعیتشون متزلزل بشه ، چه برسه به تعطیلی ! خصوصا که الان روی ps رقیبی ندارن, جایگاه شون از همیشه مستحکم تره!

درایوکلاب هم که فروشش بد نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or