حداقل سیستم مورد نیاز Call of Duty: Ghosts

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8030

کاربر سایت
call_of_duty_ghosts_key_art.0_cinema_720.0.jpg

حداقل سیستم مورد نیاز بازی :

• CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
  • RAM: 6 GB RAM
  • HDD: 50 GB HD space
  • Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
  • Sound: DirectX Compatible Sound Card
  • DirectX: 11
  • Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

به pc گیمرها توصیه شده از کارت 780gtx انویدیا استفاده کنن برای اخرین تنظیمات.
تاریخ رلیز بازی برای pc پنجم نوامبر هست.

بازی به حداقل 6 گیگابایت رم نیاز داره و 50 گیگابایت فضا برای ذخیره در هارد .

منبع:
Call of Duty: Ghosts PC system requirements detailed | Polygon

اپدیت:

خبر تکذیب شد

در صورتیکه دوباره سیستم مورد نیاز اعلام بشه همینجا اعلام میشه.

آخرین ویرایش:
این دیگه آخرشه! :d
کارت 780؟؟ یعنی گرافیکش با Watch Dogs برابره؟
شدیدا Fake به نظر میرسه.
خبر هم فیک نیست خیلی از سایتهای معروف اعلامش کردن
بله منابع که معتبرن. منظورم اینه که بیخودی سیستم بالایی اعلام کردن.

آخرین ویرایش:
این دیگه آخرشه! :d
کارت 780؟؟ یعنی گرافیکش با Watch Dogs برابره؟
شدیدا Fake به نظر میرسه.
واچ داگز غلط کنه 780gtx بخواد.این چون اسپانسرش انویدیاست جنبه تبلیغاتی داره.

من هر چی فکر میکنم اون 50 گیگ ظرفیت بازی رو نمیدونم برای چیه؟چه خبره مگه؟

خبر هم فیک نیست خیلی از سایتهای معروف اعلامش کردن:
https://www.gameinformer.com/b/news...s-system-requirements-revealed-by-nvidia.aspx
http://www.vg247.com/2013/10/07/call-of-duty-ghosts-pc-install-is-50gb/
http://games.on.net/2013/10/call-of-duty-ghosts-will-require-50-gb-of-your-hard-drive-space/

آخرین ویرایش:
معیار سنجش من بنچمارکهایی هست که سایتهای معتبر سخت افزاری بیرون میدن
سوای اینکه این سبک بشددت 1080 60 فریم میطلبه باید منتظر بود ببینیم داستان به چه صورتی خواهد بود .
احتمالا هرچی گیراوردن چپوندن تو بازی شده 50 گیگ
یه 560 برا بازی کافیه

آخرین ویرایش:
خیلی سیستم عجیبی نمی‌خواد. شبیه بازی‌های آخر نسل PC هست. گرافیک که خب مسلماً یه مقدار بهتر شده، رم و CPU هم یه مقدار بهتر. اون 780 هم چرت و پرته، با یه کارتی مثل 760 به راحتی می‌شه با آخرین تنظیمات بازی کرد.

اینا برنامه نویساشون خنگ تشریف دارن که بازی رو بهینه نکردن، ربطی به گرافیک بازی نداره. الان فکر می کنن سیستمشون بالا باشه همه فکر می کنن بازی در حد BF4 سنگین هست. :)) 4 گیگ رم برای هر بازی کافیه. رم های بالاتر برای رندرینگ ویدئو و مدل استفاده می شه.

این چه جوری اینجوری شده؟ مگه نگفتن موتور بازی همون قبلیه، گرافیک هم زیاد بالا نمیره؟ این مطمئن هستین ماله COD هست دیگه؟ (BF4 هم همچین سیستمی نمیخواد) بیچاره کارت گرافیک من واسه اولین بار رفت تو حداقل ها! من تازه میخوام بازی هایی مثل witcher3 را هم باهاش بازی کنم. به این زودی ها ازش جدا نمیشم!:-o تازه یه چیزه دیگه چرا این بازی اینقدر cpu پایینی میخواد ولی کارت گرافیک و رم بالا؟؟؟ :-&
من شک ندارم یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. هرچی داریم به تاریخ انتشار کنسول های نسل بعد نزدیک میشیم! شر و ور های بازیساز ها هم بیشتر میشه! /:)

آخرین ویرایش:
کال آو مالِ حرفا نیست که باورمون بشه ! 5870 و 550ti برای حداقل ؟! بهتون قول میدم همینا رو بالاترین حالت هم میتونن اجراش کنن "البته بدون تکنیکای خاص ( تازه اگه استفاده شده باشه) و 30 فریم"

نفهمیدم ACTIبیچاره با کدوم ساز دوستان باید برقصه کم بود مسخرش میکردید اوردن بالا اینم نتیجش نمی دونم چرا یه عده باور نمیکنن با نسل جدید باید برایPCهم خرج کرد جهش گرافیک خیلی اینبار زیاده مثل قبلا نیست کیفیت گرافیکی بازی ها خیلی بالا رفته این نسل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or