حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای Middle-Earth: Shadow of Mordor مشخص شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
middle-earth-shadow-of-mordor-600x300-320x205.jpg

حداقل سیستم مورد نیاز به همراه مشخصات پیشنهادی برای اجرای بازی Middle-Earth: Shadow of Mordor به طور رسمی اعلام شده است که با توجه به گرافیک بازی و سیستم گسترده Nemesis تعجبی هم ندارد.

حداقل سیستم مورد نیاز:
  • Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Hard Drive: 25 GB available space
سیستم پیشنهادی:
  • Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Hard Drive: 40 GB available space
بازی Middle-Earth: Shadow of Mordor هفتم اکتبر برای PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد. آیا سیستم شما می تواند این بازی را اجرا کند؟
Dualshockers

Last edited by a moderator:
بله، دارم با شما بحث می‎‌کنم. مشکلی هست؟
من در مورد قابلیت اورکلاک و این که کدوم کارت پتانسیل بالاتری داره حرف نزدم، خودم هم می‌دونم کارت‌های سری 7000ـه AMD خیلی خوب اور می‌‎شن، ولی توی اکثر بازی‌ها بین 7970-670 اختلاف کمی وجود داره (مدل رفرنس). روی کاغذ هم 7970 تا حدودی قوی‌تره (و از 680 ضعیف‌تر). مدل ghz هم که کلاً بحثش جداست و از 680 هم اکثر جاها بهتر عمل می‌کنه. البته در کل اختلاف بین 7950-7970-670-680 خیلی زیاد نیست که بخوایم بزنیم تو سر و کله هم و اختلاف‌ها در حد 5-10% هست و اونم توی هر شرایط و بازی متفاوت هست. بین خود 670 و 680 در حد 8% اختلاف وجود داره.

در مورد CPU چیزی نمی‌گم، چون باید دید بازی چطور از CPU استفاده می‌کنه، از نظر قدرت پردازشی که به مراتب قوی‌تر از اون مدل AMDـه معرفی شده است.

ن عزیزم مشکلی نیست هر کسی حق بحث و نظر دازه شما هم جز همون افرادی...
حالا جوابت درست شد... چیزی ک خودم گفتم و تحویلم دادی .نه اون چیزی ک اون بالا نوشتی...و در حقیقت رقیب اصلی 670 کارت 7950 هستش ن 7970
در رابطه با این اختلاف درصد تست 3dmark در حالت اکسترم هستش ولی در بازی بحث فرق میکنه و در بعصی مواقع فریم ک 680 میده اصلا قابل قیاس با 670 نیست ...و در اخر هم میشه 7950 در مقابل 670 ضعیفتر در بیشتر موارد و 7970 در مقابل 680

آخرین ویرایش:
اینطور که به نظر میاد . برای اجرای بازیهای open world نسل جدید نیاز به جیب های پر از پول هست D:
اون از Watch_dogs و این هم از Shadow Of Mordor . کلا جفتشون پروسه های سنگینی رو این طور که به نظر میرسه روی cpu میزارن ...
D:

واعجباااا شگفتاااا عجبز سیستمی هاااااا
من این سیستم رو برای
Watch dogs​
تصور کرده بودم​
توی این دو روزه تمام تصوراتم له و لورده شد
فقط لطفا الان بعد از این پست و پست هایی که میان میگن چقدر سیستم خفنه و... کسی نیاد تیریپ روشن فکری برداره بگه «« آه ای خدای من :d اگر سازندگان گرافیک رو کمتر گفته بودن یک عده میومدن میگفتن چرا انقدر سیستم بازی درپیته و...»» که از این تریپا توی تاپیک واچ داگز زیاد دیدیم

کلا امیدی به این بازی نیست
Monolith در حدی نیست که روی Middle-Earth کار کنه ، دنیای Middle-Earth یه شرکت کار درستی مثل CD Projekt می خواد
فکر می کنم در بهترین حالت فقط از نظر داستانی و شاید کمی گرافیک چیزی برای گفتن داشته باشه

این ویندوز 64 بیت دیگه چه صیغه ایه ؟
حداقل RAM مورد نیاز این بازی از 4 گیگ شروع میشه و فقط تنها ویندوزهای 64 بیتی قادر به شناسایی این میزان از RAM هستند :d مثل خودم که 4 گیگ دارم ولی چون ویندوز 32 بیت بود 1 گیگ رو نمی خوند.
الان عوض کردم به 64 بیت درست شده!
=======
بیشتر به جای گرافیک سیستم Nemesis به نظرم نقش مهم تری توی این مشخصات ایفا میکنه طوری که گفتند به خاطر ناتوانی PS360 در اجرای کامل اون، کمی ازش زدند.
خیلی مایلم ببینم یعنی انقدر این سیستم تصمیم گیری قوی و وقایع هوشمندانه هستش یا اینکه فقط حجم بیخوده؟!

این همونه که یه تریلری ازش بیرون اومده و ضدای همه رو در آورده بود بخاطر اسکی رفتن از رو فرقه اساسین ؟! :-/

بله، همونه.

بازی با اون گرافیک ضایع اش چرا اینقدر سیستم قدرتمندی میخواد؟

اون تریلر آخر مربوطه به نسخه نسل قبل بود، یه تریلر قبل از اون پخش شد که گرافیکش عالی بود و یه بازی کاملاً نسلِ بعدی به حساب میاد.

اول واچ داگز و حالا هم این!
سیستم های پیشنهادی پی سی هم داره دیگه نسل بعدی میشه و اگه خواهان بازی رو بهترین کیفیت رو پی سی هستید باید به سیستم های پیشنهادی بالا و مشابه اون تن بدید:d
چقدر هم به یوبی فحش می دادن بعضی ها که این چه سیستم پیشنهادی غیر معقول و الکی بالایی هست! حالا دیدید که یوبی هم گناهی نداره و واقعا به چنین سیستم هایی نیازه ولی خب یوبی سافته دیگه همه باید این استودیو رو به فحش و ناسزا بکشن!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or