حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای Crysis 2

محمد رضا mr

کاربر سایت
crysis24.jpg

Crytek حداقل سیستم مورد نیاز برای نسخه ی PCی این بازی را در صفحه ی FaceBook خود منتشر کرد.

حد اقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی به این شرح است:

Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 2GHz or better
Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
9 GB free hard disk space
Internet connection

همچنین پیش از این تایید شده بود که نسخه ی PC قابلیت پشتیبانی DirectX 11 را داراست.

دموی قابل بازی از قسمت MultiPlayer بازی نیز چندی پیش در اختیار دارندگان XBOX360 قرار گرفته بود.

Crysis2 در 22مارس برای سدیم و 25مارس در اروپا برای PCوPS3وXBOX360 منتشر خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: The Hoss and Wander
به نظر من این بازی خیلی نسبت به شماره اول بهتر اجرا میشه روی سیستم مشابه
واقعا crytek باید مغز خر خورده باشه که اشتباه قبلا خودش رو دوباره تکرار کنه.
حالا ببینید کی گفتم.
crysis هیچ وقت کیفیت ول نمی کنه کمیت بچسبه و همه تونستند بازی رو بازی کنند با هر سیستمی که بتونه دایریکس 10 و 11 ساپرت کنه در کل crysis مال کل انداختن اومده :d

الان سونی و زیر دستاش اصلا بازار گرمی نمیکنن؟؟؟؟ اون از سازنده های gt5 که تا دقیقه 90 تریلر های فیک نشون ملت میدادن
این هم از سازنده های kz که گفتن تو شماره 3 از 100 درصد قدرت ps3 استفاده میکنن.
اونم از سازنده های آنچارتت
خفه کردید خودتونو با این فن بازیتون! حالم بهم خورد! بسه دیگه! :-&
مگه من حرف از سونی و بازار گرمی نکردنش، زدم؟
من گفتم اینا بازار گرمیه! همش حقیقت نداره!
نگفتم که کار بدیه یا ...! یه جور اطلاع رسانی بود!

آخرین ویرایش:
مگه من حرف از سونی و بازار گرمی نکردنش، زدم؟
من گفتم اینا بازار گرمیه! همش حقیقت نداره!
نگفتم که کار بدیه یا ...! یه جور اطلاع رسانی بود!

نه حرفی نزدی فقط داشتی نظر میدادی!!!!

Last edited by a moderator:
همنطور که وحید گفت رسمی نیست تو خود فروم مخصوص بازی Cry-Tom هم گفتند تا وقتی تو سایت رسمی و یا اینکه خودمون نگفتیم چیزی رو باور نکنید :d

از این تفاوت ها برای DX9 و DX10 هم دادن بیرون! :d
همش بازار گرمیه!
!

دوست عزیز مبحث tesselationدرdx11جنبه بازار گرمی یا تبلیغاتی نداره!
چون کسانی با بنچمارک ها تست گرفتن حتما تفاوت tessellationرا با چشم خود دیدن!
اگر شما یک کارت گرافیکی که بطور کامل از dx11پشتیبانی میکنه داشته باشین و نرم فزار بنچ مارک unique heaven 2.1را بگیرید با کم یا زیاد کردن مقدار tesselationدر نرم افزار با چشم خود می تونید درک کنید تفاوت dx11وdx10رو!
البته هر چقدر مقدار tessellationزیاد تر بشه فشار بسیار زیادی روی کارت میاره و باعث افت فریم میشه!
یعنی اگر در کرایسیس2به مقدار زیاد از tesselationاستفاده کرده باشن باید هزینه گزافی برای خرید یک یا دو تا کارت گرافیک قوی dx11کرد تا بشه فریم ایده ال گرفت! (هر چند احتمالش کمه که بخوان همچین کاری در بازی انجام بدن! )

دوست عزیز مبحث tesselationدرdx11جنبه بازار گرمی یا تبلیغاتی نداره!
چون کسانی با بنچمارک ها تست گرفتن حتما تفاوت tessellationرا با چشم خود دیدن!
اگر شما یک کارت گرافیکی که بطور کامل از dx11پشتیبانی میکنه داشته باشین و نرم فزار بنچ مارک unique heaven 2.1را بگیرید با کم یا زیاد کردن مقدار tesselationدر نرم افزار با چشم خود می تونید درک کنید تفاوت dx11وdx10رو!
البته هر چقدر مقدار tessellationزیاد تر بشه فشار بسیار زیادی روی کارت میاره و باعث افت فریم میشه!
یعنی اگر در کرایسیس2به مقدار زیاد از tesselationاستفاده کرده باشن باید هزینه گزافی برای خرید یک یا دو تا کارت گرافیک قوی dx11کرد تا بشه فریم ایده ال گرفت! (هر چند احتمالش کمه که بخوان همچین کاری در بازی انجام بدن! )
اولا که نقل قول می کنی کامل نقل قول کن
از این تفاوت ها برای DX9 و DX10 هم دادن بیرون! :d
همش بازار گرمیه!
تو یکی از تریلرهای کرایسیس تفاوت DX9 با DX10 رو نشون می داد که تو DX9 بارون نمیومد ولی تو DX10 بود! یعنی تا حالا تو بازی های DX9 بارون نبود؟! :d
شما اون خط آخر رو میخوای تکذیب کنی مثلا؟!
اگه میخوای ویدیوشو بدم! دیگه تو همه بازیهای قدیمی هم که با DX9 کار میکردن بارون بود!
منم نمیگم تفاوتی نداره ولی دیگه تفاوتش به اندازه اون عکسهایی که گذاشتید نیستش!
من خودم کرایسیس 1 رو با یه پچ و یه برنامه ساده چند کیلوبایتی که از نت پیدا کردم تونستم حالت very high رو روی ویندوز XP و DX9 باز کنم و تغییرات زیادی هم با high داشت! در واقع اگه تمام خصوصیات DX10 رو نداشت ولی عمده خصوصیاتش رو داشت! پس مطمئن باشه اینا تا حدودیش بازار گرمیه!
همانطور که به طرق مختلف دیگه هم میشه تا حدودی به تغییرات veri high روی high رسید! یه جورایی high شبیه very high میشد!
شما یه سرچ بزنی تو نت همه چی دستت میاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or