حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای Crysis 2

محمد رضا mr

کاربر سایت
crysis24.jpg

Crytek حداقل سیستم مورد نیاز برای نسخه ی PCی این بازی را در صفحه ی FaceBook خود منتشر کرد.

حد اقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی به این شرح است:

Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 2GHz or better
Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
9 GB free hard disk space
Internet connection

همچنین پیش از این تایید شده بود که نسخه ی PC قابلیت پشتیبانی DirectX 11 را داراست.

دموی قابل بازی از قسمت MultiPlayer بازی نیز چندی پیش در اختیار دارندگان XBOX360 قرار گرفته بود.

Crysis2 در 22مارس برای سدیم و 25مارس در اروپا برای PCوPS3وXBOX360 منتشر خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: The Hoss and Wander
الان من خیلی دوست دارم تفاوت گرافیک کنسول با PC را ببینم (مخصوصا PS3)
میخوام ببینم بالاترین کیفیت در PC و کنسول چه تفاوت هایی با هم دارن

مهم ترین تفاوت نسخه پی سی و کنسول استفاده از dx11 ,AAهستش!
مخصوصا استفاده از خاصیت tesselation که مقدار استفاده از این خاصیتDX11 هر چقدر که بیشتر باشه اجسام و بافت ها و... با جزئیات تر و برجسته تر و واقعی تر هستش!
یک مثال ساده درباره TESSELATION:
شما یک جاده سنگ فرش را در نظر بگیر که می تونه سنگ هاش بدون هیج برجستگی و کاملا صاف و هموار باشه انگار که شما روی یک فرش قدم می ذارید یا یک سنگ فرش که سنگ هاش هر کدام دارای برجستگی مشخصی هستن و نا همواری سطح سنگ فرش بخوبی معلوم باشه و هموار مثل یک فرش نباشه!
چند تا عکس از teesellationهم می گذارم که بهتر درک کنی شما!
ATI-%20Radeon-HD5830-DirectX11_DX11_Tessellation_Roof.jpg

nvidia_dx11_waves_demo.jpg

images
احتمالا به غیر از TESSELATIONنسخه پی سی از سایه زنی بهتری باید برخوردار باشه و دارای عمق میدان بیشتری باشه!

با توجه به حداقل سیستم میشه سیستم پیشنهادی برای بازی را تشخیص داد!
احتمالا میشه با این سیستم روی سطح highیا حتی very highبازی کرد!
cpu:core i5 750
vga:nvidia gtx 470/radeon hd 5850
ram:4gb
برای dx10هم حداقل همون 8800gtکه ذکر شده و حداکثر هم یک GTX275,GTX285!
اگر از tessellation به مقدار زیاد استفاده کرده باشن به جای کارت های بالا که گفتم باید از GTX480,GTX580استفاده کرد! :d

هدفم از زدن این پست این نبود که لزوما نسخه کنسولی بی کیفیت هستش یا ارزش نداره!

آخرین ویرایش:
ممنون بابت توضیحات
ولی یک سوال : کنسول PS3 که گرافیک بازی مثل GOW 3 را یدک میکشه که غولی بود برای خودش
بعد گرافیک کرایسیس نسخه PS3 از نسخه PC چیزی کم داره یا جلوش کم میاره؟

جواب شما کاملا مشخصه!

از نظر گرافیک نسخه پی سی نسبت به 360 و PS3برتری داره! ( به دلیل اینکه نسخه پی سی از DX11وAAوTESSELATIONاستفاده می کنه! )
ولی اینکه چند درصد یا چه مقدار نسخه پی سی تفاوت داره با نسخه کنسولی فعلا سخته گفتنش!
البته مقدار تفاوت تابع این هستش که سازنده بازی به چه مقدار از خاصیت های DX11و بویژه TESSELATIONاستفاده کرده باشه!

چرند گفته بابا با این سیستم من در حالت full hd توی نسخه ی اول روی بالاترین تنظیمات 20 فریم می گرفتم این که محیط هاش 10/1 اونم نیست تازه یه سایه رو مدیوم می کردم 30 فریم می شد دیگه راحت قابل بازی بود

البته من روی xp زدم(با کرک dx10 شکوندم نسخه ی بعدیشم که خودش باز بود)

البته CRYENGINE3نسبت به CRYENGINE2بهینه تر هستش و اون سنگینی بیش از حد نسخه پیش را نداره!
فکر نمی کنم چرند گفته باشه دوست عزیز! :d
گفته حداقل کارت گرافیکی مورد نیاز8800GTهستش!وقتی گفته حداقل یعنی شما می تونی روی سطح LOWو MEDIUMبازی کنی! در صورتی با همین کارت شما تو نسخه های قبل اگر با اخرین تنظیمات نشه بازی کرد ولی روی HIGHبا روزلوشن های بالا می شد بازی کرد و حداقل 30 فریم گرفت! :)

آخرین ویرایش:
چرند گفته بابا با این سیستم من در حالت full hd توی نسخه ی اول روی بالاترین تنظیمات 20 فریم می گرفتم این که محیط هاش 10/1 اونم نیست تازه یه سایه رو مدیوم می کردم 30 فریم می شد دیگه راحت قابل بازی بود

البته من روی xp زدم(با کرک dx10 شکوندم نسخه ی بعدیشم که خودش باز بود)

فریم یادم نمیاد بهم چند میداد و با 6200 اجرا کردم رو فراموش کنید.
-----------------

کسی که میخواد اینو روی pc بزنه

باید 1080p +directx11 - anti AA 32x با فریم 60 به بالا بزنه:x

وگرنه برین روی همون کنسول بازی کنین

ممنون بابت توضیحات
ولی یک سوال : کنسول PS3 که گرافیک بازی مثل GOW 3 را یدک میکشه که غولی بود برای خودش

بزرگترين فرقشون اينه كه انجين گاد آو وار يك انجيل خيلي اختصاصي و اپتيمايز با كنسول پي اس 3 هست
يعني با توجه به نوع و توانايي و قدرت كنسولش از همه ي قدرت هاش استفاده كرده
اما انجين كراي يك انجين مولتي پلتفورم شده ( اولا نبود :d) به همين دليل بايد طوري طراحي بشه كه هم رو كنسول ها هم پي سي خوب جواب بده !
به همين خاطر يك حد متوسط رو به بالا داره كه بشه رو همه مچ كرد !
اما نسخه ي قابل بازي روي پي سي خيلي قوي تر از توان پي اس 3 هست

علی من فقط واسه دونستن بهت میگم ، بحث یه وقت منحرف نشه :

GOW بسیاری از مراحلش دوربین ثابت بود ، که خود این مسئله خیلی میتونه به سازنده کمک کنه برای ساخت لوکیشن های غول !!

باز هم طبق گفته سازندگان GOW 3 میتونست با همون کیفیت غول دوربین Manual داشته باشه اما خُب اصالت سری GOW...

یک سری از لوکیشن ها عمرا !!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: game.fun
يعني با توجه به نوع و توانايي و قدرت كنسولش از همه ي قدرت هاش استفاده كرده
GOW 3 تقریباً نیمی از قدرت انجین و کنسول رو استفاده کرده. طبق گفته سازندگان
God Of War III’s director Stig Asmussen reckons the engine powering the game is only running at “50%”.

GOW بسیاری از مراحلش دوربین ثابت بود ، که خود این مسئله خیلی میتونه به سازنده کمک کنه برای ساخت لوکیشن های غول !!
باز هم طبق گفته سازندگان GOW 3 میتونست با همون کیفیت غول دوربین Manual داشته باشه اما خُب اصالت سری GOW...

sorry for off-topic

آخ دلم درد گرفت .
بزرگ میشی ;)

آخرین ویرایش:
مخصوصا استفاده از خاصیت tesselation که مقدار استفاده از این خاصیتDX11 هر چقدر که بیشتر باشه اجسام و بافت ها و... با جزئیات تر و برجسته تر و واقعی تر هستش!
یک مثال ساده درباره TESSELATION:
شما یک جاده سنگ فرش را در نظر بگیر که می تونه سنگ هاش بدون هیج برجستگی و کاملا صاف و هموار باشه انگار که شما روی یک فرش قدم می ذارید یا یک سنگ فرش که سنگ هاش هر کدام دارای برجستگی مشخصی هستن و نا همواری سطح سنگ فرش بخوبی معلوم باشه و هموار مثل یک فرش نباشه!
چند تا عکس از teesellationهم می گذارم که بهتر درک کنی شما!
ATI-%20Radeon-HD5830-DirectX11_DX11_Tessellation_Roof.jpg

nvidia_dx11_waves_demo.jpg

images
احتمالا به غیر از TESSELATIONنسخه پی سی از سایه زنی بهتری باید برخوردار باشه و دارای عمق میدان بیشتری باشه!

با توجه به حداقل سیستم میشه سیستم پیشنهادی برای بازی را تشخیص داد!
احتمالا میشه با این سیستم روی سطح highیا حتی very highبازی کرد!
cpu:core i5 750
vga:nvidia gtx 470/radeon hd 5850
ram:4gb
برای dx10هم حداقل همون 8800gtکه ذکر شده و حداکثر هم یک GTX275,GTX285!
اگر از tessellation به مقدار زیاد استفاده کرده باشن به جای کارت های بالا که گفتم باید از GTX480,GTX580استفاده کرد! :d

هدفم از زدن این پست این نبود که لزوما نسخه کنسولی بی کیفیت هستش یا ارزش نداره!
از این تفاوت ها برای DX9 و DX10 هم دادن بیرون! :d
همش بازار گرمیه!
تو یکی از تریلرهای کرایسیس تفاوت DX9 با DX10 رو نشون می داد که تو DX9 بارون نمیومد ولی تو DX10 بود! یعنی تا حالا تو بازی های DX9 بارون نبود؟! :d
------------------------------------------------------------------
ولی واقعا مشتاق تفاوتشون رو ببنیم!
مخصوصا که برای یکی از این کارتها (یادم نیست چی بود!) هم میگفتن بهینش کردن!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG
یه پیشنهاد به همه ی دوستان : بدون داشتن یه 460 GTX فکر بازی کردن و دیدن تفاوت بین نسخه ها روی pC رو از سر بیرون کنید.

پ.ن : دوستانی هم که بنا به هر دلیلی به خست افزار قوی دسترسی ندارند ، لطفا نیان الکی فضائل PS3 رو برای ما شرح بدند ، CRYSIS 2 رو لطفا روی کنسولتون تجربه کنید و لذت ببرید.

این بحث سخت افزار میلیونی هم که میگید همیشه وجود داشته مثلا عناوینی مثل HL2 ، DOOM 3 و FARCRY همه برای کنسول ها هم منتشر شدند ولی من نوعی رفتم یه 6800 ULTRA خریدم به 350 هزار تا بتونم روی PC از بازی لذت ببرم ! :d

• Like
Reactions: R.P.G
کسی که میخواد اینو روی pc بزنه

باید 1080p +directx11 - anti AA 32x با فریم 60 به بالا بزنه:x

وگرنه برین روی همون کنسول بازی کنین
وقتی اسم کرایسیس به گوشم می خوره اولین چیزی که به فکرم می رسه یک تلوزیون 40 اینچ و بازی رو دایرکس 11 و بازی روی 1080 هست البته بدون انتی :d

یه پیشنهاد به همه ی دوستان : بدون داشتن یه 460 GTX فکر بازی کردن و دیدن تفاوت بین نسخه ها روی pC رو از سر بیرون کنید.

پ.ن : دوستانی هم که بنا به هر دلیلی به خست افزار قوی دسترسی ندارند ، لطفا نیان الکی فضائل PS3 رو برای ما شرح بدند ، CRYSIS 2 رو لطفا روی کنسولتون تجربه کنید و لذت ببرید.

این بحث سخت افزار میلیونی هم که میگید همیشه وجود داشته مثلا عناوینی مثل HL2 ، DOOM 3 و FARCRY همه برای کنسول ها هم منتشر شدند ولی من نوعی رفتم یه 6800 ULTRA خریدم به 350 هزار تا بتونم روی PC از بازی لذت ببرم ! :d
امیر حسین زدی وسط هدف به نظر منم برا خوب اجرا کردن بازی باید یک 460 داشته باشی تا برو به بالاتر :d
این بازی هست که هر چی خرج سیستم کنی برا بهتر اجرا کردن بازی ارزش داره:d:d

GOW 3 تقریباً نیمی از قدرت انجین و کنسول رو استفاده کرده. طبق گفته سازندگان
God Of War III’s director Stig Asmussen reckons the engine powering the game is only running at “50%”.

sorry for off-topic

آخ دلم درد گرفت .

رو همون DX10 هم مشهوده . حاضرم سر این شرط ببندم باهات :دی البته خب در DX11 انگار تفاوت چن نسل بین کنسول ها میمونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or