حجم FFXIII نسخه PS3 درحدود 37.6GB است. پس 360؟

Genesis

کاربر سایت
سلام.
دیر زمانی یادمون میاد که FFVII در 4cd و FFVIII در 5cd و FFIX در 5CD عرضه شد.

انتظارش رو داشتیم که این کار تکرار بشه
cookiemonster.gif
.

طبق گفته های این خبر و تصاویر زیر حجم FFXIII نسخه ژاپنی که به تازه امده، بسیار زیاد یعنی 37.6GB در
dual-layer Blu-ray disc شد. خوب بازی های دیگه ای با حجم بالا نظیر MGS4 و Killzone2 داشتیم.

Final-Fantasy-XIII-Dated-for-Australia-1.jpg

(مهم اینه:
این بازی مالتی هست و برای 360 خواهد آمد. قبلا گمان میشد که این حجم اگر هم زیاد باشه مربوط به
CGI Cutscene هست و با فشرده سازی CGI Cutscene حجم بسادگی پایین میاد.

اما اومدیم این صحنه های CGI رو اندازه گرفتیم. در حدود 35 دقیقه شد. اینجا. بقیه Cutscene ها تماما بصورت INGAME هستند. پس سایز خیلی بالایی در CGI Cutscene نداریم.)

...................................................................................

با توجه به بالا:
تعداد DVD های دولایه این بازی بدون دستکاری برای XBOX 360 ممکنه 5 تا باشه. و اون هم بصورت تقریبا پر: Dual layer dvd disc = 7.97Gb

و ممکنه تا 3 DVD دو لایه با انواع فشرده سازی ها کاهش پیدا کنه. اما مسلما این کار دیگه خیلی وابسته به صحنه های CGI که زمانی حجم بالایی در CD های گذشته FINAL FANTASY داشتند، نخواهد بود. احتمالا موسیقی و یا روش های دیگه ای را در برخواهد گرفت.

پ ن: حسین، ماکان، مهدی، سهراب: ببینید من اصلا نظری راجع به گفته هام ندارم.:biggrin1:

فکر اینکه به خاطر این تفاوت حجم دو نسخه با هم تفاوت کنن رو هم نباید کرد . بارها خودشون گفتن نسخه ها با هم برابر خواهد بود . دلیل نمیشه که Square Enix بیاد بازی به این بزرگی رو مولتی کنه بعد بازی رو با کیفیت های مختلف بده بیرون ، احمقانه ترین کاریه که میتونه بکنه چون اولا اومده DVD رو کوبونده و و دوما خودش رو بدنام کرده .
نسخه ها هیچ فرقی با هم نخواهند داشت ، اگر هم باشه من و شما متوجه نخواهیم شد .

حالا الان تمام دوستان شدند کوجیما و بازی ساز !!! تا الان چند تا بازی RPG اومده که اکثرشون رو 4 تا DVD بودند حالا FF هم یکی از اونا ! پس دوستان الکی اسپم ندید !

ما که باید وام بگیریم این بازی رو بخریم هر دیسک 4 هزار تومن :((
اقای spore شما که چیز مینویسی جرات داشته باش وایسا جوابش رو هم بگیر پول داری بدی قرض ما شما که داری؟
امدی هر چیزی خواستی گفتی خوشحال هم هستی؟

دوست عزیز؛
خوندن نوشته‌هات سخته از علائم نگارشی و فارسی معیار استفاده کن.
بعد الان این‌که رو هاردش میتونه 13 الا 14 گیگ داشته باشه،‌ و GTA IV، چه صنمی به FF و حجم دیسک پیدا می‌کنند ؟!!؟!

دوست عزیز سعی میکنم بهتر بنویسم

در رابطه با حجم هارد اگر به جای توجه به طرز نوشتن من یکم روی نوشته هام فکر میکردی میفهمیدی چه صنمی داره . به عنوان مثالی گفتم که خودم خبر دارم و منظور این بود که روی هوا حرف نمیزنم با مثال واقعی میام حرف میزنم دارم میگم بازی های مولتی مثل GTA بودن که روی هر دو کنسول اومد ولی حجم نسخه PS3 چند برابر 360 بود متوجه شدین دارم میگم چون بازی روی ps3 حجمش فلان هست دلیل بر این نیست که نشه حجمش را پایین آورد و الا اصلا این بازی را برای 360 نمیزدن اگر اینقدر مساله حاد بود

آخرین ویرایش:
مطمئن باش حداقل توی این بازی (از نظر گرافیک) یا PS3 بهتره یا دو نسخه برابرن. چون توی ساخت این بازی, PS3 همون Lead Platform بوده و بازی روی 360 پورت شده! :smile: اون تفاوتی هم که توی اکثر بازی ها می گی به همین خاطر هست که نسخه ی PS3 پورت شده از نسخه ی 360 هست. ;) (به دلیل آسون بودن برنامه نویسی روی 360 نسبت به PS3)

یه چیزایی یادمه گفتن لیدپلتفرمش PC هست! میدونم واسه پی سی ساخته نمیشه ولی گفتن موتورش با پی سی سازگاره و اینا...

فکر اینکه به خاطر این تفاوت حجم دو نسخه با هم تفاوت کنن رو هم نباید کرد . بارها خودشون گفتن نسخه ها با هم برابر خواهد بود . دلیل نمیشه که Square Enix بیاد بازی به این بزرگی رو مولتی کنه بعد بازی رو با کیفیت های مختلف بده بیرون ، احمقانه ترین کاریه که میتونه بکنه چون اولا اومده DVD رو کوبونده و و دوما خودش رو بدنام کرده .
نسخه ها هیچ فرقی با هم نخواهند داشت ، اگر هم باشه من و شما متوجه نخواهیم شد .
آرش نیمدونم،یعنی بهتر بگم مطمئن نیستم تفاوت بصری داشته باشن یا نه ولی به این حرفا نمیشه اعتماد کرد،مثلاً بازی Ghostbusters تمام مانور و تبلیغات بازی رو نسخه ی PS3 بود در حدی که Sony نشر بازی تو اروپا رو برای انحصار زمانی رو پلتفرم های خودش از Atari گرفت،درست؟وقتی بازی عرضه شد چه اتفاقی افتاد؟در کمال نا باوری نسخه ی PS3 بازی حتی رزولوشن HD نداشت چه برسه به برتری!!!
من نمی گم با هم تفاوت دارن ولی به نظر من به صحبت های سازنده قبل از عرضه ی بازی نمی شه اعتماد کرد...

یه چیزایی یادمه گفتن لیدپلتفرمش PC هست! میدونم واسه پی سی ساخته نمیشه ولی گفتن موتورش با پی سی سازگاره و اینا...
سلام دوستان.
نه برادر لیدپلتفورمش ps3 هستش.و روی 360 پورت میشه.
ولی موتورش کریستال تولز هست که بر پایه ی pc هستش.کلا ساخت یک موتور بر میگرده به تفکر سازندگان بازی چون هرکی روی یک حالت خاصی راحت تر کار میکنه.

دقیقا همینطوره!

این بازی و در واقع موتور CT از اول برای PC ساخته شد و خود نسخه PS3 هم یه پورت از نسخه PC بود. البته تا اوایل کار و بعدا ادامه ساخت بازی روی Dev Kit این کنسول ادامه پیدا کرد.

ولی در مجموع وقتی موتور بازی با 360 هم مچ هست هیچ دلیلی وجود نداره بازی از لحاظ تکنیکی تفاوتی داشته باشه، یعنی نسخه 360 ضعیف تر باشه.

آرش نیمدونم،یعنی بهتر بگم مطمئن نیستم تفاوت بصری داشته باشن یا نه ولی به این حرفا نمیشه اعتماد کرد،

خوب این مورد فرق میکنه. ان دمویی که از نسخه 360 توی E3 پخش کردن که به غیر از بعضی از موارد کوچیک دقیقا مثل همون دمو نسخه PS3 بود. یعنی میشه انتظار داشت موقع انتشار بازی جفت نسخه ها کر هم باشن. (البته ان تفاوت نور همیشه تو همه بازی های این دو کنسول هست!!)

و اما نکته مهم اینکه گور بابای گرافیک، مگه کسی FF رو واسه خاطر گرافیکش بازی میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or