حجم FFXIII نسخه PS3 درحدود 37.6GB است. پس 360؟

Genesis

کاربر سایت
سلام.
دیر زمانی یادمون میاد که FFVII در 4cd و FFVIII در 5cd و FFIX در 5CD عرضه شد.

انتظارش رو داشتیم که این کار تکرار بشه
cookiemonster.gif
.

طبق گفته های این خبر و تصاویر زیر حجم FFXIII نسخه ژاپنی که به تازه امده، بسیار زیاد یعنی 37.6GB در
dual-layer Blu-ray disc شد. خوب بازی های دیگه ای با حجم بالا نظیر MGS4 و Killzone2 داشتیم.

Final-Fantasy-XIII-Dated-for-Australia-1.jpg

(مهم اینه:
این بازی مالتی هست و برای 360 خواهد آمد. قبلا گمان میشد که این حجم اگر هم زیاد باشه مربوط به
CGI Cutscene هست و با فشرده سازی CGI Cutscene حجم بسادگی پایین میاد.

اما اومدیم این صحنه های CGI رو اندازه گرفتیم. در حدود 35 دقیقه شد. اینجا. بقیه Cutscene ها تماما بصورت INGAME هستند. پس سایز خیلی بالایی در CGI Cutscene نداریم.)

...................................................................................

با توجه به بالا:
تعداد DVD های دولایه این بازی بدون دستکاری برای XBOX 360 ممکنه 5 تا باشه. و اون هم بصورت تقریبا پر: Dual layer dvd disc = 7.97Gb

و ممکنه تا 3 DVD دو لایه با انواع فشرده سازی ها کاهش پیدا کنه. اما مسلما این کار دیگه خیلی وابسته به صحنه های CGI که زمانی حجم بالایی در CD های گذشته FINAL FANTASY داشتند، نخواهد بود. احتمالا موسیقی و یا روش های دیگه ای را در برخواهد گرفت.

پ ن: حسین، ماکان، مهدی، سهراب: ببینید من اصلا نظری راجع به گفته هام ندارم.:biggrin1:

نظر من که اینه که کاری کنن نقشه ها و چیزهای دیگه یا مثلا cut s ها روی هار 360 کپی شه بعد دیگه هی تکرار نکنن اینهمه اطلاعاتو تو هر دیسک فک کن چی میشهههههههه؟؟!!!
الان فکر کنم دوستانی که این وظیفرو دارن دقیقه ای 100 ها ناسزا نثار دیویدی کنند خب خدایی خیلی حوصله سر بره یه دیسک کجا 3 تا یا 4 تا دیسک کجا یکی دوتا هم که نیست:-"
=========
اقای godfather چرا هرکی هرچی میگه شما خیال میکنی دارن به 360 توهین میکنن؟تو چند تا پست اخرت همش از همین پستاست پس اینطوری پستتونو میبرین بالا چون مطلب مفید دیگه ای ندیدم من از شما

دوست عزیز شما که اینقدر توی کمپانی های بازی سازی فعالیت داشتین و همه چیز بلدین چرا خودتون یک بازی نمیسازین آقا این حرف ها چی هست وقتی 360 میتونه 13 الا 14 گیگ را در هاردش داشته باشه به نظرتون دیگه چه مشکلی پیش بیاد بعد یعنی همه بازی ها مولتی از نظر حجم با هم مساوی هستن یعنی gta Iv روی ps3 مگر حجمش چند برابر نسخه xbox نبود
دوست عزیز؛
خوندن نوشته‌هات سخته از علائم نگارشی و فارسی معیار استفاده کن.
بعد الان این‌که رو هاردش میتونه 13 الا 14 گیگ داشته باشه،‌ و GTA IV، چه صنمی به FF و حجم دیسک پیدا می‌کنند ؟!!؟!

کلا حجم یک بازی به خیلی از چیزای دیگه هم بستگی داره که قطعا با علمی که منو شما داریم نمیشه تایینشون کرد! من از حجم بازی های الان خبر دقیق ندارم ولی 3 سال پیش زمانی که PS3 تازه اومده بود اینجور بحثا کلا زیاد میشد (کی یادشه ؟ lol) مثلا یادمه اون موقع حجم Fear روی 360 حدودا 6 گیگ بود که برای نسخه Ps3ـش 17 گیگ بود یا Splinter Cell : DA که برای 360 4 یا 5 گیگ بود (دقیق نمیدونم) و برای PS3 سیزده چهارده گیگ بود. یا مثلا بازی ـی مثل Gears of War با اون حجم تکسچری و موتورش و ... تنها 6 گیگ بود بعد Resistance (کلی دارم میگم) با اون وضعیتش 19 یا 20 گیگ بود!
میگم من الان دیگه از حجم بازی ها روی دو کنسول خبر ندارم چون چنین بحث هایی دیگه توی انترنت زیاد نمیشه که بدونم این اختلاف کم شده یا نه ولی کلا نمیشه با چهارتا دلیل و برهان بیایم بگیم رو 360 فلان قدر جا میگیره یا ظرفیت میخواد، نصفش رو تو هارد بریزیم و...

احتمالا هم موزیک هاش رو کیفیت کم کنند .
SE چندین بار در گذشته به این موضوع اشاره کرده که هر دو نسخه تجربه یکسانی ارائه می کنند.
-----
حالا 5 دیسک یا 3 دیسک نهایتا تفاوت قیمتش 6 تومنه:دی
پ ن: حسین، ماکان، مهدی، سهراب: ببینید من اصلا نظری راجع به گفته هام ندارم.:دی
:دی

من فکر نکنم شرکت سازنده که یکی از جاه طلب ترین های صنعت گیم هست بیاد 24 دلار از یک بازی 60 دلاری رو بده به ماکروسافت احتمالا 3 دیسک نمیشه و با 2 دیسک کا رو تموم میکنن

نمیدونم با اینکه نسخه ی 360 قراره چند دیسک بشه و ... ولی به نظرم طبق تجربه ی بازی های مولتی (اکثرشون) نسخه 360 این بازی یا هم گرافیک نسخه ps3 یا بهتر از نسخه ps3 میشه. این جریان دیسک و این حرف ها هم فکر نکنم تاثیری داشته باشه!

ولی به نظرم طبق تجربه ی بازی های مولتی (اکثرشون) نسخه 360 این بازی یا هم گرافیک نسخه ps3 یا بهتر از نسخه ps3 میشه.
مطمئن باش حداقل توی این بازی (از نظر گرافیک) یا PS3 بهتره یا دو نسخه برابرن. چون توی ساخت این بازی, PS3 همون Lead Platform بوده و بازی روی 360 پورت شده! :smile: اون تفاوتی هم که توی اکثر بازی ها می گی به همین خاطر هست که نسخه ی PS3 پورت شده از نسخه ی 360 هست. ;) (به دلیل آسون بودن برنامه نویسی روی 360 نسبت به PS3)

مطمئن باش حداقل توی این بازی (از نظر گرافیک) یا PS3 بهتره یا دو نسخه برابرن. چون توی ساخت این بازی, PS3 همون Lead Platform بوده و بازی روی 360 پورت شده! :smile: اون تفاوتی هم که توی اکثر بازی ها می گی به همین خاطر هست که نسخه ی PS3 پورت شده از نسخه ی 360 هست. ;) (به دلیل آسون بودن برنامه نویسی روی 360 نسبت به PS3)
البته تا اونجایی که یادم هست pes2008 هم لیدپلتفرمش ps3 بود که با افت فریم شدیدی مواجه بود بر خلافش نسخه ایکس باکس روون روون بود. کلا به این لیدپلتفرم و این حرف ها زیاد توجه نکن.;)

به کیفیت کار ندارم ولی دوستان یه چیزی رو فراموش کردن اونم اینه که کد نویسی برای PS3 مشکل تر و حجم بالاتری میخواد(به دلیل نوشتن کدهای بیشتر)خیلی از بازی های مالتی هم بودن که نسخه ی PS3 حجم به مراتب بالاتری از 8.5GB میخواست ولی نسخه ی 360 رو 1 دیسک اومد،منظور اینکه چون حجم بازی PS3 یه اندازه ی خاصی هست دلیل بر این نیست که نسخه ی 360 هم همون اندازه باشه...

کمتر از دو ماه مونده من که دیگه طاقت ندارممم . بدن بیرون حالا اصلا رو 60 تا سیدی بدن :p یه کیف سیدی میشه . خوبم هست با ارم فاینال 13 روش . پکیج سیدی .

آقا شرمنده که پا برهنه وسط جنگ و دعواتون میپرم!! ولی میشه عکس پایینی رو در یه جای دیگه آپلود کنید؟
چون واسه ps3 newsـه اجازه نمیده عکس رو بزرگ ببینیم.
بد جور لازمش دارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or