حتی کوجیما هم نمی‌داند ژانر بازی Death Stranding چیست

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Death-Stranding.jpg

بازاریابی و نحوه نمایش‌های بازی Death Stranding به گونه‌ای بوده که علیرغم دو ماهی که تا عرضه بازی باقی مانده هم‌چنان کسی نمی‌‌داند این اثر چه چیزی است. با وجود نمایش‌های زیادی که داشته اما هم‌چنان علامت سوال اصلی درباره توصیف آن در ذهن مخاطبین و گیمرها باقی مانده است. حال آن که به نظر می‌رسد خالق بازی هم دیگر متوجه نمی‌شود محصولش در چه ژانری طبقه‌بندی می‌شود.
در گفتگو با Financial Times، هیدئو کوجیما خالق و کارگردان عنوان مورد بحث از استودیو Kojima Productions اعتراف کرد که کاملا مطمئن نیست ژانر بازی Death Stranding را چگونه توصیف و دسته‌بندی کند. موضوعی که بسیاری را نیز از زمان معرفی بازی درگیر خود کرده است. ایشان قصد داشت که اثری در یک ژانر جدید خلق کند و از همین رو اکنون نمی‌داند بازی دقیقا چیست. با این حال شخصا می‌داند که ریسک بزرگی در این محصول بوده مخصوصا اگر مخاطبین هدف...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
از همون متال گیر کوجیما به اینجا رسیده بقیش ابهامه ، تو هر بقالی برین اسم کوجیمارو بگین میگه متال و سالید و بیگ باس و بقیه برو بچ دیگه اون گذشتشو به اون شکل نمیبینه شایدم ندونه ، واقعا حس مخفی کاری و نوع دوربین و نوع دشمنا تو این بازی شمارو یاد چیزی نمیندازه؟ من که فقط دارم متال جدید میبینم با ظاهر متفاوت
آره داره یچیزایی از متال ولی وایسا دو سه روز دیگه کلیت بازی رو ببینیم و نتیجه گیری کنیم که چه چیزهایی اضافه کرده هون ادرار و آروم کردن بچه خودش یچیز جدید بود:D
والا خیلیا هم هستن که اون بازیای قدیمیش میشناسن البته کلیت اسمش اروز فقط بخاطر متال درست میگید قبل خلق متال یه بازی کنسل شده ای داشت به اسم LOST WARLD که هیچوقت دربارش حرف نزد هیچ عکسیم ازش نیست خیلی دلم میخواد بدونم چی بود:D

• Like
Reactions: navidvvv
از همون متال گیر کوجیما به اینجا رسیده بقیش ابهامه ، تو هر بقالی برین اسم کوجیمارو بگین میگه متال و سالید و بیگ باس و بقیه برو بچ دیگه اون گذشتشو به اون شکل نمیبینه شایدم ندونه ، واقعا حس مخفی کاری و نوع دوربین و نوع دشمنا تو این بازی شمارو یاد چیزی نمیندازه؟ من که فقط دارم متال جدید میبینم با ظاهر متفاوت
وات! :Confused:
مثل این میمونه که بگی با دیدن لست آف آس... انگار دارم آنچارتد میبینم با ظاهر متفاوت!!!

مسائلو با هم قاطی نکنید :D
دوست عزیز DS کلا ی ip جدیده... و هیچ ربطی به متال گیرها نداره

اگه از نظر شما شباهت‌هایی هم وجود داره... بخاطر سبک بازیسازی کوجیماست نه اینکه DS متال گیر جدید باشه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer and benjohn
وات! :Confused:
مثل این میمونه که بگی با دیدن لست آف آس... انگار دارم آنچارتد میبینم با ظاهر متفاوت!!!

مسائلو با هم قاطی نکنید :D
دوست عزیز DS کلا ی ip جدیده... و هیچ ربطی به متال گیرها نداره

اگه از نظر شما شباهت‌هایی هم وجود داره... بخاطر سبک بازیسازی کوجیماست نه اینکه DS متال گیر جدید باشه!
نه این 2 تا بازی مثالای خوبی نیستن ، ولی ds خیلی شبیه متال گیرهاست ، سبک بازی خیلی شبیهن
نگفتم که ds دنباله متال گیراس معلومه ip جدیده ، ربطش اینجاس که یه جور میگی سبک کوجیما اینگاری متال سبک کوجیما نبوده و اصلا سبک بازی مهم نیست،خب کوجیما تو چه سبکی استاده؟ همین سبکش القا میکنه متال جدید با ظاهری متفاوته همین سبکش باعث موفقیت متالها شد ، قشنگ تو تریلرا معلومه بعد اومده خواسته رد گم کنه که بگه اصلا همه چیش فرق میکنه که نگن بابا اینم مخفی کاریه که:D دست پیش گرفته پس نیفته ، شایدمم مخفی کاریش بیشترم باشه چون داستانش تو تریلرا اینجور به نظر میرسه که 2 ثانیه غفلت کنی بردنت :D بحث سر همینه که میگه خودمم نمیدونم چیه سبکش!!! اون رباته منو یاد mgs4 میندازه :D شایدم خواسته موفقیت اونو تکرار کنه
حالا لستو مثال زدی شاید یه کاپی کرده ازش سر این موضوع که تنها امید بشر همین یه نفره مثل الی :D امان از موفقیت لست اف اس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or