حتی کوجیما هم نمی‌داند ژانر بازی Death Stranding چیست

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Death-Stranding.jpg

بازاریابی و نحوه نمایش‌های بازی Death Stranding به گونه‌ای بوده که علیرغم دو ماهی که تا عرضه بازی باقی مانده هم‌چنان کسی نمی‌‌داند این اثر چه چیزی است. با وجود نمایش‌های زیادی که داشته اما هم‌چنان علامت سوال اصلی درباره توصیف آن در ذهن مخاطبین و گیمرها باقی مانده است. حال آن که به نظر می‌رسد خالق بازی هم دیگر متوجه نمی‌شود محصولش در چه ژانری طبقه‌بندی می‌شود.
در گفتگو با Financial Times، هیدئو کوجیما خالق و کارگردان عنوان مورد بحث از استودیو Kojima Productions اعتراف کرد که کاملا مطمئن نیست ژانر بازی Death Stranding را چگونه توصیف و دسته‌بندی کند. موضوعی که بسیاری را نیز از زمان معرفی بازی درگیر خود کرده است. ایشان قصد داشت که اثری در یک ژانر جدید خلق کند و از همین رو اکنون نمی‌داند بازی دقیقا چیست. با این حال شخصا می‌داند که ریسک بزرگی در این محصول بوده مخصوصا اگر مخاطبین هدف...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
خود اوستاد نمیدونه چی ساخته. ولی اینجا اساتیدی هستن که از 0 تا 100 بازی رو میدونن. به کوجیما پیشنهاد میکنم یه سر به فروم بازیسنتر بزنه تا متوجه بشه بازی که ساخته چیست.

حداقل متن خبر رو بخونید بعد پست بدید. داره میگه نمیدونم اینی که ساختم رو باید تو چه ژانری دسته بندی کرد، چون یه چیز جدیده و یه کار متفاوت کردم. نمیگه خودمم نمیدونم بازیم چیه lol

قبلا گفته بود که ژانر بازی اکشن / استرند گیم هست! استاد کمی شکسته نفسی فرمودند :D کوجیما اینقدر ذهن اش مملو از تخیله که برای هرچیزی انجام میده میتونه یک چهارچوب ترسیم کنه حتی ژانر بازی که حالا که بین ژانرها نیست پس بقول خودش یه ژانر جدید ابداع میکنه به اسم استرند گیم! بهمین سادگی!
فقط موندم تو جوایز اخر سال بازی رو چجوری دسته بندی میکنن. جف کیلی که مطمعنم تو گیم اوارد همین ژانر استرند گیم تعریف میکنه تنها بازی کاندیدها هم ds میزاره جایزه رو هم با کلی حلوا حلوا میده بهش :D

حداقل متن خبر رو بخونید بعد پست بدید. داره میگه نمیدونم اینی که ساختم رو باید تو چه ژانری دسته بندی کرد، چون یه چیز جدیده و یه کار متفاوت کردم. نمیگه خودمم نمیدونم بازیم چیه lol
"حداقل متن خبر رو بخونید بعد پست بدید" ayayaya :|
استاد الان دوست داری باهات 5 صفحه بحث کنم راجع به اینکه وقتی نمیدونی اینی که ساختی رو باید تو چه ژانری قرار بدی دقیقا مفهومش این میشه که نمی دونی چی ساختی؟
nice try x2

"حداقل متن خبر رو بخونید بعد پست بدید" ayayaya :|
استاد الان دوست داری باهات 5 صفحه بحث کنم راجع به اینکه وقتی نمیدونی اینی که ساختی رو باید تو چه ژانری قرار بدی دقیقا مفهومش این میشه که نمی دونی چی ساختی؟
nice try x2

نه مرسی. این نظریات گوهر بارتون رو برای خودت نگه دار. از حوصله من خارجه بشینیم سر بدیهیات 5 صفحه با شما بحث کنم.

خود اوستاد نمیدونه چی ساخته. ولی اینجا اساتیدی هستن که از 0 تا 100 بازی رو میدونن. به کوجیما پیشنهاد میکنم یه سر به فروم بازیسنتر بزنه تا متوجه بشه بازی که ساخته چیست.
استاد از pro league برگشتین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or