حتی پیچ های PS4 هم مشتری مدار هستند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

benjohn

کاربر سایت
گویا سونی عزمش را جمع کرده است تا مشتری مدار بودنش را به همگان اثبات کند کار تا جایی بالا گرفته که حتی پیچ های کنسول جدیدش از این قائده مستثنا نیستند

PS4-Bundle-348x196.png

[FONT=&quot]قبل تر هم سونی گزارش کرده بود که تمامی کاربران به هارد 500 گیگابایتی کنسول PS4 دسترسی خواهند داشت اما اطلاعات کمی در دسترس بود. خوب خبر خوش اینکه اکنون اطلاعات جامع تری داریم: هر کسی که یک پیچ گشتی داشته باشد میتواند هارد کنسول را تعویض کند[/FONT]
[FONT=&quot]خیلی ناخوشایند است که یک هارد SSD با ظرفیت 500 گیگابایت به اندازه ی خود PS4 قیمت دارد.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]سایت آلمانی [/FONT][FONT=&quot] ComputerBild پس از بدست آوردن نسخه ای از PS4 عکسهایی را منتشر کرده است. بر اساس متنی که از وبسایت بدست آمده و بوسیله ی ماشین ترجمه شده هارد لپتاپی کنسول در نقطه ای قرار دارد که براحتی توسط یک پیچ گشتی چهار سو (فیلیپس) قابل دسترسی و در صورت نیاز تعویض است. خبر بهتر اینکه هارد دیسک در ارتفاع 12.5 میلیمتری از سطح قرار دارد که با توجه به فاصله ی 9.5 میلیمتری در PS3 به فضای بیشتر دسترسی دارید در نتیجه آزادی عمل بیشتری خواهید داشت. خوب شاید دوست داشته باشید که کنسولتان را بیشتر بشکافید و اعماقش را بکاوید در این صورت باید بقیه ی کار را با آچار آلن انجام دهید. این عمل رابطه ی مشتری مدار سونی را نشان میدهد که این اختیارات را به کاربران مشتاق Enthusiast میدهد.

[/FONT]
ComputerBild-PS4-Teardown.jpg

[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]اگر سونی میخواست جلوی تغییر و دستیابی کنسول توسط مشتری را بگیرد شاید بهتر بود از کانکشن های خاص و همینطور از پیچ های مخصوص استفاده میکرد. اما در عوض سونی حق انتخاب را به مشتری میدهد دقیقا همانکاری که در PS3 کرده بود. در همان روز اول قادر خواهید بود که هارد کنسولتان را با هارد دیسک ظرفیت بالاتر و یا حتی نوع سریعترSSD تعویض کنید. حتی با اینکه کمتر کاربری اینکار را انجام میدهد اینکار سونی وجهه بسیار خوبی به او میدهد.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]از آن طرف مایکروسافت چندان مشتری مدار نبوده است. کار بران نمیتوانند به هارد Xone دسترسی پیدا کنند. پس خریداران باید با هارد آن بسوزند و بسازند. مجبورند انتخاب کنند که هارد را تعویض کنند و گارانتی را به خاطر اینکار باطل نمایند و یا با همان هارد سابق کنار بیایند. اگرچه که هر دو کنسول یاد شده از USB 3 استفاده میکنند اما دسترسی در حال حاضر بشدت محدود است. اگر سایز استاندارد بازیهای نسل بعد 50 گیگابایت باشد این اندازه از ظرفیت هارد اصلا کافی نیست.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]براستی تصمیم مایکروسافت مبنی بر سیاست عدم تعویض هارد دیسک بسیار نا امید کننده است. حتی 360 Xbox هم قابلیت تعویض هارد دارد اگرچه دسترسی به آن بسیار سخت است اما باز بهتر از هیچ است. [/FONT]

نکته در متن واژه Enthusiast به مشتاق ترجمه شده که قطعا اشتباه است. این واژه به معنای فردی است که علاقه مند به مسائل تکنیکی بوده و سعی در تغییر و کاستومایز کردن گجت ها دارد از انجا که معادل مناسبی به ذهنم نرسید این معادل را انتخاب کردم

• Smile
Reactions: VahiD VFSDF
خب مایکرو ام اکسترنال پشتیبانی میکنه دیگه , الان مشکل کجاست که نوشتین "
از آن طرف مایکروسافت چندان مشتری مدار نبوده است."
محض اطلاع ام فقط واسه آهنگ و این چیزای نیست وقتی دیسک پروتکت باشه فایلایی ام که ریخته میشه توش پروتکت میمونه...خدایی فک کردین بازی پی سی ِ زرتی نصبش کنن , کرکش کنن !؟ :))

این پستِ مادر پدر اغراقُ آورد جلو چشمم :)) پیچ :-j

On the other hand, Microsoft isn’t playing ball with the enthusiast crowd. The Xbox One’s hard drive will not be user-accessible

نمیدونم دلیل عصابینت شما چیه، ولی یه پستی منتشر شده و مقایسه کرده که هارد پلی استیشن قابلیت تعویض رو داره ولی XBOX ONE نه! اغراق یا دروغی زده نشده که!

امیدوارم پیچ های ماکروسافت هم مشتری مدار بودن خودشونو ثابت کنن:d

جل الخالق! 4 سو بودن شده مشتری مداری:دی احتمالا 2 سو میکرد ملت خودکشی میکردن!
موقعی میشد اسمش رو گذاشت مشتری مداری که از هارد 3.5 اینچی استفاده کنن که هم سرعت بهتری داره هم قیمت بهتری داره! که متاسفانه هر دو کنسول هارد 2.5 اینچی گذاشتن:|

من شنیدم جعبه کنسول هم بشدت مشتری مداره. میتونید بعدا توش کتاباتون رو جمع کنید بزارید انبار. اما تو جعبه X1 نمیشه. چون مشتری مدار نیست.

البته دوستان جوگیر هم نشن! این خبر درباری پیچ نیست! منظورش اینه که سونی به راحتی اجازه میده همه هارد PS4 رو عوض کنن و حتی با هارد PS3 جایگزین کنن اما مایکروسافت نه.

البته دوستان جوگیر هم نشن! این خبر درباری پیچ نیست! منظورش اینه که سونی به راحتی اجازه میده همه هارد PS4 رو عوض کنن و حتی با هارد PS3 جایگزین کنن اما مایکروسافت نه.
شما هم جو گیر نشو چون مایکرو با یه آپدیت میتونه کاری کنه که هارد اکسترنال با هر ظرفیتی با one سازگار بشه !
فضای ابری هم که هست اگر کسی فضا برای ذخیره سازی کم داشته باشه

هنوزاین قضیه که هاردهای دیگه هم با کنسول میتونن کار کنن یا نه تایید نشده از طرف سونی! فقط گفته شده باز کردن و تعویض هارد راحته

شما هم جو گیر نشو چون مایکرو با یه آپدیت میتونه کاری کنه که هارد اکسترنال با هر ظرفیتی با one سازگار بشه !
فضای ابری هم که هست اگر کسی فضا برای ذخیره سازی کم داشته باشه

من با آپدیت و این داستانا کار ندارم. چیزی که واضحه و مایکروسافت هم تایید کرده اینه که کسی نمیتونه هارد کنسولش رو عوض کنه. هازد اکسترنال یه چیز دیگس. تازه باید دید مایکرو در عمل اجازه میده بازی ها روی هارد اکسترنال نصب بشن یا نه (فکر کنم گفته بودن میشه حتی رو فلش هم نصب کرد). اما در هر صورت در اصل قضیه که همون محدود کردن گیمرها به همون هاردی هست که از اول خریدن هیچ تغییری بوجود نمیاد. حالا میخواد هزارتا آپدیت بده. فضای ابری هم بدرد من نمیخوره. نگنه مثلا تو میخوای توی فضای ابری 50 گیگ بازی نصب کنی؟ کلا این Cloud Storage در عمل چیز بدرد بخوری نیست. شکست لپ تاپ های google که میخواستن بجای هارد CS بدن در عمل این قضیه رو اثبات میکنه. اصلا قابل مقایسه با هارد داخلی نیست. اما اگرم باشه بدرد من نمیخوره.

من با آپدیت و این داستانا کار ندارم. چیزی که واضحه و مایکروسافت هم تایید کرده اینه که کسی نمیتونه هارد کنسولش رو عوض کنه. هازد اکسترنال یه چیز دیگس. تازه باید دید مایکرو در عمل اجازه میده بازی ها روی هارد اکسترنال نصب بشن یا نه (فکر کنم گفته بودن میشه حتی رو فلش هم نصب کرد). اما در هر صورت در اصل قضیه که همون محدود کردن گیمرها به همون هاردی هست که از اول خریدن هیچ تغییری بوجود نمیاد. حالا میخواد هزارتا آپدیت بده. فضای ابری هم بدرد من نمیخوره. نگنه مثلا تو میخوای توی فضای ابری 50 گیگ بازی نصب کنی؟ کلا این Cloud Storage در عمل چیز بدرد بخوری نیست. شکست لپ تاپ های google که میخواستن بجای هارد CS بدن در عمل این قضیه رو اثبات میکنه. اصلا قابل مقایسه با هارد داخلی نیست. اما اگرم باشه بدرد من نمیخوره.
خب مصلمه به درد ما نمیخوره چون باید 10 15 میگابیت باشه اینرنت ـمون حداقل ... 500 گیگ حافظه به نظر من برای افرادی که بازی دیجیتالی نمیخرن (مثل ما) کافیه البته منظورم بازی های با حجم 40 50 گیگه

آخه دانلودیا که دیگه دیسک ندارن اگر بشه اونایی رو که دیجیتالی میخری بریزی رو هارد اکسترنال که عملا میشه 500 نفر بازیش کنن مادر زاد کپی خور میشه

نه اینجوری نیست,همین الان هم میتونین بازی بخرین از لایو و move کنین رو فلش یا هارد اکسترنال ولی روی کنسول دیگه جواب نمیده ولی اینجور که گفتن روی وان اگه پروفایل خودتون باشه جواب میده و کاری به خود کنسول نداره.
روی 360 اینجوریه که موقعی میخواد دانلود کنه میتونی انتخاب کنی کجا بریزش,میزنی روی هارد اکسترنال,میریزه رو هارد یا اینکه میتونی روی خود هارد بریزی بعد یا کپی کنی یا move.

مادر بگرید ! حتی پیچ هاش هم مشتری مداره!:d
روایت داریم تک تک ذرات داخل PS4 ندای مشتری مداری سر میدن:d
واقعا که=)):))=)):))اولا اون عنوان خبر رو دیدیم خندیدیم بعدش این پست رو که بسی خندیدیم دمتون گرم ولی واقعا سونی رو اصلا نباید با بعضی کمپانی ها مقایسه کرد#:-s

خبر خیلی خوبی بود. سونی از قدیم هم مشتری مدار بوده
این قسمتو خیلی دوستداشتم .
[FONT=&amp]یک هارد SSD با ظرفیت 500 گیگابایت به اندازه ی خود PS4 قیمت دارد.[/FONT]

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or