حالا نوبت Crytek است ...

MαMαSαN

کاربر سایت
7nqxrxdudk4qktm6fkl.jpg

كمپاني Crytek به تازگي از يك شبكه ي آنلاين پلتفرمي به نام GFACE رونمايي كرده است كه بسيار پيشرفته تر از شبكه هاي ديگر مي باشد. اين سرويس همانند يك مرورگر عمل ميكند و البته فعلآ بسته بوده و در مرحله ي بتا يا " آزمايشي " به سر مي برد. البته ميتوانيد با مراجعه به سايت اصلي اين شبكه، از امكانات آن مطلع شويد (لينك). گفته مي شود كه اين شبكه از لحاظ امكانات نسبت به ديگر شبكه ها متمايز بوده و قابليت پشتيباني از بازيهاي 3D را داراست. همچنين اولين شوتر آنلاين Crytek يعني Warface بر روي اين شبكه پياده سازي خواهد شد و همگان مي توانند بعد از راه اندازي كامل اين شبكه، از آن لذت ببرند.

از ديگر امكانات اين شبكه مي توان به "چند پلتفرمه" بودن آن اشاره كرد كه شما مي توانيد از طريق سيستمهاي خانگي خود و همچنين گوشي هاي موبايل و يا تبلت از سرويس GFACE استفاده كنيد. همچنين چند نفر به صورت همزمان ميتوانند به صورت گروهي، يكي از بازيها را هدايت كنند. در يكي از تصاوير منتشر شده از عنوان Warface، شخصي كه از PC استفاده ميكند، كنترل فرمانده ي گروه را بر عهده گرفته و اشخاصي كه از موبايل و تبلت استفاده ميكنند، به ترتيب كنترل منطقه ي عملياتي و حمله ي حوايي را تحت كنترل دارند. (مانند عكس زير)

y2002bgwz9wpp1wqs4y.jpg

همچنين اين سرويس همانند سرويس هاي ديگر، امكاناتي همچون چت ويدئويي، ليست دوستان و بقيه ي امكانات را دارا مي باشد.

منظر اخبار جديدتر و راه اندازي اين سرويس ميمانيم.

Source 1 - Source 2

خیلی خوبه
زیاد به Warface امیدوار نیستم هرچند باید صبر کنیم باز چون تریلری که دیدم ازش زیاد راضی کننده نبود
Ryse ام که الان رو هواس دیگه!

كنترل فرمانده ي گروه را بر عهده گرفته و اشخاصي كه از موبايل و تبلت استفاده ميكنند، به ترتيب كنترل منطقه ي عملياتي و حمله ي حوايي را تحت كنترل دارند.
Halo Atlas رو مستقیما آوردن توش :d

این Crytek کارش درسته کار کردن با سرویس های سایت هم عالیه در ضمن تو خود سایتش گفته بودن هر چی استقبال بیشتر باشه قابلیت های جدیدی به سایت اضافه میشه یعنی مطمئنم می ترکونه مخصوصا با این سابقه درخشان Crytek
warface که میخواد نسل بعدی شوتر های نظامی انلاین باشه یعنی میشه عین فیسبوک گیمر ها
خیلی شانس داشته باشیم تا یه هفته دیگه شیلترش میکنن.......

با اینترنت ایران هم میشه از این کارا کرد یانه؟
فکر کنم موقع دانلود با اپرا یه 70تا80کیلو بایتی سرعت دانلود داشته باشم.:d:d

با اینترنت ایران هم میشه از این کارا کرد یانه؟
فکر کنم موقع دانلود با اپرا یه 70تا80کیلو بایتی سرعت دانلود داشته باشم.:d:d

اگه پينگ خوب باشه ميشه يه كارايي كرد!

اگه پينگ خوب باشه ميشه يه كارايي كرد!
پینگ تو ایران س.ی.ا مگه خبر نداری؟گوگل 300بعدش یه سایت داخلی 75میلی ثانیه.با این وضعیت چه میشه کرد؟
البته یه چیز بگم برای ایکس باکس لایو مشکلی ندارم ولی این خوب خیلی حجیمتره .چون دیتای تصویر هم هست. مگه بازی رو سیستم نصب باشه.

سرعت و پینگ اینترنت یه طرف هیتلر خدا نیامرز هم یه طرف دیگه کلا اینتنرت شده عذاب دیگه این چیزا که اصلا ما حتی نباید بش فکر کنیم روزگاری شده

من عضو شدم مدتی پیش و برام بتا رو فرستادن در کل چیز جالبی هست و خیلی کارا میشه کرد مخصوصا war face رو به شیوه ای که میشه بازی کرد رو کاملا تریلر ها شو دیدم و جالب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or