جواب سونی به X360 Gamer Tag ؟

Sasy360

کاربر سایت
در هنگام بازی دمو Unreal Tournament 3 در فستیوال Edinburgh Interactive و به نقل از نوسنده ی سایت games-digest [که در فستیوال حضور داشته] پانلی در بازی وجود داشته که Gamercart خوانده میشده که به نظر یک سیستم شناسایی مانند XBL Gamertag میومده که حاوی امتیاز بازیکنان و ... بوده! و نمایش دهندگان این دمو هم اطلاعات بیتشتری رو ندادند در این زمینه
[چون در هنگام نمایش این دمو گرفتن عکس ممنوع بوده، عکسی در این زمینه منتشر نشده]

unreal1_small.jpg

آخرین ویرایش:
خوب حالا این چیو ثابت می کنه ؟
هنوز هیچی رو؛ ولی به نظر میاد که سونی در حال راه اندازی یه چیزی شبیه به سیستم Gamertag ایکس باکس 360 هست که کنار Home قرار بگیره [با قابلیت ارسال پیغام، قراردادن Achivment و...]
برای Resistance هم همچین چیزی بود نمونش اینه

167fs405063.png
سروش جان این عکسی که گزاشتی Status بازیباز رو تو خود بازی نشون میده که مثلا طرف 6954 بار Headshot کرده و با چیزی که من تو این تاپیک گزاشتم فرق میکنه;)

اگه دقيقا همون چيزي باشه كه تو 360 بود كه واسه سوني بد ميشه چون محكوم به تقليد ميشه!:)
ولي فكر نكنم چنين چيزي باشه و شايد يه چيزي مختص به خوده ut3 بوده!

سروش جان این عکسی که گزاشتی Status بازیباز رو تو خود بازی نشون میده که مثلا طرف 6954 بار Headshot کرده و با چیزی که من تو این تاپیک گزاشتم فرق میکنه;)
آهان...من پست شما رو درست نخونم فکر کردم که منظور همون گیمر تگ خالیه:)
مثل اینکه قراره این بندوبساط از وقتی که Home بیاد پهن بشه از طرفی هم Home زودتر از UT3 میاد و سایتی تحت عنوان Ps3tag.com ساخته شده که زیر نظر SPG----->Sony Protection Group فعالیت میکنه وکارش تو ضمینه ی گیمر کارت هست(البته این گیمر کارتی که تو امضامه برای این سایت نیست ) والان هم نسخه بتاش موجوده....
اگه دقيقا همون چيزي باشه كه تو 360 بود كه واسه سوني بد ميشه چون محكوم به تقليد ميشه!:)
ولي فكر نكنم چنين چيزي باشه و شايد يه چيزي مختص به خوده ut3 بوده!
دیگه اینقدر احمق نیست که....:)
درمورد تقلید ------>Scence it:-":biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or