جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

من مشکلی با فن های راکستار ندارم، گیم 2.0 شون نوش جون شون
ولی خب اورآل معتقدم خیلی لطیف و پوست نازک اند. ما یه دوران جهنمی طولانی ای به عنوان فن نینتندو داشتیم که بلااستثناء همه بازی های سوییچ 1 یه هفته قبل لانچ رو PC پورت شده بودن :)) بعد این اواخر دیگه سر زلدا توتک این جوری بود که همزمان با نقد منتقدین داشتیم نقد اهالی پی سی گیمر رو هم میخوندیم. :D
والا از این رفتارا نداشتیم. یارو تو توییتر به نوعی رسما نوشته بود " آقا این قدر لیک ها رو پخش نکنید، به فکر سرمایه گذارهای بازی باشید" برو بابااااا :))

به کل مشکل خاصی نیست، فن بیس ـه دیگه. هر کدوم یه مشکلی دارن

الان چیزی که "هم اکنون" رو مخ منه، فن بیس راکستار نیست، فن بیس فعلی Fire Emblem ـه (که این جا عملا به عنوان فن بیس وجود خارجی ندارن، دارم در مورد توییتر حرف میزنم)
مشکل مختص به این فن بیس هم نیست ولی الان اینا رفتن رو مخم
اونم Elitism ـه.

یه جوی راه افتاده که "آره آقا این مزخرفات چیه Intelligent System به FE4W (Fire Emblem Fortune's Weave) اضافه کرده. این دیگه فایر امبلم نیست و چرا هیچی در مورد بخش تاکتیکال بازی نمیگن و FE مدرن رسما پرسونا شده و..."
پشت هم خیلی از خود راضی میپرن به FE Three Houses و این بازی
بعد چه بازی ای رو به عنوان فایر امبلم مطلوب علم می کنن؟
فاکینگ Fire Emblem Engage رو. که من میتونم یه طومار فقط از مشکلات گیم پلی اش بنویسم، بماند که داستانش تو در و دیواره (علی رغم این که بازم بازی رو دوست دارم شدید و 80 ساعت پلی تایم ام هم تایید می کنه موضوع رو.)

حقیقتا معتقدم نقد به طراحی مپ های FE:3H وارده. منتهی اون بازی عرضه شده، ما هم مپ هاش رو تجربه کردیم. ولی نه این که هنوز بازی نیومده به همه چیش گیر بدی. اینا میگن چرا تو بازی تو دانجن هاش بازی RPG نوبتی میشه. خب گااااااااو، تو که فن سری ای مگه FE Echoes رو بازی نکردی، مگه ندیدی کامبت تاکتیکال تو دانجن جواب نمیده. د چرا غر میزنی الان!؟ تو باید خوشحال باشی جای سیستم درب و داغون فارم آیتم Engage دوباره یه چیز معقول تر و گیمی تر رو این قدر بهتر برگردوندن تو سری.
یکی دیگه نوشته بود "چرا مثل قدیم نمیشه کاراکترها رو از وسط مپ استخدام کرد و باید حتما باهاشون رابطه برقرار کرد که بشه آورد تو تیم ات، اینا هم از اثرات FE:3H ـه. کل بازی رو کردن لاس زدن":Wallbash:
لعنتی ها بازی نکردن مگه 3H رو. باو تو اون بازی هم داشتیم یونیت از وسط مپ بیاری تو تیم ات (اتفاقا سناریوهاش خیلی جالب بودن)

خلاصه دارم زیاد از FE می نویسم. ولی این چند وقته رفتن رو مخم از بس ادا افاده ای برخورد می کنن با این موضوع که میخوان ریشه های سری رو حفظ کنن و FE4W همچین بازی ریشه داری نیست.
حرص میخورم چون FE3H رو حقیقتا شدید دوست دارم و یکی از بهترین بازی های عمرمه و نقدهایی که بهش میکنن رسما از سر Elitism ـه نه چیز دیگه. نقاط قوت بازی رو به عنوان نقاط ضعفش پرچم می کنن و زوایای مختلف گیم پلی بازی رو هم تا جای ممکن روش چشم می بندن تا کاستی هاش رو علم کنن که بگن جلوی FE های قدیمی تر هیچی برای ارائه نداره.

خلاصه که Elitism تو فن بیس فرنچایزهای قدیمی تر بد میره رو مخم بعضی موقع ها. من خودم به شخصه فاینال فانتزی "هیــــچ" پلی ندادم (داداشم از من FF پلیر تره، اخیرا FFX رو تموم کرد کامل رو استیم :دی) ولی مطمئنم اونا هم همچین مشکلی رو دارن بین خودشون و حرف منو بهتر میفهمن

هرجا میشینی همیشه هستن کسایی که از همه چیز حرف میزنن.بعد میگی منبع میگه اینستا!

لامصب خودت سیکیمخیاری میپذیری هیچ برای کناردستی ت هم تعریف میکنی بعد جالبه اونم نمیگه منبع:))

خوشا ب سعادت اپراتورها ک ثانیه ب ثانیه پولدارمیشن ب لطف اعتیاد ب گوشی و اخبار

همینجوریش از تاریخمون انبوهی خزعبلات و خرافات اومده حالا قبلیا در کنار جدید ها .بهه بهه چ شود

هر چه بیشتر فرو میرم در انزوا ب خودم میگم خاک برسرم کاش زودتر میومدم تو انزوا:دی

• Like
Reactions: Z-fan and m.a.t
تا بحث گیمزگام داغه... یه نکته ای در مورد جف کیلی بدم...

نظرات منفی زیادی در گذشته در موردش گفته می شد که تایید می کنم بخش زیادیش، نابه حق بود...

تا قضیه رسید به ساپورت سازنده های با سابقه که توسط کمپانیشون اخراج شدن یا دردسر پیدا کردن و یا کلا بعد سال ها یک استدیو جدید تاسیس کردن(این خیلی کمک کرد تو بحث بازسازی چهره اش)

تا برسیم به TGA ها که نسبت به سال های اولش، واقعا مراسم های بهتری تهیه و برگزار کرد... باز اینم کمک کرد بهش

پرداختن به تعطیلی ها یا تعدیل ها باز یک جلوه تبلیغاتی مثبتی براش داشت

تا رسید به جمع شدن ایونتی مثل E3... و برگزاری مراسم ها در بازهه های زمانی مشابه رویداد های کلاسیک ،چهره ای شد که ظاهرا یکی از ناجی های صنعت گیم هست!!!

حالا سوال اینجاست واقعا آیا صنعت بدون جف کیلی نابود می شد یا وجود نداشت؟!

آیا چون e3 کنار رفته... سونی و مایکروسافت و نینتندو کنار سایر تردپارتی ها مراسم اختصاصی خودشون برای پروموت عناوینشون برگزار نکردن؟!!!!

مشکلی که من دارم اینه، در رویداد هایی که توسط کمپانی های پلتفرم هولدر برگزار می شد... تمام عناوین باید یکسری استاندارد های حداقلی داشته باشن تا شوکیس عناوین برای سخت افزار تبلیغ باشه... یا اگر یک تردپارتی کنفرانس یا رویدادی برگزار می کرد... تماما اختصاص به عناوین داخلیش داشت!!!

حالا آیا واقعا نمایش های این چنینی لازم هست؟! اصلا اصلا اصلا من مخالف بازی های گاچا یا انلاین یا موبایل و... نیستم!!!
ولی ببینید، به صورت عادی که عناوین درست حسابی که پولی برای نمایش بازیشون نمی دن، هفتاد هشتاد درصد مراسم پر شده از عناوینی که به جف کیلی پولی دادن... نمایش داشته باشن تو این رویداد!!! و تازه جف کیلی بلیط فروشی برای نمایش عناوینی که از ناشراشون پول گرفته، داشته، یعنی از مخاطبین پول می گیره که بیان نمایش های تبلیغاتی رو ببین که باز اون نمایش ها برای نمایششون به برگزار کننده پول داده شده!!!

این وسط فقط جیب امثال جف کیلی پر می شه...
ایا واقعا این کار هنر هست؟! والا با مدیریت جهاDی هم میشه دو سه نفر رندوم همین مدیریت و اجرا رو پیاده سازی کنند!!!

باز می گم مسئله من اصلا بازی های آنلاین یا موبایل یا گاچا یا این چنین محصولات نیست...!!!!

در نهایت پلتفرم هولدر ها در کنار ناشرین عناوین سینگل پلیر یکجوری بازیشون رو معرفی و تبلیغ می کنن این نگرانی نداره...

اما همین میهیو...یا NCsoft یا کرفتون یا تنسنت یا نت ایز یا هر ناشر اینچنینی دیگه رویداد خودشو برگزار کنه...قطعا فن هاشون با شور و شوق فراوان به اون رویداد می رفتن...(حتی همین بازی های موبایل روی تبلیغات youtube هم مخاطب و بازار خودشون رو دارند) اصلا شاید سالن های چند ده هزار نفری پر می شد... عملا چیزی که برا ما حوصله سر بر هست! مخاطب و بازار خودش رو جای دیگه داره...

اما این چه ناجی هست که بزور می خواد این عناوینی این چنینی رو تو همچین رویدادی که اکثر مخاطب هاش دنبال عناوین استاندارد سینگل پلیر هستن! به مخاطب شیaف کنه؟!!!

• Wow
Reactions: Sepi_60

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or