جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

اخبار چه گوش بدیم و چه نه..اتفاقات پیرامون ما روی ما به شکل مستقیم و غیر مستقیم تاثیر میزاره..نمیتونیم نادیده بگیریمشون..در هر لحظه ی زندگیمون با ماست.. در ماست :D
من دو هفته پیش ps5 خریدم ۱۲۰ تومن..چ اخبار گوش بدم و چه ندم..این تورم در زندگی ما تاثیر داره..این دیگه حواس پرت کن نیست
اون موضوعاتی که انگیزشیا بهش میگن حواس پرت کن..بخشی از زندگی و واقعیت دنیای ما رو تشکیل میده..در هر کجای دنیا
اره ولی دنبال کردن اخبار بی جهت ذهنتو بیشتر اشغال میکنه بیشتر اذیت میشی نا امیدی بیشتر و... پس بیخیال حداقل کمتر اذیت میشی اوکی :)

این جریان مثل همونه که میگه اگه تو با گرگ مهربان باشی قرار نیست اونم با تو مهربان باشه....به اخبار هم توجه نکنیم باز موقعی که میریم ماست و شیر و هر کوفت دیگه ای بخریم، تا فیها خالدون متوجه اخبار میشیم :D
دقیییقا..این همون واقعیت موجوده..واقعیتی که انگیزشیا سعی دارن با ساختن یک پوسته از توهم مخفیش کنن..
هر چقدرم کتابای موفقیت در ۵ دقیقه بخونیم..همون لحظه که میریم سوپر مارکت در ۵ ثانیه واقعیت خودشو نشون میده..
تازه این فقط بحث تورم و قیمتاست..باقی موارد بماند :D

ادای اخبار نخوندن مال مردم گوگولی نانازی جهان اولیه که میشنون اون سر دنیا فلانی مرده جنگ شده بهمان شده افسرده میشن. شما اینور دنیا اگر به اخبار توجه نکنی بازم اخبار به شما توجه میکنه.

در کل چیز های انگیزشی و به اصطلاح self help برای من و شمای جهان سومی که زندگیمون رو روی هوا میگردونیم نیست، بیخیالش شین. تراپی و سلامت روان هم همینطور. شما دور و بر خودتون رو ببینین واقعا بشینین فکر کنین مشکلی هست که با تغییر رویه تفکر و دارو حل بشه؟ اگر هست که واقعا خوش به حالتون :))

آخرین ویرایش:
هنر واقعی اینه که شما اخبار رو بخونی و به هیچ جات نگیری و صرفا مسیر زندگیت رو با اطلاعات در دسترست تنظیم کنی که کار سختیه واقعا و واسه همین میگم "هنر واقعی"
یعنی کسایی که دیدم این قابلیت رو دارن واقعا یه خرد و آرامشی دارن که برای من که این مشکل اعصاب خوردی به خاطر اخبار رو دارم واقعا یه چیز دست نیافتنی ـه. :دی

اخبار چیه، اخبار رو می خونی حالا یا تکذیب می شه یا یادت می ره بالاخره، مشکل اصلی واقعیته، واقعیته که با مشت می کوبه تو صورتت، خبر نیست که بگی نخون، نبین و فلان، این گرونی داره می تازونه، اینه که اذیت می کنه، اصلا بحث خبر مطرح نیست اینجا، گور بابای اخبار، این واقعیته که باهاش گلاویزیم.

هنر واقعی اینه که شما اخبار رو بخونی و به هیچ جات نگیری و صرفا مسیر زندگیت رو با اطلاعات در دسترست تنظیم کنی که کار سختیه واقعا و واسه همین میگم "هنر واقعی"
یعنی کسایی که دیدم این قابلیت رو دارن واقعا یه خرد و آرامشی دارن که برای من که این مشکل اعصاب خوردی به خاطر اخبار رو دارم واقعا یه چیز دست نیافتنی ـه. :دی
اونا هنر ندارن یه چیز دیگه دارن که واقعا میتونن خودشون و زندگی خودشون رو از تبعات اخبار جدا کنن وگرنه این ادا ها مال اونیه که از اخباری که به خودش ربط نداره افسردگی میگیره نه ملتی که خودش سوژه نصف اخباره

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or