هیچی اندازهفن بیس متعصب در کوتاه مدت باعث رشد آی پی و در دراز مدت باعث نابودیش میشن. (میتونه فقط مختص به گیم نباشه)
gatekeeping خیلی مهمه
هیچی اندازهفن بیس متعصب در کوتاه مدت باعث رشد آی پی و در دراز مدت باعث نابودیش میشن. (میتونه فقط مختص به گیم نباشه)
فکر کنم هر گروهی یک بخش متعصب داشته باشه، از سرگرمی تا اجتماعی تا سیاسی،فن بیس متعصب در کوتاه مدت باعث رشد آی پی و در دراز مدت باعث نابودیش میشن. (میتونه فقط مختص به گیم نباشه)
حالا درسته که کم کم داری میری یا رفتی تو ساید نینتندو ولی دیگه پل های پشت سرت رو خراب نکنفرنچایزهای استاروارز و هری پاتر و مارول هیچکدوم مفت نمیرزن
بتسدا کلهم اجمعین اورریتدهدر همین راستا سری الدر اسکرولز Jank خالصه و هیچ ارزشی نداره
همچنین فالوت و بقیه فرنچایزاشون
نیل دراکمن برا یه عده نقش ناموس و پیامبر پیدا کرده! ناتی داگ هم براشون شده مکتب دینیبعد همینا میان طرفدارهای کوجیما و میازاکی رو مسخره میکنن
PoP لاست کراون بهترین گیم پارسال بود و حقش در متا و جوایز خورده شد
بهترین گیم کامیک بوکی تاریخ بدون شک و شبه شاهکار مطلق Comix Zone هستش. این اسپایدی مسپایدی ها در برابرش چسی بیش نیستن![]()
من همین الان مِین دیوایسم PS5 هستش و بیشترین وقت گیمیمو با ایشون میگذرونم چجوری میتونم فقط در ساید نینتندو باشم؟حالا درسته که کم کم داری میری یا رفتی تو ساید نینتندو ولی دیگه پل های پشت سرت رو خراب نکن![]()
بی نهایت داری حق میگی.فرنچایزهای استاروارز و هری پاتر و مارول هیچکدوم مفت نمیرزن
بتسدا کلهم اجمعین اورریتدهدر همین راستا سری الدر اسکرولز Jank خالصه و هیچ ارزشی نداره
همچنین فالوت و بقیه فرنچایزاشون
نیل دراکمن برا یه عده نقش ناموس و پیامبر پیدا کرده! ناتی داگ هم براشون شده مکتب دینیبعد همینا میان طرفدارهای کوجیما و میازاکی رو مسخره میکنن
PoP لاست کراون بهترین گیم پارسال بود و حقش در متا و جوایز خورده شد
بهترین گیم کامیک بوکی تاریخ بدون شک و شبه شاهکار مطلق Comix Zone هستش. این اسپایدی مسپایدی ها در برابرش چسی بیش نیستن![]()
خب پس من اشتباه کردم.من همین الان مِین دیوایسم PS5 هستش و بیشترین وقت گیمیمو با ایشون میگذرونم چجوری میتونم فقط در ساید نینتندو باشم؟
در همین راستا یه جنجالی دیگه بگم: گیمر واقعی نباید گیر دیوایس یا کمپانی باشه، هر جا "بازی خوب" باشه باید بره سراغشالبته تا اونجایی که وسعش برسه
همچنین گیمر واقعی محدودیت سبک هم نباید داشته باشه و همه سبک و ژانر گیمی باید بزنهاین ادا بازیا که jrpg دوس ندارم یا لایت ناول حوصله سر بره فقط نشانه تنگ بازیه
اگه یه گیم در مورد یه اسب گی زرد پوست هم باشه ولی محتوای یونیک و درجه یک ارائه بده باید انجامش بدی
![]()
یکی از جنجالی ترین تاپیک های تاریخ بازیسنتر در مورد همین تحول بودن یا نبودن گرز در تاریخ بازی ها بودGEARS OF WAR سبک شوتر سوم شخص رو متحول کرد و یه زلزله در دنیای گیم بود.
اونموقع یه سری جدا با kill switch اشنا نشده بودنیکی از جنجالی ترین تاپیک های تاریخ بازیسنتر در مورد همین تحول بودن یا نبودن گرز در تاریخ بازی ها بود
فکر کنم حدودای 2010 2009 اون ورا، یک سایتی چیزی به گرز اف وار همچین لقبی داده بود مثل شما که شوتر هارو متحول کرد، و این بحث تو بازیسنتر تو اون تاپیک شکل گرفت که ایا واقعا گرز متحول کننده شوتر های سوم شخص بود یا نه؟
حتی یادمه کاربر ها چه موضعی داشتن کی چی فکر میکردولی دیگه گفتن و اسم بردن نداره
اکثرا معتقد بودن متحول کرده مثل شما، عده ای (گیمر قدیمی حرفه ای) استدلال میکردن که نه کار خاصی نکرد که قبلش نشده باشه یا اگرم کاری کرده روندی بوده که در هر صورت شکل میگرفت مثل کاورگیری که خب از مریخ که نیومده، تو این مایه ها...
خلاصه یادش بخیر
یک زمانی هم جنگ گرز ورسس رزیدنت ایول 4 داشتیم که کدوم زودتر شوتر های سوم شخص رو به سطح جدیدی رسونداین جنگ های بازیسنتری خیلی باحال بودن بین بازی ها یادش بخیر
بازیسنتر خودشم یک بازیه![]()