جمع آوري 40,000 امضا براي نسخه PC بازي GTA V!

Techman

کاربر سایت
20121127_gta_5_grand_theft_auto_5.jpg

به دنبال طومار درخواست هوادارن تا به حال 40000 امضا شده است!

براساس پيشنهاد گروهي از اطرفداران تقاضا نامه اي از طرف انها به منظوراعلام حمايتشان انتشار نسخه ي PC بازي GTA V تدارك ديده شده است.

طبق اين نامه كه در وبسايت change.org petition منتشر شده گروهي از طرفدارن مشتاق اين بازي ملتمسانه از Rockstar تقاضا كردند تا نسخه ي PC بازي را هم تاييد كند.

[TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]خواهشمنديم GTA V را بر روي PC هم منتشر كنيد.سري بازي هاي GTA سهمي بزرگي در زندگي مردم داشته و اين باعث سرافكندگي است كه ما شاهد جديدترين شماره ي اين بازي بر روي قدرتمند ترين پلتفرم حاضر نباشيم.
تغييراتي اينچنيني هميشه تاثير عظيمي بر دنياي گيمرهاي PC مي گذارد و تجربه ي نسخه هاي كامپيوتري GTA واقعا يكي از لذت بخش ترين لحظات زندگي است كه شما مي توانيد آن را تجربه كنيد.
ما آرزو مي كنيم كه شما نسخه ي PC بازي را هم در نظر بگيريد چرا كه با اين كار دل مردمان زيادي را شاد خواهيد كرد.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

چنين اقدامي واقعا جاي تحسين دارد و از طرفي قانع كننده هم هست چرا كه تا به حال حدود 40000 امضا براي اين تقاضا نامه جمع آوري شده است.

فعلا كه انتشار GTA V فقط براي PlayStation 3 و Xbox 360 در بهار 2013 تاييد شده و براساس اظهارات نائب رئيس Rockstar آقاي Dan Houser هنوز براي پورت اين عنوان بر روي ساير پلتفرم ها تصميمي گرفته نشده است.

{آپديت}:

ميزان امضاهاي جمع آوري شده براي اين درخواست هواداران اكنون به بيش از 000 100 رسيده است.
منبع

آخرین ویرایش:
من حرفی‌ از متا زدم؟ به طور کلی‌ منظورم MP بود نه MP 3، عظمتی‌ که سری MP داره رو فقط یه سری بازی دیگه دارن که Red dead بین اونا نیست. منظورم ارزش MP هست :دی
با توجه به منطق شما Mark of the ninja از هر جهت بهتر ازHalo 4 هست چون متاش بالاتر هست.:biggrin1: پس نتیجه میگیریم MON عنوان بزرگتری هست :دی
نمی‌خوام Red dead رو کوچیک نشون بدم،بازی خیلی‌ بزرگ و زیبایی‌ هست، ولی‌ خیلی‌‌ها ارزش MP رو بیشتر میدونن چون باهاش زندگی‌ کردن.

کاوه جان من نمی گم بازی کوچیکیه!من میگم در مقابل رد دد.بحث مقایسه متای هم منظورم مقایسه دوتا آی پی یه شرکت بود! تو بزرگ بودنش هیچ شکی نیس
اینجام ما داریم در مورد راک استار حرف میزنیم!هر چند مقایسه این دوتا عنوان هم از اون کاراس:))
I'm out

من خودم خیلی دوس دارم این بازی رو روی PC انجام بدم با رزولوشن و کیفیت بهتر و فریم بیشتر, چون فکر میکنم بازی با این گرافیک و عظمت روی کنسول افت فریم بده!(پیش بینی) فقط خدا کنه انتظارمون زیاد طولانی نشه و در اخرم فاجعه ای مثل IV نشه که با یه سیستم در حد لامبو و پردازنده 4هسته ای با گرافیک 4890(اون موقع) بالای 35 فریم نده!

من حرفی‌ از متا زدم؟ به طور کلی‌ منظورم MP بود نه MP 3، عظمتی‌ که سری MP داره رو فقط یه سری بازی دیگه دارن که Red dead بین اونا نیست. منظورم ارزش MP هست :دی
با توجه به منطق شما Mark of the ninja از هر جهت بهتر ازHalo 4 هست چون متاش بالاتر هست.:biggrin1: پس نتیجه میگیریم MON عنوان بزرگتری هست :دی
نمی‌خوام Red dead رو کوچیک نشون بدم،بازی خیلی‌ بزرگ و زیبایی‌ هست، ولی‌ خیلی‌‌ها ارزش MP رو بیشتر میدونن چون باهاش زندگی‌ کردن.
آخه ببین مشکل اینجا هست که بحث mp با mp3 فرق داره. نسخه 1و2 یه دنیایی واسه خودشون داشتند... نسخه سوم اصلا قابل قیاس با نسخه 1و2 خصوصا 1 نبودند... برای همین من حرف اون دوستمون رو تایید میکنم. MP3 که یه جورایی فقط اسم مکس پین رو یدک میکشید در مقابل Red Dead و GTA-4 عملا حرفی برای گفتن نداشت!

اصلا از متن نامه ای که نوشته بودند خوشم نیومد

معلوم شد همه ی دنیا جو گیرند ، هنوز نه به داره نه به باره دارند میگند لطفا برای PC هم عرضه کنید :|

خو لامصب وایسا اول مطمئن شو بعد بگو :d

100% برای PC میاد باید می نوشتند برای PC هم توی همون ماه بیاد :d

صد سال سیاه میخوام واسه Pc منتشر نکنن. همین مونده بود که بریم خواهش هم بکنیم بهشون. سازنده ها خیلی دلشون بخواد که روی PC بازیشونو منتشر کنن. اگه منتشر نمیکنن حتما عرضه شو ندارن.
PC اینقدر بازی خوب داره که نیازی به این بازی نداره...

امضا به چه درد راك استار ميخوره؟!
اين ٤٠ هزار نفر نفري 5$ بدن حله واسه pc هم منتشر ميكنن!:d
همین امضا و Petitionها بود که باعث شد Dark Souls برای PC عرضه شه. هرچند مشکلاتی داشت که modder ها حلش کردن:d
اینم مثل GTA های قبلی با تاخیر چندماهه برای PC عرضه میشه، اما نگرانی فن‌ها هم قابل درکه (به خاطر مسئله RDR و ...)
همین مونده دیگه یه کمپانی چند میلیون دلاری از Crowdfunding استفاده کنه.:d

آخرین ویرایش:
بابا اصلا نیازی به این کارها نیست ! امکان نداره راکستار این بازی رو منتشر نکنه ! تا الان همه رو منتشر کرده ! مطمئنم نمیخواد دوباره فشار های رد دد رو دوباره تحمل کنه !

---------- نوشته در 12:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 AM ارسال شده بود ----------

94,536 signatures !!!

ای بابا، گناه دارن بدبختا:( ... یعنی اگر این هم نیاد و PC Gamer جماعت نتونن بازیش کنن در کنار RDR دو تا تجربه بی نظیر رو از دست دادن. حالا GTA V نیومده هنوز اما اون RDR به 100 تا بازی کوچک و بزرگ این نسل می ارزید، فراتر از یک بازی بود.
امیدوارم هم این و هم RDR برای PC بیاد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or