جمعه سیاه یا بلک فرایدی: در فروشگاه های دنیا چخبر است؟

IMANOKA

کاربر سایت
جمعه سیاه یا BlackFriday چیست؟
جمعهٔ سیاه یا حراج جمعه درآمریکا روز بعد از روز شکرگذاری است که عملاً آخرین جمعهٔ ماه نوامبر به‌شمار رفته و آغاز آیین خرید برای کریسمس حساب می‌شود.در واقع جمعهٔ سیاه، یک روز تعطیل نیست، اما اکثر شرکت‌ها این اجازه را به کارکنان خود می‌دهند که این روز را مرخصی گرفته و به خرید سال نو بپردازند. سال‌ها است که این روز، شلوغ‌ترین روز برای فروشنده‌ها است. هر چند آمریکای شمالی محل اصلی رخداد این سنت است، اما همچون بسیاری از سنت‌های دیگر این منطقه، این سنت نیز به کشورهای دیگر سرایت کرده‌است. این روز به قدری اهمیت دارد که فروشگاه‌ها پیش از ساعت ۴ صبح کار خود را آغاز کرده و مردم از همان زمان برای خرید به فروشگاه هجوم می‌آورند و باید تا پیش از آغاز شب خرید کرده باشند.
در پایین به برخی از این کاهش قیمت ها که به دنیای گیمینگ نیز مربوط است می پردازیم.
شرکتی مثل Razer که به فروش محصولات گران قیمت معروف است، 700 یورو روی لپتاپ 2300 یورویی خود تخفیف زده و اکنون با قیمت 1600 یورو در دسترس است
شرکت نینتندو را به عنوان یک شرکتی میشناسیم که زیاد اهل تخفیف زدن روی محصولات خود نیست اما در جمعه سیاه می توانید فقط با پرداخت 210 یورو، باندل سوییچ لایت همراه با بازی animal crossing را خریداری کنید.
شرکت LG برای تلویزیون 65 اینچ OLED نسل جدید خود که CX نام دارد، 600 دلار تخفیف زده است! شرکت سونی هم برای تلویزیون های سری X900H خود تا 600 دلار تخفیف زده است.
تخفیفات جمعه سیاه فقط محدود به سخت افزار نیست و شما می توانید بازی ها و اشتراک های مجازی مورد علاقه خود را با قیمت بسیار کمتر از قیمت عادی آن ها خریداری کنید.به عنوان مثال فروشگاه مجازی پلی استیشن PSN روی بازی های خود تخفیف حداکثر 70 درصدی گذاشته و روی اشتراک Plus نیز کاهش 25 درصدی قیمت زده است. این تخفیف های برای سایر فروشگاه ها مانند LIVE و STEAM نیز برقرار است.
شما می توانید جدید ترین کاهش قیمت های گیمینگ جمعه سیاه را از اینجا مشاهده کنید.

و اما جمعه سیاه در ایران:
در ایران نیز مانند دیگر فروشگاه های دنیا تبلیغات زیادی را می بینیم که نوشته است "تخفیفات جمعه سیاه تا 99 درصد!" اما آیا واقعا اینگونه است؟
جمعه سیاه در ایران یا این گونه بوده که فروشگاه مورد نظر از چند روز قبل قیمت اجناس را بالا برده و بعداً در هنگام شروع جمعه سیاه روی آن ها تخفیف میزند و این گونه کالای خود را حتی از قیمت اصلی آن هم گران تر می فروشد یا این که بعنوان مثال کالای 100 هزار تومانی را تخفیف میزند و آن را 99 هزار تومان می فروشد و نام این حرکت خود را تخفیف شگفت انگیز بلک فرایدی می گذارد!
به امید روزی که ما ایرانی ها هم بتوانیم از تخفیف های واقعی جمعه ی سیاه بهره مند شویم.

من تو این جمعه سیاه 5 عدد بازی از استیم خریدم اونم با هزار تا بدبختی. چند وقتی بود حسابم رو شارژ نکرده بودم و از سیاست های جدید استیم بی خبر بودم. نشستم اینترنت رو شخم زدم که بتونم پزو با پایین ترین قیمت پیدا کنم تا بتونم از پایین ترین ریجن استیم خرید کنم!
بعدش رفتم با هزارتا بدبختی یه اکانت هکی (یوزر پسورد) وی بی ان پیدا کردم که سرور آرژانتین داشته باشه تا خودمو به عنوان یک آرژانتینی اصیل جا بزنم و از ریسک بن شدن جلوگیری کنم!
همینقدر تحقیر آمیز همینقدر باطل.
از اونطرف میبینی تقریبن کل کشورهای حوزه خلیج فارس استورشون + هست. یعنی مثلن یک شهروند اماراتی برای یک بازی خاص، بیشتر از یک آمریکایی پول پرداخت میکنه.
آدم از خودش میپرسه که چرا ما نباید اینطوری باشیم؟
قصد تحقیر کشوری رو ندارم ولی آخه از نظر ثروت و منابع ما کجامون به آرژانتینی که تقریبن هیچی نداره میخوره؟ چرا من باید مجبور بشم خودمو یه آرژانتینی جا بزنم تا دوزار ارزونتر خرید کنم در صورتی که کشورم پتانسیل اینو داره که گرونترین ریجن استیم باشه
بیخیال
خیلی از سوال های شما تو همون پست بالا توضیح دادم ولی متاسفانه شرایط اینه...!!
والا ما الان ۳ ساله با بدبختی داریم با Xbox one هروز خودمون رو جای یه کسه دیگه جا میزنیم تا بتونیم یه دست بازی کنیم اصلا یه وضعیه...!! بیچاره کرد این Xbox مارو...!!! کلی بازی داشتم با یه اکانت همه پرید...!! به پول الان تقریبا دو میلیون میشد...!!

آخرین ویرایش:
  • Sad
  • Smile
Reactions: IMANOKA and z2s sas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or