شایعه جف گراب: مایکروسافت در حال پرداخت پول زیادی برای چیزی غیر از خرید یک استودیو می باشد؛ مایکروسافت برای خرید دوباره بانجی اقدام کرده است.

hercule-poirot

RPG Guru
کاربر فعال
آقای جف گراب اینسایدر صنعت گیم و خبرنگار سایت Venturebeat در آخرین پادکست خود اعلام کرده که "شنیده ام مایکروسافت پول زیادی برای موضوعی غیر از خرید یک استودیو، پرداخت کرده است و به نظر می رسد این موضوع اهمیت قابل توجهی داشته باشد."

گراب حدس می زند که ممکن است این هزینه برای عرضه بازی مهمی بر روی گیمپس باشد تا خلا ایجاد شده در اثر تاخیر خوردن عنوان Halo infinite تا حدی جبران شود.

همچنین جداگانه ایشان اعلام کرده که مایکروسافت برای خرید دوباره بانجی خالق سری Halo با این استودیو به دفعات مذاکره کرده، اما با توجه به رقم بالای درخواستی، این مذاکرات فعلا متوقف شده اند. با توجه به خبر اخیر بانجی که در آن تعداد کاربران سری Destiny از زمان عرضه نسخه اول به ۱۶۷ میلیون نفر رسیده، می توان پیشبینی کرد که IP مذکور ارزش بسیار زیادی داشته باشد.

منبع

آخرین ویرایش:
درسته مایکروسافت شده اسپانسر CDPR ولی بازی بزرگی مثل سایبرپانک بعید می‌دونم قبول کنه بیاد رو گیم پس. حداکثر یک ماه بعد عرضه بیاد مثل CoD MW2 CR که سونی اسپانسر اکتی و حتی بخشی از بودجه بازی هم سونی داده ولی یکماه بعد عرضه اومد روی PSP.

میخوان بانجی رو بخرن ؟ درست فهمیدم ?:((
می‌خوان بخرن ولی بانجی بفروش نیست قیمت بالا داده.
....
آقایون میدونید بازی بعدی بانجی چیه؟
یه کلون از Borderlands به اسم Matter
یه شوتراول شخص پر از فان و جوک.
البته تو Destiny 2 با اون کاراکتر که تو Forsaken کشتنش نشون دادن میتونن فضای فان ایجاد کنند.

• Like
Reactions: omid0
سایبر پانک، Day 1 (نسل بعدیش:-" )
از RDR2یی که یوی دو سال گذشته بود ازش خیلی خبر گنده تریه:D

سایبرپانک Day One خییییلی چیز گنده ایه...
یه چیز در حد "من از الان به مایکروسافت ایمان میارم" گنده! :D
واقعا هم میتونه یه تنه جای خالی H:I رو پر کنه :دی

البته گفتم مسئله ای که هست اینه که یکم زیادی گنده است :دی

سایبرپانک Day One خییییلی چیز گنده ایه...
یه چیز در حد "من از الان به مایکروسافت ایمان میارم" گنده! :D
واقعا هم میتونه یه تنه جای خالی H:I رو پر کنه :دی

البته گفتم مسئله ای که هست اینه که یکم زیادی گنده است :دی
یه حالت خیلی گولاخ تر از سایبر پانک هم هست، که به نظرم مایکرو با انجام دادنش بالاخره میتونه بازار اروپا رو تصاحب کنه!(و خاورمیانه، آمریکای جنوبی و ...) فیفا رو بیاره رو گیم پس، Day 1 :-"
برای دو سه سال چنین حرکتی رو انجام بدن، راحت تصرف کرده رفته:دی بگو اصلا انحصاری نسازه:-"

نمیدونم امسال هم تبلیغات فیفا با PSه یا برگشتن سمت MS باز... اگر با PS باشه احتمالا نشه حداقل امسال چنین کاری کرد:-"

یه حالت خیلی گولاخ تر از سایبر پانک هم هست، که به نظرم مایکرو با انجام دادنش بالاخره میتونه بازار اروپا رو تصاحب کنه!(و خاورمیانه، آمریکای جنوبی و ...) فیفا رو بیاره رو گیم پس، Day 1 :-"
برای دو سه سال چنین حرکتی رو انجام بدن، راحت تصرف کرده رفته:D بگو اصلا انحصاری نسازه:-"

نمیدونم امسال هم تبلیغات فیفا با PSه یا برگشتن سمت MS باز... اگر با PS باشه احتمالا نشه حداقل امسال چنین کاری کرد:-"
با این کار شاید بازیکنای حرفه ای فیفا رو جذب کنه
بقیه شاید از وجود گیم پس خبر نداشته باشن ?

• Like
Reactions: Give me a hug
با این کار شاید بازیکنای حرفه ای فیفا رو جذب کنه
بقیه شاید از وجود گیم پس خبر نداشته باشن ?
اگر با فیفا و تبلیغات مربوط به فیفا و گیم پس، نتونه به دنیا گیم پس رو بشناسونه، پس انگار داریم میگیم با هیییییچ روشی نمیشه گیم پس رو شناسوند!

اگر با فیفا و تبلیغات مربوط به فیفا و گیم پس، نتونه به دنیا گیم پس رو بشناسونه، پس انگار داریم میگیم با هیییییچ روشی نمیشه گیم پس رو شناسوند!
احتمالا من دارم در مورد گیمر های خارج از کهکشان راه شیری حرف می زنم :p
الان مایکروسافت تقریبا آخر هر ویدیو پلی با گیم پس رو می گه پس دنیا باید خبردار شده باشه:-"
و یه نتیجه می خوام از حرفت بگیرم
میگی گیم پس رو بشناسونن
خوب پس این گیم پس سلره
سیستم سلر نیست
و در نهایت یه اپشنه
می شه فیفا رو روی ps هم بازی کرد
شاید بیش تر از اینکه بقیه رو به خرید xbox ترغیب کنه خود خریدارن Xbox رو به خرید گیم پس ترغیب کنه!
من می گم هر حرکتی با گیم پس در نهایت به خود گیم پس برمی گرده!نه به Xbox
من فقط موافق انحصارم:-"

• Like
Reactions: usmarine
احتمالا من دارم در مورد گیمر های خارج از کهکشان راه شیری حرف می زنم :p
الان مایکروسافت تقریبا آخر هر ویدیو پلی با گیم پس رو می گه پس دنیا باید خبردار شده باشه:-"
و یه نتیجه می خوام از حرفت بگیرم
میگی گیم پس رو بشناسونن
خوب پس این گیم پس سلره
سیستم سلر نیست
و در نهایت یه اپشنه
می شه فیفا رو روی ps هم بازی کرد
شاید بیش تر از اینکه بقیه رو به خرید xbox ترغیب کنه خود خریدارن Xbox رو به خرید گیم پس ترغیب کنه!
من می گم هر حرکتی با گیم پس در نهایت در نهایت به به خود گیم پس برمی گرده!نه به Xbox
من فقط موافق انحصارم:-"
فیفا بازییه که توی اروپا شدیدا پرفروشه! و شاید مهم ترین بازیی که سالانه منتشر میشه براشون!
کم هم براش تبلیغ نمیشه، اهمیت این بازارها هم برای فیفا مشخصه که برای هر کشور مثلا باکس اختصاصی هم طراحی میکرد و ...

و دقیقا هدف MS هم فروختن گیم پس هست، نه کنسول... حالا چه S و X باشه، چه PC و یا به زودی کلود ...

برای این فیفا بازها، وقتی مهم ترین بازیشون رو مجانی میتونند رو یک کنسول بگیرن، خوب انتخاب کنسول های S و X (و مخصوصا S برای اکثریت گیمرهای کژواب) خیلی منطقی میزنه!
و وقتی بیان تو چرخه و بالاخره از PSشون دل بکنند، یواش یواش میشه اون بازارها رو هم گرفت! حداقل انقدر مظلومانه نمیمونند بعد از سه نسل:دی ، خدایی امارها رو آدم میبینه انگار وجود خارجی نداره XBox اونجا! و بعیدم میدونم با وضعیت فعلی، باز هم تغییر خاصی رو تو بازار اروپا براشون ببینیم!

خلاصه ش: اهمیت فیفا برای خیلی از گیمرها(ی کژوال)، خیلی بالاتر از امثال RE و KH و FF و GeoW و Halo و ... هست! مخصوصا منظورم هرجایی جز آمریکاست:دی تو با اونا نمیتونی دلیل مهمی برای خرید بدی(میتونند دلیل خوبی برای موندن باشن البته)، ولی با فیفا به نظرم میشه!

البته واقعا بحث اینه که چقدر هزینه میکنند و آیا EA حاضر به چنین کاری میشه یا نه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or