جسپر كيد ساندترك های AC: Revelations را می سازد

Zack_Fair

کاربر سایت
AssassinsCreedRevelations-GICover.jpg

يوبی سافت اعلام كرد كه جسپر كيد برای ساختن ساندترك های AC: Revelations باز خواهد گشت.
كيد از ابتدا عهده دار وظيفه ساخت ساندترك های فرانچايز Assassin's Creed بوده است و اكنون نيز برای ساخت قطعات چهارمين AC باز می گردد و در اين امر به Lorne Balfe كمك می كند.
موسيقی Revelations آميزه ای از تن های يونانی،رنسانس و خاورميانه ای خواهد بود.
Assassin's Creed: Revelations هجدهم نوامبر در انگلستان برای PS3,360 و PC عرضه می شود.

منبع

در کل OST های زیبایی رو درست می کنه !! ولی به نظرم پسرفت داشته تو کارش !! امیدوارم زیبایی OST ـهای بازی به همون دوران AC 2 برگرده !! واقعا OST ـهای AC 2 فوق العاده بود !! ولی برای Brotherhood نسبت به AC 2 به دلم نشست :|

من تاسفانه انقدر مشغول گیم پلی بودم اصلا یادم نمیاد موسیقی شنیده باشم توی بازی :|
:d
ولی به خاطر اینکه گویا خیلی کارشون خوب بوده ایندفعه سعی میکنم گوش کنم به موسیقی متن :d

والا من موسیقی AC2 رو میپرستم. :d جدا اینکه با بازی هم کاملا مچه و واقعا فضا سازه.
قسمت های lightشو جدا کردم بعضی مواقع میگوشم. بسیار بسیار زیباست !

خاک ور چوک از کارش تو Hitman 5 عقب نیفته !!
واقا ایشون یه استاد بزرگ هستند ، کل هیتمن یه طرف ، ساند ترک های شاهکاری هم که ایشون براش ساخته یه طرف ، وای اون ساند ترک مرحله ی پترسبورگ تو هیتمن 2 شاید 1234534 بار اون مرحله رو رفته باشم به خاطر این ساند ترکش ، جالب اینجاس که خیلی مچ هم هست با جو بازی یعنی اگه تنها گوش بدی فاز نمیده ، ساند ترک شهر اورشلیم AC 1 هم وقتی درگیر میشدی خیلی هیجانی بود ... :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or