جزییات مولتی پلیر Resident Evil ORC مشخص شد!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
از زمان معرفی Operation Racoon City واکنش های متفاوتی از سوی گیمر ها و منتقدین نسبت به این بازی شده است که بیشتر این واکنشها منفی بوده است. .امروز شرکت کپکام طبق وعده ای که داده بود حالت های مختلف انلاین این بازی رو معرفی کرد تا شاید کمی از جبهه گیری های منفی گرفته شده نسبت به بازی را کم کند.

در حالت انلاین بازی هر تیم که شامل 4 نفر می شوند ، می توانند شخصیت مورد علاقه ی خود را از بین نیروهای Umbrella و نیرو های ویژه US انتخاب کنند.حالت مولتی پلیر بازی شامل :
  • Team Deathmatch:در این حالت شما باید برای گرفتن امتیاز علاوه بر درگیری با تیم حریف با موجودات حاضر در این دنیا نیز مبارزه کنید.
  • Biohazard Mode:در این حالت شما وظیفه دارید که نمونه های G-Virus رو به پایگاه خود ببرید.
  • Survivors Mode:در این حالت که خیلی شبیه Survival Mode بازی COD است باید از حمله ی تعداد بسیار زامبی در امان بمانید و سپس با هلیکوپتر فرار کنید.
  • Heroes Mode : این حالت که قبلا نیز معرفی شده بود این امکان را به شما می دهد تا در نقش یکی از قهرمان های سری RE قرار گرفته و وی را کنترل کنید.این شخصیت ها شامل Leon s.Kennedy و Hunk و Jill Valentine است.
Resident Evil Operation Raccoon City در تاریخ 20 مارچ برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.هنوز تاریخ انتشار دقیق این عنوان برای PC اعلام نشده است.

opraccity-101212.jpg

آخرین ویرایش:
مرسی بابت خبر
Heroes Mode : این حالت که قبلا نیز معرفی شده بود این امکان را به شما می دهد تا در نقش یکی از قهرمان های سری RE قرار گرفته و وی را کنترل کنید.این شخصیت ها در حال حاضر محدود به Leon s.Kennedy و Hunk و Jill Valentine است ولی احتمال زیاد شدن این کاراکترها نیز وجود دارد.
مطمئنی خبر جدیده (منبع نزاشتی )
چون کارکترای زیادی توی تریلر heroes معرفی شد و گفتن که حتی کریس هم هست

حامد میخواد مولتیش رو استاد کنه ها!:دی
نسخه ی 6 چی بشه...اصلا نمیشه انتظار کشید!
من با نسخه 5ش نزدیک 100 ساعت از رکورد 148 ساعتمو مولتی بازی کردم:d
هنوزم کسی باشه آنلاین میزنم
اونم بیاد استادش میکنم با هر عزیزی که بخواد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or