جزییات محتوای انحصاری BATMAN: ARKHAM KNIGHT'S

mgs2013

کاربر سایت
وب سایت سونی جزییات جدید محتوای انحصاری PS4 را ، با نام Scarecrow Nightmare Pack منتشر کرد .
در این محتوای اضافی شما شاهد قرار گرفتن شهر Gotham در فضای عظیم جهنمی پر شده از گاز ترس Scarecrow خواهید بود .
تمام Gotham در مقابل Scarecrow غول آسا به همراه ارتش قدرتمندش قرار گرفته اند ، تمام شهر را برای نابودی آن بگردید . این محتوای اضافی در انحصار PS4 خواهد بود.

q2gdyjtunlh1vfe9kmul.jpg

این بازی برای PS4 | XONE | PC عرضه خواهد شد .

Genre: Action / Adventure
Publisher: WB Games
Developer: Rocksteady

منبع 1

منبع 2

نابغه من دارم Dr. Jonathan Crane رو میگم با اون ماسک مسخرش وگرنه من عاشق بتمنم :d بهترین سوپر هیرو من با اختلاف وحشتناک نسبت به نفر دوم

دقیقا واقعا رو مُخه آدم بیشتر از این عصبانی میشه که این دکتر فگسنی چه جوری بتمن رو به زانو میندازه

نگرانش نباش من بهت قول میدم کتکشو میخوره :d اما از دیالوگهایی که آخر تریلر بازی به بتمن میگه معلومه که ایندفه خیلی کینه ای تر شده و میخواد حسابی اوضاع رو برای شوالیه سخت کنه

- - -ویرایش - - -

تو اسایلوم دکتری لاغر مردنی بیش نبود :دی ولی الان با این لباسی که پوشیده انگار هیکلش دو برابر قبل شده :|:دی

- - -ویرایش - - -
آره موافقم فک کنم رفته باشگاه :d

نابغه من دارم Dr. Jonathan Crane رو میگم با اون ماسک مسخرش وگرنه من عاشق بتمنم :d بهترین سوپر هیرو من با اختلاف وحشتناک نسبت به نفر دوم

دقیقا واقعا رو مُخه آدم بیشتر از این عصبانی میشه که این دکتر فگسنی چه جوری بتمن رو به زانو میندازه

خب اقا انسان جایزالخطاست :> من فک کردم بتمنو میگی :))
scare crow که من فقط از صداش خوشم میاد :دی و گر نه منم از مترسک بدم میاد :|:دی

- - -ویرایش - - -

نگرانش نباش من بهت قول میدم کتکشو میخوره :d اما از دیالوگهایی که آخر تریلر بازی به بتمن میگه معلومه که ایندفه خیلی کینه ای تر شده و میخواد حسابی اوضاع رو برای شوالیه سخت کنه

- - -ویرایش - - -

تو اسایلوم دکتری لاغر مردنی بیش نبود :دی ولی الان با این لباسی که پوشیده انگار هیکلش دو برابر قبل شده :|:دی

- - -ویرایش - - -
آره موافقم فک کنم رفته باشگاه :d

باشگاه؟؟ :)) حتما باشگاه انقلاب هم رفته :دی آآآووو :دی من دیروز دیدمش باشگاه انقلاب بدنسازی :دی

ای جان ای جان بیا به شدت استقبال میشه ازش...یاد اون مراحل تو arkham asylum بخیررررررر حیف :-$ 2015 عرضه میشه بازی اه :( .
ولی خیلی از قیافش خشم میاد اصلا باید بره رو دسکتاپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or