جزییات محتوای انحصاری BATMAN: ARKHAM KNIGHT'S

mgs2013

کاربر سایت
وب سایت سونی جزییات جدید محتوای انحصاری PS4 را ، با نام Scarecrow Nightmare Pack منتشر کرد .
در این محتوای اضافی شما شاهد قرار گرفتن شهر Gotham در فضای عظیم جهنمی پر شده از گاز ترس Scarecrow خواهید بود .
تمام Gotham در مقابل Scarecrow غول آسا به همراه ارتش قدرتمندش قرار گرفته اند ، تمام شهر را برای نابودی آن بگردید . این محتوای اضافی در انحصار PS4 خواهد بود.

q2gdyjtunlh1vfe9kmul.jpg

این بازی برای PS4 | XONE | PC عرضه خواهد شد .

Genre: Action / Adventure
Publisher: WB Games
Developer: Rocksteady

منبع 1

منبع 2

خوشا ب سعادت بروبچ سونی فن:دی
این اسکرکرو چ کارها ک باهاش نمیشه کرد توی این سری بتمن!کلا میشه اتمسفر بازی رو از زمین تا آسمون باهاش تغییر داد...

آخرین ویرایش:
اصلا من موندم چرا کل سری بازی های بتمن به جز ارکهام سیتی برای کنسول های سونی یه محتوای اضافی داشتند :دی
این ماموریت واسه scare crow داره
ارکهام اوریجینز دو تا لباس اضافه و چند تا چلنج اضافه داشت واسه ps3
نسخه ps3 ارکهام اسایلوم با جوکر میتونستی تو چلنج هاش بری یا چند تا چلنج داشت که واسه pc و ... نبود :دی

بنظر من Scarecrow بهترین ویولنسِ بتمنه. خوشحال شدم که توی شماره جدید برگشته و از اون خوشحالتر که یه DLC کامل رو بخودش اختصاص داره. خوش به حال PS4دارا, امیدوارم تا اون موقع ما هم بخریم. :crying1:
هنوز مزه اون سه فصل توهم بتمن توی Arkham Asylum زیر زبونم مونده. :x

اصلا من موندم چرا کل سری بازی های بتمن به جز ارکهام سیتی برای کنسول های سونی یه محتوای اضافی داشتند :دی
این ماموریت واسه scare crow داره
ارکهام اوریجینز دو تا لباس اضافه و چند تا چلنج اضافه داشت واسه ps3
نسخه ps3 ارکهام اسایلوم با جوکر میتونستی تو چلنج هاش بری یا چند تا چلنج داشت که واسه pc و ... نبود :دی
money talks

چقدر از این شخصیت بدم میاد :|

در کل استقبال می شه

خب باید بدت بیاد دیگه ;) از بین دشمنهای بتمن مترسک از همشون اعصاب خورد کن تر بوده همیشه تو تمام قسمتهایی از انیمیشنهای بتمن هم که مترسک بوده یه جو پر از توهم های ناجور و تو اعصابه

اما اونجا که خیلی ضعیف و کتک خوره چون همه زورش به Fear Gaz وصل میشه وگرنه خودش که یه دکتر لاغر مردنی بیش نیست :d

خب باید بدت بیاد دیگه ;) از بین دشمنهای بتمن مترسک از همشون اعصاب خورد کن تر بوده همیشه تو تمام قسمتهایی از انیمیشنهای بتمن هم که مترسک بوده یه جو پر از توهم های ناجور و تو اعصابه

اما اونجا که خیلی ضعیف و کتک خوره چون همه زورش به Fear Gaz وصل میشه وگرنه خودش که یه دکتر لاغر مردنی بیش نیست :d
تو اسایلوم دکتری لاغر مردنی بیش نبود :دی ولی الان با این لباسی که پوشیده انگار هیکلش دو برابر قبل شده :|:دی

- - -ویرایش - - -

چقدر از این شخصیت بدم میاد :|

در کل استقبال می شه

عجب چیز عجیبی :دی
سابقه نداشتیم کسی رو دیوار اتاقش عکس بتمن رو بزنه و خیلی هم دوست داشته باشه بتمن بازی کنه ولی از بتمن بدش بیاد :دی کلا پدیده نادریه :دی

عجب چیز عجیبی :دی
سابقه نداشتیم کسی رو دیوار اتاقش عکس بتمن رو بزنه و خیلی هم دوست داشته باشه بتمن بازی کنه ولی از بتمن بدش بیاد :دی کلا پدیده نادریه :دی

نابغه من دارم Dr. Jonathan Crane رو میگم با اون ماسک مسخرش وگرنه من عاشق بتمنم :d بهترین سوپر هیرو من با اختلاف وحشتناک نسبت به نفر دوم

خب باید بدت بیاد دیگه
;)
از بین دشمنهای بتمن مترسک از همشون اعصاب خورد کن تر بوده همیشه تو تمام قسمتهایی از انیمیشنهای بتمن هم که مترسک بوده یه جو پر از توهم های ناجور و تو اعصابه

اما اونجا که خیلی ضعیف و کتک خوره چون همه زورش به Fear Gaz وصل میشه وگرنه خودش که یه دکتر لاغر مردنی بیش نیست

دقیقا واقعا رو مُخه آدم بیشتر از این عصبانی میشه که این دکتر فگسنی چه جوری بتمن رو به زانو میندازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or