جزییات جدید از FarCry 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
Farcry 2 پر بود از سورپرایزهای مختلف که در اوایل بازی حس جالبی را به بازیکن منتقل می کرد. از جمله این سورپرایزها مالاریا گرفتن کاراکتر بازی و هم‌چنین خراب شدن اسلحه بعد از استفاده طولانی بود که شاید در اوایل بازی ایده جالبی به نظر می رسید ولی در ادامه آن قدر تکراری بود که فقط بازیکن را از ادامه بازی منصرف می کرد.

آقای Dan Hay مدیر تولید این عنوان گفته است که این بار خبری از جستجو برای قرص ضد مالاریا و خراب شدن اسلحه ها نخواهد بود. وی در گفتگوی خود با سایت Kotaku چند ویژگی دیگر این بازی را مطرح کرده است که شامل:

• سیستم دوست یابی برنخواهد گشت.
  • انتشار آتش به مناطق دیگر در بازی وجود دارد.
  • سفر کردن سریع بین لوکیشن ها در نسخه نهایی بازی خواهد بود.
  • بر خلاف نسخه قبلی که بعد از پاکسازی هر منطقه دوباره دشمن در آن منطقه وجود داشت، این بار در مناطق پاکسازی شده شاهد بازگشت نیروهای دشمن نخواهید بود.
  • اسلحه ها خراب نمی‌شوند.
  • قرص مالاریایی در بازی وجود نخواهد داشت.
  • نقشه بازی به صورت مجمع الجزایر خواهد بود. یعنی بخش تک نفره بازی در یک جزیره، Co Op چهار نفره در یک جزیره و PvP هم بر یک جزیره مستقل اجرا خواهد شد.
  • in-game editor بازی به شما اجازه خواهد داد که نقشه های دلخواه خود را بسازید.

FarCry 3 در تاریخ 4 دسامبر و 28 نوامبر به ترتیب برای آمریکای شمالی و اروپا عرضه خواهد شد.
http://kotaku.com/5923671/the-wonderful-hidden-message-of-far-cry-3-is-that-your-parents-werent-idiots?utm_campaign=socialflow_kotaku_twitter&utm_source=kotaku_twitter&utm_medium=socialflow

20120521farcry3.jpg

آخرین ویرایش:
بچه سیستم مالی بازی دوباره الماسه راستی پیدا کردن الماس تو بازی هست چون من عاشق اون قسمت بودم

ایده ی جالبی بود...بعضی وقتها ،رادار نشون میداد نزدیک شدم به الماس اما مگه پیدا میشد!!

مولتی پلیر تو بازی هست ؟! یا فقط Co-Op ؟

آره هست مولتی پلیر،،، اگه یه بازی شوتر مولتی نداشته باشه که فاتِحه :d

بچه ها این تاخیر فقط واسه نسخه pc طبق معمول یا که نه کل پلتفرمها.

خوشبختانه مولتی پلتفرم هستش !!

بلاخره به گندکاری های خودشون پی بردن . خوشم اومد شعور دارن ! ;;)

دقیقا اینا مواردی بودن که سر قسمت دوم هم باید رعایت میشد . واقا عذاب داشت ... :

• سفر کردن سریع بین لوکیشن ها در نسخه نهایی بازی خواهد بود.
  • بر خلاف نسخه قبلی که بعد از پاکسازی هر منطقه (مهم) دوباره دشمن در آن منطقه وجود داشت، این بار در مناطق پاکسازی شده شاهد بازگشت نیروهای دشمن نخواهید بود.
  • اسلحه ها خراب نمی‌شوند.(مهم)
  • قرص مالاریایی در بازی وجود نخواهد داشت.(مهم)
  • نقشه بازی به صورت مجمع الجزایر خواهد بود.

من بجز اون جابجایی تو نقشه "که عامل اصلی بیخیال شدن بازی بود" از بقیه چیزاش خوشم اومد و جالب بود مثل مالاریا ولی خب راست میگه یکم تکراری میشدن بعد یه مدت

ولی اون سلاح خراب شدن خوب بود واقعی تر میکرد بازیرو،کاش برش نمیداشتن انتخابیش میکردن

تو Far Cry 2 چقدر جون میکندم یه منطقه رو هر چی دشمن و این حرفا داشت میزدم میکشتم بعد فرداش میومدم میدیدم دوباره همون آش و همون کاسه :d
خیلی این قضیه مهم بود که خدا رو شکر بر طرف شد

همه دارن اين بازي را با نسخه دومش مقايسه مي كنن و هيچ كس حواسش به نسخه اول نيست! حتي خود سازنده ...
به نظر مياد سبك و سياق بازي مشابه نسخه دوم باشه، اون فقط تو بيابون و جنگل هاي قهوه اي !!! بود ، اين توي جنگل هاي سبز!
من اگه جلوم نسخه اول و دوم را بزارن ، نسخه دوم را با چنان شدتي تو سطل اشغال پرت مي كنم كه خورد شه!! يوبي كاملا شخصيتي به نام jack carver را فراموش كرده. مثله اينكه خودشون كشتنش...

همه دارن اين بازي را با نسخه دومش مقايسه مي كنن و هيچ كس حواسش به نسخه اول نيست!
نسخه اول RIPـش برمیگرده به 8 سال پیش که کرایتک و یوبی بودن . الان اسم این بازی رو هم بخوای اینجا بیاری توسط عده ابی هاردکور گیمر کلی دیسلایک میخوری و مورد عنایت قرار میگیری و کلی باید جوابگو باشی !
پس حواستون به ریشه فارکرای باشه ... ! فارکرای از قسمت دوم به بعد فارکرای شد ، قبل از اون فارکرای وجود نداشت !!
از قسمت اول اصلا صحبت نکنین . از قسمت دوم و خصوصیاتش صحبت کنین ! یه عنوان باید کنسولی باشه تا بشه عنوان !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or