جزییات جدید از گیم پلی The Last Of Us

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره بعد از یک ماه امروز جزییات جدید از گیم پلی بازی انحصاری سونی یعنی The Last Of Us از طرف GameInformer که به نسخه دمو بازی دسترسی داشته اند، معرفی شد.

• در این عنوان شما کنترل شخصیت Joel را بر عهده خواهید داشت و باید به همراه Ellie برای یافتن مهمات و اسلحه ها به مناطق مختلف بروید و این مناطق را کاوش کنید.
  • اگر عکس ها و تریلر بازی شما را قانع نکرده جای نگرانی نیست. در بازی اسلحه گرم نیز وجود دارد.
  • شخصیت مونث Ellie توسط هوش مصنوعی بازی کنترل می‌شود و طبق صحبت‌های GI در بازی Ellie اصلا جلوی دست و پا را نمی‌گیرد و از پس همه کار بر می‌آید که خبر بسیار خوبی است.

همچنین در مورد Real time بودن عکس‌های بازی که بحث‌های زیادی در مورد آن شده بود Arne Meyer مدیر روابط عمومی ND گفته است:" ScreenShot های بازی مستقیما از روی دمویی که ما به GameInformer داده ایم، گرفته شده اند. "

عنوان The Last Of Us به صورت انحصاری برای PS3 در تاریخی نامعلوم در سال 2012 عرضه خواهد شد.

the-last-of-us-artwork.jpg

آخرین ویرایش:
بیشتر از چیزی که در عکس ها و تریلر بازی نشان داده شده می توان در بازی به اسلحه های گرم دست پیدا کرد.
امیدوارم بودم خیلی کمتر از چیزی که تو تریلرا دیدیم به اسلحه دسترسی داشته باشیم که متاسفانه انگار اینطور نیست که کاملا طبیعیه بلاخره همه باید راضی باشن دیگه
" Screen-Shot های بازی متسقیما از روی دمویی که ما به GameInformer داده ایم گرفته شده اند. "
بسیار عالی
البته مطمئنا شکی در مورد گرافیک وجود نداره

امیدوارم بودم خیلی کمتر از چیزی که تو تریلرا دیدیم به اسلحه دسترسی داشته باشیم که متاسفانه انگار اینطور نیست که کاملا طبیعیه بلاخره همه باید راضی باشن دیگه

مگه تو تریلرها زیاد سلاح دیدیم؟!!

توی تریلرا (؟) که یک 7تیر بیشتر ندیدیم که اونم دنبال تیر میگشتن واسش, خیلی کمتر از این دیگه نمیدونم چی بشه !
در مورد نقل قول توی خبر همچین چیزی گفته نشده .

توی تریلرا (؟) که یک 7تیر بیشتر ندیدیم که اونم دنبال تیر میگشتن واسش, خیلی کمتر از این دیگه نمیدونم چی بشه !
در مورد نقل قول توی خبر همچین چیزی گفته نشده .

رضا اولش اون بوده قبل اینکه درستش کنم ایشون پست دادن!:d
الان درسته!

• شخصیت مونث Ellie توسط هوش مصنوعی بازی کنترل می‌شود و طبق صحبت‌های GI در بازی Ellie اصلا جلوی دست و پا را نمی‌گیرد و از پس همه کار بر می‌آید که خبر بسیار خوبی است.
کلا از این جمله میترسم یادمه واسه RE 5 کلی از این حرفها زدن که کاراکتر کمکی شما هوش مصنوعی فوق العاده ی داره اصلا جلو دستو پا نمیاد. و از این جور حرفها...!!البته ناشر این بازی دلهره ی آدم رو از بین میبره امیدوارم مثل همیشه عالی کار کنن.

کلا از این جمله میترسم یادمه واسه RE 5 کلی از این حرفها زدن که کاراکتر کمکی شما هوش مصنوعی فوق العاده ی داره اصلا جلو دستو پا نمیاد. و از این جور حرفها...!!البته ناشر این بازی دلهره ی آدم رو از بین میبره امیدوارم مثل همیشه عالی کار کنن.

اتفاقا همین چند روز پیش دوباره RE5 رو تموم کردم انقدر به کپکام و دار و دسته اش شفحش دادم که نگو.:dشوا این سری یه کارایی میکرد شاخ در آوردم. Herb ها رو تنهایی مصرف می کرد، عین چی تیر خالی میکرد رو در و دیوار.منم نامردی نکردم یه کلت بهش دادم با 15 تا تیر.فقط چیازیی بهش میدادم که نتونه الکی استفاده کنه. خلاصه اش کنم کرده بودمش صندوق:d

امیدوارم اینطوری نشه Ellie

اي كاش كنترل شخصيت Ellie رو حداقل براي يك چپتر در دست بگيريم ، به شخصه اگه بازي بزاره شخصيت خودمون رو انخاب كنيم : دور اول Ellie رو بر مي دارم و دور دوم Joel
چه ايده خوبي :d

من موندم این شخصیت دوم رو که میگزارن تو بازی که چی مثلا..!؟ میخوان بچه های مردم نترسند یا حس تعاون و همکاری رو بین جامعه رونق بدن..؟ ای لعنت بر اونی که CO-OP رو اورد تو بخش داستانی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or