جزییاتی جدید از ورجیل در DmC

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
75587852893187987028.jpg

با معرفی شدن ورجیل در کنفرانس Pre-GamesCom شرکت کاپکام ، نینجا تئوری سازنده بازی اطلاعاتی در مورد گذشته این شخصیت منتشر کرده است.

ورجیل همچنان برادر دوقلوی دانته می باشد. زمانی که دانته در پرورشگاه هایی که توسط شیطان ها اداره میشده دوران کودکی خود را سپری میکرده است، ورجیل توسط خانواده پولداری به فرزندخواندگی قبول شده بود. ورجیل که از همان دوران بچگی بسیار باهوش بود در همان دوران مدرسه رفتنش توانست برنامه امنیتی بسیار قوی ایی را طراحی و باعث میلیاردر شدن خودش بشود.

پدر و مادر ورجیل هردو توسط شیطان ها آسیب دیده اند، مادر او توسط شیاطین کشته شده و پدرش نیز به بردگی آنها در آمده است و ورجیل نیز قصد دارد انتقام آنها را بگیرد. به همین دلیل ورجیل از قدرت و ثروت خود برای جمع آوری اطلاعات علیه شیطان ها و مبارزه با آنان استفاده میکند.

نینجا تئوری ورجیل در این نسخه را شخصیتی متفکر و حساب شده توصیف میکند که نمیگذارد احساسات بر روی تصمیماتش تاثیر بگذارند، او برای موفق شدن و گرفتن انتقامش از شیاطین سازمانی به نام The Order را ایجاد کرده است و خود نیز رییس این گروه میباشد.

DmC Devil May Cry قرار است در تاریخ 15 January بر روی کنسول های PS3 و Xbox360 عرضه شود ، نسخه PC آن نیز در تاریخی نامعلوم در سال 2013 منتشر خواهد شد.

منبع

من کم کم دارم به یکی از فن های بزرگ این بازی تبدیل میشم!:دی

قیافه ورجیل هم خیلی Cool هست! مرگ بر محمد ایلو واتار!:دی
GIF سنگین >:d< :دی
باو دیگه اینا کلا گند زدن به همه چی رفت. اگه قرار باشه همه چی عوض بشه، خب اسمشون رو هم عوض می کردن. مثلا میزاشتن Girvil تا اینجوری احساسات ملت جریحه دار نشه :دی

GIF سنگین >:d< :دی
باو دیگه اینا کلا گند زدن به همه چی رفت. اگه قرار باشه همه چی عوض بشه، خب اسمشون رو هم عوض می کردن. مثلا میزاشتن Girvil تا اینجوری احساسات ملت جریحه دار نشه :دی

تو مگه احساس هم داری محمد :دی
اگه میزاشتن Gilver باید اسم دانته رو هم به Tony Redgrave تغییر میدادن :دی ( فنای DMC الان فهمیدن چی شد :دی )

خب تایید شد که ورجیل هم قابل بازیه

Vergil to return as playable character in DmC: Devil May Cry - DmC Devil May Cry for Xbox 360 News

قراره کاپکام گیم پلی ایی از بخش ورجیل رو نشون بده

بعدش هم میگه اگه هر دوتاش رو برید یه بخش دیگه باز میشه، اگه اون هم برید یه دفعه فلانی ظاهر میشه با یه خط داستان کوتاه و بعدش هم خوشحال و خندون مییاد کله بازیرو بصورت تریلر پخش میکنه + کلی وعده و وعید

ابهتی که من از ورجیل تو DMC 3 دیدم کجا و این کجا...!!!تنها چیزی که من باهاش حال میکردم صدا و شمشیر yamato ورجیل بود که واقعا منو دیوانه میکرد تا یه کل کل میکرد با دانته تمام بدنم سرد میشد...!!خدا کنه اینارو هم عوض کنن تا همون خاطره اش واسه من بمونه..!!با همون خاطرات شیرینم بشینم DMC collection بازی کنم..!!! ممنون که همه چیز رو عوض کردن R.I.P

آقا من تو کار این دویل می کرای نبودم از اولش سر این دانته اصلی چه بلایی اومد ؟ بعد این دانته جدید فقط قیافش عوض شده یا کلا یه دانته ی جدید جدیده؟
:|

تا کجا می خوان به Shit بکشن ،فقط این رو میخوام بدونم ...تاکجا ؟

تا زمان عرضه :دی =))
=======================================================================
من که میگم ورجیل خیلی راحت توی این نسخه از اعتماد دانته سو استفاده میکنه ، مخصوصا وقتی به دانته میگه باید زندگیمون رو توی دستای همدیگه قرار بدیم و دانته هم تایید میکنه اون پوزخندش خیلی معنی میده ، به قول یکی از بچه ها :

A Yamato in the back may be coming soon.

یک کم آدمو یاد طراحی های کوجیما میندازه :دی.
برای ورجیل بودن خیلی دیگه سوسول میزنه.
ولی من راضیم :دی. من کلن از DmC راضیم نمیدونم چرا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or