جزییاتی از FFXIII

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
20090716_524263.jpg

اخیرا اطلاعات جدیدی از شخصیت‌های FFXIII در مجله فامیتسو منتشر شده است. در E3 2009 پسری با مو‌های سفید در تریلر دیده شد. نام این پسر Hope Estheim می‌باشد.

طبق اطلاعات فاش شده، سلاح این پسر یک بومرنگ می‌باشد. در دمو دیدیم که مادر این پسر از پل خرابه‌ای به پایین پرت شد و به نظر می‌رسد که این پسر با Snow روابط چندان مناسبی ندارد. او پسری کم‌حوصله است. [ ظاهرا بین او و Vanille روابط عاطفی وجود دارد] تا جایی که او Vanille را در آغوش می‌گیرد.

و اما در مورد Vanille... سلاح او چیزی شبیه به یک قلاب ماهیگیری است. دشمنان او توسط جسم سوزن مانندی که به انتهای یک رشته سیم متصل شده است مورد هدف قرار می‌گیرند.

حرکت‌ ویژه لایتنیگ، فنی به نام Area Blast می‌باشد. ( چیزی شبیه به انفجار‌های پرنور و قوی که در بازی‌های اسکوار زیاد دیده می‌شود.)

همچنین فامیتسو از وجود هیولایی در بازی به نام Cie corpses خبر داد. فعلا اطلاعات دقیقی از این هیولا در دسترس نیست.

Source

با سلام.
برای تکمیل شدن اطلاعات باید بگم که مادر این کارکتر قبلا هم رزم Snow بوده است ولی Snow نتوانست مادر او را از مرگ نجات دهد و Hope Estheim او را مسئول مرگ مادر خود میدونه.
سلاح این کارکتر همونطور که توی پست اول گفته شد یک Boomerang که به نظر میرسه طرز کار اون مثله سلاح Yuffie در Final Fantasy VII است. او بسیار جوان است و موهاش هم کاملا نقره ای هستش.
در انتها هم باید بگم که این خبر و معرفی این کارکتر پیشتر قرار بود در نشریه ی جدید Famitsu انجام شود ولی مجله ی Jump پیش دستی کرد و اطلاعات اولیه ی این کارکتر رو لو داد اما در شماره ی جدید مجله ی Famitsu هفت اسکن جدید از این کارکتر قرار گرفته که شما میتونید در اینجا مشاهده کنید.
موفق باشید.

تا حالا از وجود سه شخصیت و سه رکن اصلی یعنی Moogle,Kupo,Chocobo اطلاعاتی منتشر نشده؟
اگه Snow قراره شیوا سوار بشه پس کی Chocobo سوار میشه؟ لابد Hope ! :biggrin1:
من دوس دارم Bahamut سوار شم :biggrin1:

اگه Snow قراره شیوا سوار بشه پس کی Chocobo سوار میشه؟ لابد Hope ! :biggrin1:
یحتمل کسی که سوار Chocobo میشه اون یارو سیاه پوسه هستش! اما واقعا برخی از اسامی توی این FF خیلی جالب هستن... فقط کم مونده بود که امید (Hope) هم بره توی FF که البته رفت :d
من دوس دارم Bahamut سوار شم :biggrin1:
ایول... فقط دقت داشته باش برعکس نشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or