جزییاتی از FFXIII

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
20090716_524263.jpg

اخیرا اطلاعات جدیدی از شخصیت‌های FFXIII در مجله فامیتسو منتشر شده است. در E3 2009 پسری با مو‌های سفید در تریلر دیده شد. نام این پسر Hope Estheim می‌باشد.

طبق اطلاعات فاش شده، سلاح این پسر یک بومرنگ می‌باشد. در دمو دیدیم که مادر این پسر از پل خرابه‌ای به پایین پرت شد و به نظر می‌رسد که این پسر با Snow روابط چندان مناسبی ندارد. او پسری کم‌حوصله است. [ ظاهرا بین او و Vanille روابط عاطفی وجود دارد] تا جایی که او Vanille را در آغوش می‌گیرد.

و اما در مورد Vanille... سلاح او چیزی شبیه به یک قلاب ماهیگیری است. دشمنان او توسط جسم سوزن مانندی که به انتهای یک رشته سیم متصل شده است مورد هدف قرار می‌گیرند.

حرکت‌ ویژه لایتنیگ، فنی به نام Area Blast می‌باشد. ( چیزی شبیه به انفجار‌های پرنور و قوی که در بازی‌های اسکوار زیاد دیده می‌شود.)

همچنین فامیتسو از وجود هیولایی در بازی به نام Cie corpses خبر داد. فعلا اطلاعات دقیقی از این هیولا در دسترس نیست.

Source

اخیرا اطلاعات جدیدی از شخصیت‌های FFXIII در مجله فامیتسو منتشر شده است. در E3 2009 پسری با مو‌های سفید در تریلر دیده شد. نام این پسر Hope Estheim می‌باشد.
:biggrin1:من شک دارم این پسر باشه:biggrin1:(بابا ما یک چیز گفتیم تاپیک چپه شد
شرمنده

آخرین ویرایش:
شک نداشته باشین چون خودشه !! دیگه مجله ای به این اعتبار نمیاد دروغ تحویل مردم بده.
نگرفتی چی گفت منظورش اینه که قیافش به دختر میخوره نه پسر ;) منم همین عقیده رو دارم کلا معلوم نیست چرا شخصیتهای FF اینقدر مانکن هستن :biggrin1:

اها تازه گرفتم موافقم ولی میشه دلیلشو این گزاشت:
یه پسر که شبیحه یه دختره = هم پلیر دختر به خاطر پسر بودن باش بازی میکنن و هم پسر ها به دلیل شباهتش به دختر:)

جالبه ممنون بابته خبرت
ولی حالا چرا اصلحه اش با بومرنگ اخه من زیاد حال نمی کنم با بومرنگ
اتفاقا حسین این اسحه‌های متفاوت حال میده. مثلا Wakka را یادت هست اسلحش یه توپ بود. چه شوت‌هایی میزد:دی
images

در تمامی مدل های ژاپنی چه گیم و چه انیمه هاشون سعی میشه بیشتر کاراکتر ها به قول خودشون Bishonen طراحی میشن!یعنی کاراکتری که برای دختران هم جذابیت خاص خودشو داشته باشه.از دیگر مثال هاش در همین سری Cloud ئ در دیگر بازی معروف ژاپن MGS شخصیت Raiden هستش

جالبه ممنون بابته خبرت
ولی حالا چرا اصلحه اش با بومرنگ اخه من زیاد حال نمی کنم با بومرنگ :-"
چرا حال نمیده حسین؟ به یاد Yufi Kisaragi می افتیم کیف می کنیم!!:biggrin1:

مهدی دمت گرم. میگم اسمش یکم ضایع نیست؟ آخه hope هم شد اسم؟:biggrin1: (آن از Noctis اینم از این!)

در تمامی مدل های ژاپنی چه گیم و چه انیمه هاشون سعی میشه بیشتر کاراکتر ها به قول خودشون Bishonen طراحی میشن!

حرف درست ولی سبک طراحی Hope Estheim که بیشونن نیست!

من شک دارم این پسر باشه

حالا اگه شما Magna Carta بزنید چی کار می کنید؟:biggrin1: تو ان بازی دیگه رسما نمیشه گفت کی مرده کی زن!! حالا این که واسه خودش کلی آقاست!:biggrin1:

مهدی ان Trailer ای که تو کنفرانس سونی پخش شد رو دیدی؟ من عاشق ان یارو شدم که داشت با ان گوشیش صحبت میکرد. اسمش رو هنوز نگفتن اما من رفتم تو کف قیافه اخم آلو و موهای آبیش. خدایی خشونت از قیافش میبارید. از همین الان میشه سیل طرفداران این شخصیت رو دید!!

مهدی دمت گرم. میگم اسمش یکم ضایع نیست؟ آخه hope هم شد اسم؟:دی (آن از Noctis اینم از این!)
FFXIII که رسما شده ابر و باد و مه و خورشید و فلک ... :دی
مهدی ان Trailer ای که تو کنفرانس سونی پخش شد رو دیدی؟ من عاشق ان یارو شدم که داشت با ان گوشیش صحبت میکرد. اسمش رو هنوز نگفتن اما من رفتم تو کف قیافه اخم آلو و موهای آبیش. خدایی خشونت از قیافش میبارید. از همین الان میشه سیل طرفداران این شخصیت رو دید!!
آره دیدمش. این بار اسکوار یه چندتایی شخصیت ناب طراحی کرده که کاملا با کاراکتر های قدیمیش متفاوته.

حرف درست ولی سبک طراحی Hope Estheim که بیشونن نیست!
حرف شما هم صحیح اما منظور من Bishonen بودن یا نبودن این کاراکتر نبود منظورم میل طراحی کاراکتر ها در انیمه و بازی های ژاپنی به شخصیت های همه پسند هست چه پسران چه دختران!

اتفاقا حسین این اسحه‌های متفاوت حال میده. مثلا Wakka را یادت هست اسلحش یه توپ بود. چه شوت‌هایی میزد:دی
images
هان چی میگه یک جواری اره :-"
اخه اون شوت میزد :love:

چرا حال نمیده حسین؟ به یاد Yufi Kisaragi می افتیم کیف می کنیم!!:biggrin1:
ای بابا یوفی فرق میکنه تا این
نمیشه نظری داد تا بازی نکنم نمیشه هیچ کونه انتقادی کرد :-"
شاید این که با بومرنگ میزنه از همه بهتر باشه تا ببینم چی میشه:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or