جزییاتی از عنوان احتمالی Assassin’s Creed Empire منتشر شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
عنوان بعدی در سری بازی‌های Assassin’s Creed که ممکن است نام آن Assassin’s Creed Empire باشد، هنوز به‌طور معرفی نشده است. طبق شایعات منتشرشده این احتمال وجود دارد که این بازی اکتبر امسال برای PC و کنسول‌ها منتشر شود.

طبق شایعات منتشرشده از سوی و بسایت لهستانی Gry-Online، عنوان Assassin’s Creed Empire پیش‌درآمدی برای کل این سری خواهد بود و شما در نقش جد دور شخصیت عنوان Assassin’s Creed یعنی Altair بازی خواهید کرد. این بازی به دست گروه سازنده عنوان Assassin’s Creed: Black Flag استودیوی Ubisoft Montreal ساخته خواهد شد و نقشه این بازی سه برابر بزرگ‌تر از عنوان Assassin’s Creed: Black Flag خواهد بود.

-نسخه بعدی پیش درآمدی برای کل این سری خواهد بود.

-داستان بازی در مصر باستان اتفاق می‌افتد.

-شما در نقش یک برده سابق بازی را انجام خواهید داد.

-کاراکتر اصلی بازی جد دور Altair است.

-این بازی به دست سازندگان عنوان Assassin’s Creed: Black Flag یعنی استودیوی Ubisoft Montreal ساخته می‌شود.

-پوست کاراکتر اصلی برخلاف نسخه‌های قبلی کمی تیره‌تر خواهد بود.

-دنیایی بازی سه برابر بزرگ‌تر از Assassin’s Creed: Black Flag خواهد بود.

-کویر و سراب در این بازی نیز وجود دارد.

لینک منبع

اگه یوبی خالی نبنده:D و واقعا همون تیمی ک بلک فلگو ساختن با وقت کافی رو این نسخه کار کرده باشن قطعا بهترین نسخه ی سری میشه بلک فلگ فوق العاده بود و قطعا بهترین نسخه ی سری از نظر سرگرم کنندگی و گیم پلی.از همین الان امپایر میره کنار حضرت جان و دار و دستش اینجور:D گیم پلی در حد خود بلک فلگ اصالت و اسسینز بودن و گرافیکم در حد یونیتیه بدون باگ و ی کاراکتر خفن مثل الطیر و احرام ثلاثه فکر کردن بهشم لذت بخشه>:D<

همین که سازنده های Ac3 بازی رو نمیسازن امیدوار کننده س
ac iv خیلی خوب بود اونم فقط با یک سال زمان برای ساخت

همه چی برای برگشتن ب اوج فراهمه>:D<
اول اینکه یکساله هیچ بازی ساخته نمی شه!
دوم اینکه شروع ساخت شماره 3 و Black Flag اگه همزمان نبوده باشه، با فاصله کمی بوده. در کل Black Flag نسخه آپدیت شده همون شماره سوم هست و به نظرم شماره 3 بازی قدمی به شدت بزرگتر از Black Flag برداشته. اگه بخوایم یه تقسیم بندی داشته باشیم شماره اول بازی یه پیش درآمدی بوده و بعد اون سه گانه Ezio تکامل یافته اون، راه جدید رو شماره 3 بازی شروع می کنه که توی عنوان اصلی همون Black Flag رو داریم و Rogue و Liberation که نسخه های فرعی بودن. بعد اون Unity رو دوباره شعبه مونترال استارت می زنه به عنوان تغییر جدید توی سری و از اونور Syndicate بعد یه مدت توسط یه تیم کوچک تر شروع به ساخته شدن می کنه، با همون فرمولی که مونترال داشته Unity رو می ساخته! بعد عرضه یونیتی و اون اشکالاتی که داشت می بینیم تیم مونترال می گه دیگه به این صورت بازی نمی سازه و تا کامل نشه عرضه نمی شه، ولی چند ماه بعد Syndicate توسط Kotaku لیک می شه و حتی به ویدیو هم میاد که بازی رو تقریبا کامل نشون می ده (به نظر شما 2 ماهه ساختن Syndicate رو؟!) اما بعد از اون دیگه خبری نمی شه از این سری تا الان که بازم شعبه مونترال قراره مسیر جدید برای سری مشخص کنه، همین الان هم شاید دو شماره دیگه توسط استودیوهای دیگه ای در حال ساخت باشه! فقط شعبه موترال یوبیسافت 2700 نفر کارمند داره!

اگه یوبی خالی نبنده:D و واقعا همون تیمی ک بلک فلگو ساختن با وقت کافی رو این نسخه کار کرده باشن قطعا بهترین نسخه ی سری میشه بلک فلگ فوق العاده بود و قطعا بهترین نسخه ی سری از نظر سرگرم کنندگی و گیم پلی.از همین الان امپایر میره کنار حضرت جان و دار و دستش اینجور:D گیم پلی در حد خود بلک فلگ اصالت و اسسینز بودن و گرافیکم در حد یونیتیه بدون باگ و ی کاراکتر خفن مثل الطیر و احرام ثلاثه فکر کردن بهشم لذت بخشه>:D<
این ترکیبی که گفتی، GOTY که هیچ! بازی نسل میشه :-" :دی

به هر حال، خیلی منتظر بازیم! :x خداکنه بیاد و بترکونه! :x :x :x
ولی...ساختمون های بلند احتمالا زیاد نداشته باشه بازی:( :((

شخصیت بازی رنگ پوست و این جور مواردش اصلا مهم نیست . مشکل اصلی خیلی ها با کانر نچسب بودن خود کاراکترش بود . برعکس الطایر و اتزیو و حتی ادوراد . (یونیتی رو خیلی کم بازی کردم متاسفانه و آرنو اطلاع ندارم چجوره) . اصلا اون حس و حال و هیجانی که الطیر و اتزیو میدادن رو به هیچ وجه نداشت . پریروز داشتم یکم شماره 3 رو میرفتم , اصلا هیچ حسی نمیده کانر به آدم. باز به نطرم پدرش شخصیت پردازی بهتری داشت تا خودش.
تنها مشکل شماره 4 هم کم بودن دز اساسین بودن ادوارد بود. و گرنه گیم پلی بازی که حرف نداشت .
این اساسین جدید هم یوبی لطف کنه بدون باگ بفرسته تا هی بعدش نخواد رگباری آپدیت حجم بالا بده!
یه سوال الان تو زمان اتفاقات این نسخه احتمالی که مصره باستان هست تیغ مخفی اختراع شده یا نه ؟ چون یادمه اونجور که تاریخچه اساسین ها اومده داریوش نامی (احتمالا 99% ایرانی) بوده که برا اولین بار تیغ مخفی رو استفاده کرده. مجسمه اش هم تو زیرزمین ویلا اتزیو بود تو انجمن برادری دیدیمش!

آخرین ویرایش:
اینا خیلی دیر قدر Black Flag رو دونستن :|
خیلی زودتر از اینا منتظر بازگشت تم Black Flag بودم ، یوبی بد گیج میزنه این اواخر :D ، به هر ژانری یه ناخونکی زده

البته خوبی که این شایعه داره اینکه داستان بازی باز میره تو تاریخ دور تر و دیگه کمتر شاهد تکنولوژی و قطار و این جور چیزا هستیم به نظرم همین نکته برای یک بازی تاریخی خیلی خوبه
و اینکه دوست دارم قشنگ هوش مصنوعی بازی هم انقلابی بشه توش ! واقعا این چند نسخه اخیر خیلی هوش مصنوعی داغونی داشتند

یونیتی واقعا گرافیک فوق العاده ای داشت ! اون اوایل به علت مشکلات فریم یه خورده تو ذوق میزد ولی اگه الان با اپدیت هایی که دادن بازیش کنید واقعا لذت می برید..کاش میشد یه اپدیت HDR یا همچین چیزی روی PRO واسه یونیتی میدادن که قشنگ خشتک دریده می شیدیم :دی

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: SHANSER
مهمترین بخش برای من تو AC آینده، برگشت خط داستانی به اونچه که ما تو 4-3 نسخه اول شاهدش بودیم هست.
اصلا تو این 3-2 تای آخری داستان چقدر مسخره بود، داستان شماره اول بعدش هم AC 2 چقدر خوب بودن انصافا.
اگه این وقفه یکساله فقط برای تنوع دادن به گیم پلی بازی بوده باشه من یکی نیستم، تیم Black Flag و... برای من دری وری و تبلیغات هست.
اینها باید بیان روشن کنن که آیا میخوان برگردن به عقب و همه چی رو از اول درست کنن یا نه؟
امیدوارم این پیش درآمد بود نسخه بعدی، خودش گواه بر این موضوع باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHANSER
صرف نظر از اینکه بازی کجا اتفاق میوفته و مربوط به کدوم بازه زمانیه، امیدوارم یه تغییراتی هم توی گیم‌پلی بازی بدن که دوباره مثل نسخه‌های قبلی وسط بازی خوابم نبره :D:|
5 نسخه‌ی مختلف از AC رو امتحان کردم ولی هیچکدوم راضیم نکرده که تا آخر بازی رو ادامه‌اش بدم...حالا نمیدونم مشکل از منه یا بازی :D جالبم اینکه که سبک و تم بازی چیزیه که با سلیقه‌ی من شدیدا سازگاره و همیشه هم با دیدن نمایش‌های بازی مجاب میشم بازیو امتحان کنم ولی وقتی میرم سراغ بازی هیچ چیز فان و سرگرم‌کننده‌ای توی گیم‌پلی‌اش نمیبینم که باعت بشه ادامه بدم و شدیدا واسم خسته‌کننده میشه! کلا موندم چجوری گیم‌پلی بازی رو تحمل می‌کنید :D
در کل اینکه دعا کنید شفا پیدا کنم یا اینکه دعا کنید Ubisoft گیم‌پلی بازیو کلا بزنه با خاک یکسان کنه و دوباره بسازه :D

-کاراکتر اصلی بازی جد دور Altair است.
اینقدر متریال داستانی از الطیر بیرون دادن دستشویی رفتنشم خبر داریم دیگه، بعد رفته مصر کلی هم حرکت های خفن زده(از اونجایی که نسخه اصلیه باید حرکت های خفن زده باشه قائدتا:D) هیچکی هم نفهمیده خودشم تو خاطراتش ننوشته؟
جد با نوه و این چیزا فرق داره ها!
Xصد سال قبل از تولد الطایرـه داستان احتمالا!
اوپس، من اصلا جد رو ندیدم، شرمنده همگیx_x

آخرین ویرایش:
اینقدر متریال داستانی از الطیر بیرون دادن دستشویی رفتنشم خبر داریم دیگه، بعد رفته مصر کلی هم حرکت های خفن زده(از اونجایی که نسخه اصلیه باید حرکت های خفن زده باشه قائدتا:D) هیچکی هم نفهمیده خودشم تو خاطراتش ننوشته؟
جد با نوه و این چیزا فرق داره ها!
Xصد سال قبل از تولد الطایرـه داستان احتمالا!

مگه كلا فرقه ى حشاشين (اساسين) از زمان حسن صباح (المعلم) شروع نشد؟ بعد قبل از اون اصلا هيچ گروهى همچون ديدگاه هايى كه اساسين ها داشتن نداشتند! قبلش چيزى نبوده. حتى يكى دو نسل قبل از الطائر ابن لا احد و حسن صباح، چه بشه به چندينو چند نسل؟ اين داستان سيب بهشتى هم اگه بخوان وسط بكشن و بگن يه گروه ديگه اى با فرقه ى ديگه اى درحال كشمكش براى اين هستند باز وجود فرقه ى اساسين ها با اون اداب و رسوم غيرمنطقيه! و گروه جديد هم كه ديگه اساسين نيستند! الان اينا چه داستانى رو ميخوان بازگو كنن؟

مگه كلا فرقه ى حشاشين (اساسين) از زمان حسن صباح (المعلم) شروع نشد؟ بعد قبل از اون اصلا هيچ گروهى همچون ديدگاه هايى كه اساسين ها داشتن نداشتند! قبلش چيزى نبوده. حتى يكى دو نسل قبل از الطائر ابن لا احد و حسن صباح، چه بشه به چندينو چند نسل؟ اين داستان سيب بهشتى هم اگه بخوان وسط بكشن و بگن يه گروه ديگه اى با فرقه ى ديگه اى درحال كشمكش براى اين هستند باز وجود فرقه ى اساسين ها با اون اداب و رسوم غيرمنطقيه! و گروه جديد هم كه ديگه اساسين نيستند! الان اينا چه داستانى رو ميخوان بازگو كنن؟
توی دنیایی که برای بازی ساختن، اساسین ها از قدیم الایام بودن ، و ربطی به حسن صباح و این حرفا نداره پیدایششون!
بلکه الطایر و ... یکی از شعبه های اساسین ها توی دنیا بودن!:-"

• Like
Reactions: stanley

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or