شایعه جزئیات پلی استیشن قابل حمل Q Lite لو رفت

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
بر اساس شایعه‌ای جدید، سونی قصد دارد تا نوعی دستگاه پلی استیشن قابل حمل که حول محور قابلیت Remote Play ساخته شده را روانه بازار کند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

PS Vita.jpg

این گزارش از طرف تام هندرسون و رسانه اینسایدر گیمینگ منتشر شده است. گفته شده که پلی استیشن قابل حمل جدید سونی با نام رمز Q Lite در دست ساخت است و می‌توان آن را در دسته لوازم جانبی کنسول پلی استیشن 5 قرار داد، چرا که برای کار کردن با آن به کنسول اصلی نیاز خواهید داشت.

این‌طور که به‌نظر می‌رسد، Q Lite بجای تمرکز بر روی استریم از روی فضای ابری و یا اجرای بازی‌ها به‌طور Native، از قابلیت Remote Play پلی استیشن بهره می‌برد و نیازمند به اتصال دائمی به اینترنت است. این دستگاه دارای صفحه نمایش 8 اینچی LCD خواهد بود و همانند کنترلر دوال‌سنس، از ویژگی‌هایی مانند تریگرهای تطبیقی و بازخورد لمسی پشتیبانی می‌کند. همچنین پشتیبانی از رزولوشن 1080p و 60 فریم نیز برخی دیگر از ویژگی‌های Q Lite خواهد بود.

طبق گزارش اینسایدر گیمینگ، تولید Q Lite هنوز در مرحله کنترل و تضمین کیفیت بوده و انتظار می‌رود که پیش از کنسول شایعه‌شده PS5 Pro و بعد از مدل جدید PS5 (مدل دارای قابلیت جداسازی دیسک درایو) وارد بازار شود.

تام هندرسون می‌گوید که این تنها سخت‌افزار در دست تولید سونی برای کنسول نسل نهمی‌اش نیست و در کنار دستگاه قابل حمل Q Lite و مدل جدید PS5، عرضه هدست بی‌سیم و ایرباد مخصوص PS5 نیز در برنامه‌های سونی قرار دارد. به گفته منابع او، تمام این سخت‌افزارهای جدید در بازه زمانی کوتاهی نسبت به هم وارد بازار خواهند شد و پس از آن، در پاییز 2024 شاهد عرضه کنسول بین نسلی PS5 Pro خواهیم بود.

اون موقع خود سونی هم در کنار ps3 ، کنسول دستی psp رو داشت و بسیار هم موفق بود
ولی اون موقع ، اون موقع هست، الانم الان.
ساخت بازی ها سخت تر و پیچیده تر و پر هزینه تر شده. شرکتا هم کمتر دست به ریسک میزنن و سونی هم از این قاعده مستثنی نیست.

دیگه فکر کنم با دیدن سرنوشت ویتا متوجه شده باشی که سیاست های سونی چطوریه.
ولی فردا شاید فردا نباشه :) (خیابانی طوری)
دقیقا سرنوشت ویتا ثابت میکنه که سونی دیگه علاقه ای به کنسول دستی به اون شکل نداره.ویتا همه ی قابلیتهای کنسول دستی که بتونه بازار رو قبضه کنه رو داشت،ولی به دلایل نامعلوم سونی بیخیالش شد

الانم مثل اونموقع چه فرقی داره. فقط مدیریت بخش گیم سونی زده جاده خاکی که اولین قربانیش همین ویتا بود. همین.

وگرنه ساخت بازی پرهزینه و پیچیده شده همه میدونن اولا بازیها گرونتر شدن دوما پایرسی دیگه نیست سوما کلی پول از سرویس آنلاین و پرداختهای درون برنامه ای و DLC و صد تا پرداخت درون برنامه ای درمیارن
راحتم که اکثرا ماشالا هر کمپانی بزرگ کلی بازی موبایل داره با کلی in app purchases
اگه سود نداشت درشو تخته میکردن. مساله فکر نکنم اینا باشه

نینتندو هم کلا سیاستش از زمان Wii عوض شد (آسمان آبی بود اقیانوس بود چی بود زی فن بهتر میدونه:D) کنسول خانگی قوی نمیخواست بده Wii رو داد بعد یه نسل دیگه جواب نداد وگرنه اگه کنسول متعارف همپای اون دو تا دیگه میداد قول میدم تا آخرش کنسول خانگی هم میساخت. چنین کمپانی لارجی بوده و هست...
psp هم هیچ کدوم از لایبری ps3 رو اجرا نمیکرد . منتها با ساپورت خیلی خوبی که ازش شد موفق شد به نسبت خوب بفروشه . موفق کنسول های دستی نینتندو هم که چند برابره.
نمیدونم شما چرا نمیخواید قبول کنید که ما توی ۱۵ سال پیش زندگی نمیکنیم!
الان یچیزی وجود داره به نام موبایل گیمینگ که به شدت هم فراگیر و موفق هست و به معنای واقعی کلمه اکثر جمعیت ۸ میلیاردی زمین بهش دسترسی دارن. پس سرمایه گذاری هم توش بیشتر صورت میگیره.
کمپانی های بازی سازی مثل سونی هم دنبال زنده کردن خاطرات نوستالژی ما نیستن و دنبال بیزنس سودآور تر خودشون هستن.
اون زمان بازی موبایل درست حسابی ای وجود نداشت اصلا و یچیزی مثل 3ds و psp به شدت محبوب بودن.
الان شرایط فرق داره

با وجود اینکه خودم مخالف نحوه مدیریت جیم رایان هستم، ولی به نظرم توی چن سال گذشته بخش پلی استیشن رشد کرده به دلیل:
فروش بی سابقه پا اس۵ و همچنان خرید استودیو های متعدد و .....

ولی فردا شاید فردا نباشه :) (خیابانی طوری)
دقیقا سرنوشت ویتا ثابت میکنه که سونی دیگه علاقه ای به کنسول دستی به اون شکل نداره.ویتا همه ی قابلیتهای کنسول دستی که بتونه بازار رو قبضه کنه رو داشت،ولی به دلایل نامعلوم سونی بیخیالش شد
دلیلش واضحه مالک
تمرکز روی ps4 که پلتفرم اصلی هست و این سرنوشت تلخ برای ویتا.

سونی حتی اون استودیو ready at dawn که فقط بازی برای psp هم میساخت رو مجبور کرد بازی ps4 بسازه و بعد هم که موفق نشد دکمه اش رو زد...
وگرنه میتونست همونا رو بزاره انحصاری ویتا بسازن

خب کنسول دستی نداد ولی اینم همچین بدی نیست ، حداقل از کلود بیس و .... بهتره.
بیشتر حالت نمایشگر قابل حمله در حد خونه :))
قیمتش اگه زیر 200-150 دلار باشه (اگه کمتر باشه چه بهتر) فکر کنم حداقل بهتر از PSVR2 تحویل گرفته بشه.
هرچی باشه بارها تجربه بهتری از ریموت پلی روی گوشی ها میتونه بسازه.

دیگه یک نمایشگر و 4تا دکمه و رسیور وایرلس ، تهش هم یک چیپ ارزون قیمت چقدر میتونه قیمت داشته باشه؟
از سوییچ لایت که دیگه نباید گرونتر بشه.

اون موقع خود سونی هم در کنار ps3 ، کنسول دستی psp رو داشت و بسیار هم موفق بود
ولی اون موقع ، اون موقع هست، الانم الان.
ساخت بازی ها سخت تر و پیچیده تر و پر هزینه تر شده. شرکتا هم کمتر دست به ریسک میزنن و سونی هم از این قاعده مستثنی نیست.

دیگه فکر کنم با دیدن سرنوشت ویتا متوجه شده باشی که سیاست های سونی چطوریه.

حالا خوبه یه ps vita و داستانش اتفاق افتاده
که دیگه هر اتفاقی توکل کهکشان هستی تا چند هزار سال بعد هم رخ بده شما ps vita با پتک بزنی تو سر همه

حالا یه کاری کرده نسل قبل
شما ول کن
هر تاپیکی میرم میبینم شما داری میگی ویتا ندیدی ، ویتا فلان شد ، ویتا بیسار شد
شد که شد
پدر کشتگی که نداریم
پس تا ابد دیگه کسی کنسولی نده چون ویتا فلان شده

آخرین ویرایش:
حالا خوبه یه ps vita و داستانش اتفاق افتاده
که دیگه هر اتفاقی توکل کهکشان هستی تا چند هزار سال بعد هم رخ بده شما ps vita با پتک بزنی تو سر همه

حالا یه کاری کرده نسل قبل
شما ول کن
هر تاپیکی میرم میبینم شما داری میگی ویتا ندیدی ، ویتا فلان شد ، ویتا بیسار شد
شد که شد
پدر کشتگی که نداریم
پس تا ابد دیگه کسی کنسولی نده چون ویتا فلان شده
حالا شما چرا حرص میخوری؟
خب کاری هست که سونی انجام داده، من که انجام ندادم.
کنسول دستی جدید هم نمیده، این خط این نشون

حالا شما چرا حرص میخوری؟
خب کاری هست که سونی انجام داده، من که انجام ندادم.
کنسول دستی جدید هم نمیده، این خط این نشون

این همه کنسول شکست‌خورده و ناموفق و برنده نسل نشده تو کل تاریخ صنعت گیم
قرار نیست همیشه همه برنده باشن
انقدر سرکوفت زدن دیگه بسته

مگه شما مدیر عامل پلی استیشنی و من دارم به شما سرکوفت میزنم؟ :-? 8-| بیخیال بابا
داریم بحث میکنیم

تازه نیستیم انقدر سرکوفت میزنی
بودیم دیگه‌ چیکار میکردی
یاد بگیریم به علایق بقیه احترام بزاریم و انقدر سرکوفت نزنیم به این و اون

البته محیر العقول صحیحه :)
لعنت به عمو جیمی که تنها شرکتیه که بازیها رو ۷۰ دلار میکنه تو پاچه ملت.و اینکه "سخت افزارهای متحیر العقولش تو ماههای گذشته"؟! یه دونه مثال بزنید لطفا

اگه این مشخصات و قابلیتهایی که گفتن واقعیت داشته باشه فکر کنم خود عمو جیمی هم نخرتش
هنوزم عقب نشینی هاش از قیمت های مختلف نسخه های 4 و 5 یادمون نرفته.(۷۰ دلارم اول ایشون باب کرد بالاخره )
در مورد سخت افزار هم همین psvr2 رو از فروش بشدت پایینش نجات بدن(که بخاطر مشکلات محتوا و عرضه ناصحیح بوجود اومده) بعد بره سروقت عرضه یه شاهکار دوباره مثه این.

البته با توجه به شایعات من میگم...شاید بعد از معرفی رسمی یه چیز شاهکار از اب دراومد

.

نظر منم مشابه بسیاری از دوستانه، در حال حاضر، مشخصا به علت وجود اسمارت فون هایی که هم گسترده تر هستن و عملا بیشتر مردم کره زمین دارنشون، و هم اینکه سخت افزار خفنی دارن و همه مدل بازی براشون هست، دیگه کنسول دستی فاقد معنی و مفهومه. از طرف دیگه سونی این دو نسل اخیر به وضوح نشون داده دوست داره تمام توان نرم افزاریش صرف ساپورت کنسول موفق بشه و زیاد به دیوایس های دیگه نمیرسه. به عنوان مثلا ویتا از نظر سخت افزاری خیلی کنسول خوبی بود، اما چون PS4 کنسول خیلی موفقی بود همه استدیوهای فرست پارتی رو گذاشتن برای ایشون بازی بسازن و عملا کنسول ویتا با این تصمیم مرد.

با این تفاسر دادن یه کنسول دستی از جنس PSP جز دور ریختن پول هیچ صرف دیگه ای نداره. تنها چیزی که به نظر من برای سونی جوابه، اینه که یه دیوایسی بده بیرون که بتونه مستقلا همون بازی های PS5 رو اجرا کنه، و ملت بتونن ادامه بازی PS5 رو روی ایشون و بیرون از خونه برن. USP این کنسول مذکور، یعنی یونیک سلینگ پوینتش نسبت به موبایل و سایر دیوایس هایی که با اپ کار مشابه رو انجام میدن هم میتونه امکانات منحصر به فردش باشه. به عنوان مثال همین قابلیت های دوآل سنس، هپتیک فیدبک و این چیزا، یا ژآنگولرهای بیشتر که مشابهش رو اسمارت فون ها نباشه. سونی بتونه یه دیوایس جذاب با قیمت مناسب بده بیرون شاید موفق بشه ازش یه پولی در بیاره، در غیر این صورت مثل سایر محصولات جانبیش میره تو دیوار.

پ.ن: من که از VR بدم میاد، اما این VR2 هم به نظرم یه مثال دیگه از عدم ساپورت سونیه. از منظر فنی و قیمت یه چیز خیلی خوب و باکلاس ساختن، اما دریغ از یه killer App که مخاطب رو مجاب به خریدش بکنه. با یه هورایزن خالی هم واقعا نمیشه یه چیز 500 دلاری رو فروخت. در صورتی که همچین چیزهایی برای موفق بودن نیاز دارن تو همون لانچ چند تا بازی بترکون و جالب برای سلایق مختلف داشته باشن. IP بزرگ نه یه چیز صرفا بامزه که بشه به راحتی از خیرش گذشت و گفت حالا بازی نکردم هم به جهنم.

نظر منم مشابه بسیاری از دوستانه، در حال حاضر، مشخصا به علت وجود اسمارت فون هایی که هم گسترده تر هستن و عملا بیشتر مردم کره زمین دارنشون، و هم اینکه سخت افزار خفنی دارن و همه مدل بازی براشون هست، دیگه کنسول دستی فاقد معنی و مفهومه. از طرف دیگه سونی این دو نسل اخیر به وضوح نشون داده دوست داره تمام توان نرم افزاریش صرف ساپورت کنسول موفق بشه و زیاد به دیوایس های دیگه نمیرسه. به عنوان مثلا ویتا از نظر سخت افزاری خیلی کنسول خوبی بود، اما چون PS4 کنسول خیلی موفقی بود همه استدیوهای فرست پارتی رو گذاشتن برای ایشون بازی بسازن و عملا کنسول ویتا با این تصمیم مرد.

با این تفاسر دادن یه کنسول دستی از جنس PSP جز دور ریختن پول هیچ صرف دیگه ای نداره. تنها چیزی که به نظر من برای سونی جوابه، اینه که یه دیوایسی بده بیرون که بتونه مستقلا همون بازی های PS5 رو اجرا کنه، و ملت بتونن ادامه بازی PS5 رو روی ایشون و بیرون از خونه برن. USP این کنسول مذکور، یعنی یونیک سلینگ پوینتش نسبت به موبایل و سایر دیوایس هایی که با اپ کار مشابه رو انجام میدن هم میتونه امکانات منحصر به فردش باشه. به عنوان مثال همین قابلیت های دوآل سنس، هپتیک فیدبک و این چیزا، یا ژآنگولرهای بیشتر که مشابهش رو اسمارت فون ها نباشه. سونی بتونه یه دیوایس جذاب با قیمت مناسب بده بیرون شاید موفق بشه ازش یه پولی در بیاره، در غیر این صورت مثل سایر محصولات جانبیش میره تو دیوار.

پ.ن: من که از VR بدم میاد، اما این VR2 هم به نظرم یه مثال دیگه از عدم ساپورت سونیه. از منظر فنی و قیمت یه چیز خیلی خوب و باکلاس ساختن، اما دریغ از یه killer App که مخاطب رو مجاب به خریدش بکنه. با یه هورایزن خالی هم واقعا نمیشه یه چیز 500 دلاری رو فروخت. در صورتی که همچین چیزهایی برای موفق بودن نیاز دارن تو همون لانچ چند تا بازی بترکون و جالب برای سلایق مختلف داشته باشن. IP بزرگ نه یه چیز صرفا بامزه که بشه به راحتی از خیرش گذشت و گفت حالا بازی نکردم هم به جهنم.
از نظر منم VR چیزی نیست که موفق باشه و بیشتر شبیه یه دستگاه لاکچری هست که کمتر کسی میخرتش
VR2 هم احتمالا به خاطر فروش کمش آخرین VR سونی هست
دستگاه واقعا قوی و خوب هست ولی چیزی نیست که نظر عموم رو جلب کنه
یه عده با استفاده ازش حالت تهوع میگیرن
یه عده کلا خوششون نمیاد و ....

از نظر من Kinect ، VR و 3D چیزایی هستن که محکوم به شکستن.
ممکنه توی یه مقطعی موفق باشن ولی تهش میترکن

عموما کسی که میخواد گیم بزنه دوس داره ریلکس کنه و لم بده روی صندلی یا مبل و گیمش رو بزنه
نه این که جلوی تلویزیون ادا در بیاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or