شایعه جزئیات پلی استیشن قابل حمل Q Lite لو رفت

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
بر اساس شایعه‌ای جدید، سونی قصد دارد تا نوعی دستگاه پلی استیشن قابل حمل که حول محور قابلیت Remote Play ساخته شده را روانه بازار کند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

PS Vita.jpg

این گزارش از طرف تام هندرسون و رسانه اینسایدر گیمینگ منتشر شده است. گفته شده که پلی استیشن قابل حمل جدید سونی با نام رمز Q Lite در دست ساخت است و می‌توان آن را در دسته لوازم جانبی کنسول پلی استیشن 5 قرار داد، چرا که برای کار کردن با آن به کنسول اصلی نیاز خواهید داشت.

این‌طور که به‌نظر می‌رسد، Q Lite بجای تمرکز بر روی استریم از روی فضای ابری و یا اجرای بازی‌ها به‌طور Native، از قابلیت Remote Play پلی استیشن بهره می‌برد و نیازمند به اتصال دائمی به اینترنت است. این دستگاه دارای صفحه نمایش 8 اینچی LCD خواهد بود و همانند کنترلر دوال‌سنس، از ویژگی‌هایی مانند تریگرهای تطبیقی و بازخورد لمسی پشتیبانی می‌کند. همچنین پشتیبانی از رزولوشن 1080p و 60 فریم نیز برخی دیگر از ویژگی‌های Q Lite خواهد بود.

طبق گزارش اینسایدر گیمینگ، تولید Q Lite هنوز در مرحله کنترل و تضمین کیفیت بوده و انتظار می‌رود که پیش از کنسول شایعه‌شده PS5 Pro و بعد از مدل جدید PS5 (مدل دارای قابلیت جداسازی دیسک درایو) وارد بازار شود.

تام هندرسون می‌گوید که این تنها سخت‌افزار در دست تولید سونی برای کنسول نسل نهمی‌اش نیست و در کنار دستگاه قابل حمل Q Lite و مدل جدید PS5، عرضه هدست بی‌سیم و ایرباد مخصوص PS5 نیز در برنامه‌های سونی قرار دارد. به گفته منابع او، تمام این سخت‌افزارهای جدید در بازه زمانی کوتاهی نسبت به هم وارد بازار خواهند شد و پس از آن، در پاییز 2024 شاهد عرضه کنسول بین نسلی PS5 Pro خواهیم بود.

عجب دستگاه "x شعری " اگر واقعیت داشته باشه.
هر چی عمو جیمی با گرون فروشی بازی و ..... خواست جیب سهامدارا رو پرپول کنه با ساخت سخت افزارهای متحیر العقولش تو ماههای گذشته داره جیب همشونو خالی میکنه:D

واقعا امیدوارم در حد شایعه بمونه این خبر و به واقعیت تبدیل نشه.

.

کلا این بحث ها که میاد وسط من همیشه برام سواله یکی توی این کمپانی نیست به اینا بگه این چه کاریه می کنید؟
مثلا الان توی همین مورد یکی توی کمپانی نیست به اینا بگه آقا الان N تا Handheld هست که نه تنها Remote Play بله هزار تا اپ دیگه هم می تونن اجرا کنن چرا یکی باید بیاد یک همچین جیزی رو بخره؟

عجب دستگاه "x شعری " اگر واقعیت داشته باشه.
هر چی عمو جیمی با گرون فروشی بازی و ..... خواست جیب سهامدارا رو پرپول کنه با ساخت سخت افزارهای متحیر العقولش تو ماههای گذشته داره جیب همشونو خالی میکنه:D

واقعا امیدوارم در حد شایعه بمونه این خبر و به واقعیت تبدیل نشه.

.
البته محیر العقول صحیحه :)
لعنت به عمو جیمی که تنها شرکتیه که بازیها رو ۷۰ دلار میکنه تو پاچه ملت.و اینکه "سخت افزارهای متحیر العقولش تو ماههای گذشته"؟! یه دونه مثال بزنید لطفا

اگه این مشخصات و قابلیتهایی که گفتن واقعیت داشته باشه فکر کنم خود عمو جیمی هم نخرتش

یه psp بده به جای این جنگولک بازیا که نهایت عده کمی شاید استفاده ببرن . کنسول دستی با سخت افزار نسبتا مناسب و پشتیبانی قوی خیلی فروش بهتری رو تجربه میکنه قطعا (‌Nintendo switch )
توی تاپیک استیم دک هم گفتم
چنین چیزی نیازمند ساخت معماری خاص + استودیو های فرست پارتی ساز برای این کنسول هست و هزینه زیادی میطلبه
و حتی لایبرری فعلی پی اس ۴ + ۵ رو هم نمیتونه بدون بهینه سازی اجرا کنه
از اون طرف سونی خودش هم سرویس کلود قوی ای نداره که بخواد کلود رو هم روش اجرا کنه.

در مورد سوییچ، نینتندو تمام تمرکز خودش رو گذاشت روی همون که موفق شد
حتی مایکروسافت هم که از لحاظ بودجه دستش بازتر هست به فکر همچین چیزی نیوفتاده

به نظرم الآن یا سال دیگه از نظر فناورانه، این امکان وجود داره که بشه یه نسخه ضعیف شده از PS5 رو ساخت که توی فضای یه کنسول دستی نره خر مثل Steam Deck جا بشه.
یعنی به نظر غیر تخصصی و ناوارد من، این امکان هست که با نسل جدید Zen و RDNA بشه با توان مصرفی محدود ۴۰-۵۰ واتی به کسر قابل قبولی از توان عملکرد PS5 رسید
و بازی‌های اون رو با رزولوشن پایین‌تری اجرا کرد.
همین حالا برد Series S رو یه هل بهش بدی توی یه کنسول دستی جا میشه. فقط مشکل خنک کننده اونه که با فناوری جدیدتر میشه با توان مصرفی کمتری به همون عملکرد رسید.

قدیم‌تر ها می‌گفتن بازی‌های کنسول‌های دستی باید مختص کنسول دستی باشن و ... اما الان این PC های قابل حمل دارن همون بازی‌های دسکتاپ رو اجرا می‌کنن. و فکر نمی‌کنم اجرا کردن گاو یا اسپایدرمن PS5 روی یه کنسول دستی
تجربه ناخوشایند یا ناکافی باشه.

چطور پس DS و 3DS هم که تمام تمرکزشو‌ نذاشت (کنسول خانگیم باهاشون داشت) موفق شدن.
اون موقع خود سونی هم در کنار ps3 ، کنسول دستی psp رو داشت و بسیار هم موفق بود
ولی اون موقع ، اون موقع هست، الانم الان.
ساخت بازی ها سخت تر و پیچیده تر و پر هزینه تر شده. شرکتا هم کمتر دست به ریسک میزنن و سونی هم از این قاعده مستثنی نیست.

دیگه فکر کنم با دیدن سرنوشت ویتا متوجه شده باشی که سیاست های سونی چطوریه.

اون موقع خود سونی هم در کنار ps3 ، کنسول دستی psp رو داشت و بسیار هم موفق بود
ولی اون موقع ، اون موقع هست، الانم الان.
ساخت بازی ها سخت تر و پیچیده تر و پر هزینه تر شده. شرکتا هم کمتر دست به ریسک میزنن و سونی هم از این قاعده مستثنی نیست.

دیگه فکر کنم با دیدن سرنوشت ویتا متوجه شده باشی که سیاست های سونی چطوریه.
الانم مثل اونموقع چه فرقی داره. فقط مدیریت بخش گیم سونی زده جاده خاکی که اولین قربانیش همین ویتا بود. همین.

وگرنه ساخت بازی پرهزینه و پیچیده شده همه میدونن اولا بازیها گرونتر شدن دوما پایرسی دیگه نیست سوما کلی پول از سرویس آنلاین و پرداختهای درون برنامه ای و DLC و صد تا پرداخت درون برنامه ای درمیارن
راحتم که اکثرا ماشالا هر کمپانی بزرگ کلی بازی موبایل داره با کلی in app purchases
اگه سود نداشت درشو تخته میکردن. مساله فکر نکنم اینا باشه
نسل مثلا پنج یا چهار آره دولوپر یه کارتریج یا سی دی میداد مثلا ویس اکتینگ هنوز نبود و چند تا بخش دیگه تو گیم اصلا، مثل موشم کپچر ولی همون پول اول و آخر بود و دیگه از اون موارد که گفتم و نمیدونم فروش لباس و آیتم و صد تا چیز دیگه درآمد نداشت یا بازی برای موبایل نمیداد از اون کلی دربیاره

نینتندو هم کلا سیاستش از زمان Wii عوض شد (آسمان آبی بود اقیانوس بود چی بود زی فن بهتر میدونه:D) کنسول خانگی قوی نمیخواست بده Wii رو داد بعد یه نسل دیگه جواب نداد وگرنه اگه کنسول متعارف همپای اون دو تا دیگه میداد قول میدم تا آخرش کنسول خانگی هم میساخت. چنین کمپانی لارجی بوده و هست...

• Like
Reactions: Tatsumaru
توی تاپیک استیم دک هم گفتم
چنین چیزی نیازمند ساخت معماری خاص + استودیو های فرست پارتی ساز برای این کنسول هست و هزینه زیادی میطلبه
و حتی لایبرری فعلی پی اس ۴ + ۵ رو هم نمیتونه بدون بهینه سازی اجرا کنه
از اون طرف سونی خودش هم سرویس کلود قوی ای نداره که بخواد کلود رو هم روش اجرا کنه.

در مورد سوییچ، نینتندو تمام تمرکز خودش رو گذاشت روی همون که موفق شد
حتی مایکروسافت هم که از لحاظ بودجه دستش بازتر هست به فکر همچین چیزی نیوفتاده
psp هم هیچ کدوم از لایبری ps3 رو اجرا نمیکرد . منتها با ساپورت خیلی خوبی که ازش شد موفق شد به نسبت خوب بفروشه . موفق کنسول های دستی نینتندو هم که چند برابره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or