جزئیات مختلف پیرامون PlayStation 4: مصرف برق، تولید صدا و ...

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-670x379.jpg

آقای Masayasu Ito از کمپانی Sony Computer Entertainment کشور ژاپن به تازگی اطلاعات جدیدی را پیرامون کنسول نسل هشتم سونی، یعنی PlayStation 4 در AV Watch منتشر کرده اند.
این اطلاعات شامل میزان مصرف برق، صدای تولیدی کنسول و ... می باشد که جزئیات آن به شرح زیر است:
1- PlayStation 4 نیازی ندارد همیشه به اینترنت متصل باشد. با این حال بایستی برای لذت بردن از تمامی ظرفیت این کنسول به اینترنت وصل شوید.
2- PS4 خود به تنهایی یک سرور برای PlayStation App است. در آینده احتمالا این مورد وسیع تر خواهد شد و با ارتباط PS4 و PlayStation App از طریق سیستم cloud می توان شاهد انجام بازی ها به صورت چند نفره بود.
3- چیپ ثانویه که برای عملیات هایی با مصرف برق پایین طراحی شده است، اکثرا از ساعت 1 الی 4 بامداد برای دانلود آپدیت های ضروری فعال می شود. همچنین چیپ ذکر شده هنگام خرید از PlayStation App نیز فعال خواهد شد.
4- بسته به کیفیت بازی که در حال اجرا است، مصرف برق متفاوت خواهد بود.
5- سر و صدای ایجاد شده توسط کنسول، نسبت به PlayStation 3 بسیار کمتر خواهد بود.
6- فن خنک کننده در PS4 بسیار کم صدا است و برابر با میزان حرارت تولید شده عمل خواهد کرد. این مورد بدین معنی است که دیگر مانند PS3 ناگهان شاهد افزایش سرعت فن نخواهیم بود.
7- خواندن اطلاعات در Blu-Ray بدلیل افزایش سرعت چرخش از 2x به 6x، صدای بیشتری را تولید خواهد کرد. اما این مورد به دلیل هارد دیسک موجود رفع خواهد شد.
9 - کیفیت اجرای فیلم های سینمایی و موزیک در هنگام عرضه PS4، هم سطح PS3 است اما این مورد با یک سری آپدیت در آینده ارتقاء خواهد یافت.
10- پوسته و هدف PS4، شخصی سازی است. بدین معنی که تجربه های منحصر به فردی را ارائه خواهد کرد.

GE

مال من Fat هست و صدای پاور خیلیییی کمه اما بیشتر از صدای پاور صدای بلو ری رو میشنوم که اونم تا وقتی میری تو بازی صدای بازی نمیزاره بشنوی خب پس صدا مشکل زیادی نیست

تازه با اینکه PS3 من با سرم دقیقا 20 سانت فاصله داره :d

این مصرف برقش خیلی جالبه . شبا که میخایم آپدیت اینا کنیم مصرف برق میاد پایین و بازی هرچقدر قوی باشه مصرف برق هم بالا خواهد رفت :دی

مثلا یکی میخاد ایندی بازی کنه قبض برقش کمتر خواهد شد :))

این سر و صدا هم انصافا PS3 هم صدا نداشت ولی دیگه واسه من که فت 60 گیگ هست دیگه آخرای عمرش فن هاش به صدا اومده :دی

من خودم اسلیم دارم به هیچ عنوان صدا نمیده
البته اگه اورجینال بازی کنم بلوری درایو یکم صدا میده که زیاد به گوش نمیاد

دیگه شما هم خالی نبند
حتما شما موقع بازی فاصلت با کنسول بیشتر از 1.5 متر هستش و صدای tv رو هم زیاد میکنید
منم اسلیم دارم اما موقعی که داغ میکنه اتوماتیک دور فنش زیاد میشه و صدای فنش اگر نزدیک باشد شنیده میشود
ختم کلام اینکه کاملا بیصدا نیست

دیگه شما هم خالی نبند
حتما شما موقع بازی فاصلت با کنسول بیشتر از 1.5 متر هستش و صدای tv رو هم زیاد میکنید
منم اسلیم دارم اما موقعی که داغ میکنه اتوماتیک دور فنش زیاد میشه و صدای فنش اگر نزدیک باشد شنیده میشود
ختم کلام اینکه کاملا بیصدا نیست

من چون رو tv بازی میکنم فاصلم با ps3 حدود 2 متر میشه ولی حتی اگر هم نزدیک باشه بازم صداش اونقدری نیست که توجه ادم جلب بشه شما اگه ps3ایت صداش زیاده حتما مشکلی داره چون من ساعت ها GTA V بازی کردم هیچ اتفاقی مثل دور فن و صدای اضافی نشنیدم تازه GTA رو با مانیتو بازی کردم و ps3 نیم متر هم با من فاصله نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or