جزئیات سیستم Reputation جدید شبکه‌ی Xbox LIVE

The Mera Abides

Entierra tu primer juguete
کاربر سایت
images

Micheal Dunn ,مدیر برنامه Xbox LIVE, به تازگی در صفحه Xbox Wire توضیحاتی مبنی‌بر سیستم Reputation شبکه Xbox LIVE در Xbox One داده و نحوه کارکردن آنرا بیان کرده است:
"من مایکل دان هستم, مدیر برنامه Xbox LIVE. من پنج سال است که در‌تیم کار کرده‌ام. من روزهای بسیاری - حتی شب‌‌ها - را صرف کمک به ساخت تکنولوژی کرده‌ام که جامعه مولتی‌پلیر لایو را بهتر از گذشته خواهد کرد. کنار تکنولوژی Smart Match ,که به شما کمک می‌کند بهترین رقیب را برای خود بیابید و کنترل بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهد, ما سخت برروی یک سیستم Reputation (اعتبار) که برپایه community می‌باشد کار کرده‌ایم که به شما کمک خواهد کرد افرادی که نمی‌خواهید با آنها بازی کنید محو شوند یا به اصطلاح قربال شوند.

در اینکه Xbox LIVE یک جامعه‌ی خاص پراز گیمرهای احساساتی است شکی نیست. و ما این را دوست داریم. اما درست مثل زندگی واقعی, هر نوعی از افراد در این شبکه وجود دارد. اکثر آنها مودب‌اند و می‌دانند که چطور با افرادی که بازی می‌کنند معاشرت کنند. ولی همه اینطور نیستند.

ما با مدل جدید Reputation برای Xbox One می‌خواهیم به avoid (منظور جلوگیری کردن) کردن افرادی که نمی‌خواهید با آنها بازی کنید کمک کنیم. اگر نمی‌خواهید با متقلبان و کسانی که رفتار مناسبی ندارند بازی کنید, مجبور نیستید بازی کنید.
image_36063_thumb_wide620.jpg

خوب, سوال این هست که ما چطوری این کار را انجام می‌دهیم؟ ما مکانیزم را برای Xbox One ساده‌تر می‌کنیم. بدین گونه که به جای حالت نظرسنجی به مدل‌های مستقیم‌تری مثل "بلاک کردن" یا " Mute کردن رو می‌آوریم. مدل جدید, بازخوردها را از اعمال آنلاین بازیباز خواهد گرفت, که ما این را با یک الگوریتم دیوانه‌وار ساختیم و به سیستم وارد کردیم و حتی آنرا با یک Microsoft Research PhD معتبر نمودیم تا مطمئن شویم همه‌چیز برای همه‌کس منصفانه است.
درنهایت, امتیاز reputation شما تعیین خواهد کرد که شما در کدام دسته قرار دارید:
سبز = یازیکن خوب , زرد = نیاز به بهبود دارد , قرمز = Avoid Me (منظور از من دوری کنید).
شما با نگاه کردن به کارت گیمر (Gamer Card) هر شخص خواهید توانست این امتیاز را ببینید. و البته امتیاز شما درآخر به خود شما بستگی دارد. هرچه بیش‌تر بدون آزار دادن دیگران بازی کنید, اعتبار شما بهتر خواهد شد. بیشتر بازیکنان بازیکن خوب دیده خواهند شد. الگوریتم به دنبال بازیکنانی است که مدام درحال درهم گسیختن Xbox LIVE هستند. ما آنها را با امتیاز reputation پایین شناسایی خواهیم کرد و آنها در بدترین حالت ممکن اعتبار قرمز یعنی Avoid Me را دریافت خواهند کرد و قبل از این‌کار ما هشدارهای متعددی را به
نیاز به بهبود دارد خواهیم فرستاد تا اثر رفتار اجتماعی گیمینگ‌شان بر دیگران را به آنها گوشزد‌ کرده باشیم.

image_35561_thumb_wide620.jpg

این الگوریتم در سطح بالایی می‌باشد و فقط بخاطر چندین اشتباه و گزارش بد کوچک شما را جریمه نخواهد کرد. حتی ممکن است بازیکنان خوب نیز بعضا چندین گزارش feedback (بازخورد) دریافت کنند که این مشکلی نیست و طبیعی است. الگوریتم اطلاعات جمع‌آوری شده را می‌سنجد پس اگر یک عده افراد ناگهان فردی خاص را گزارش کنند, سیستم فاکتورها و عوامل مختلفی را قبل از کم کردن اعتبار فرد گزارش شده درنظر‌گرفته و تصمیم می‌گیرد. ما خواهیم فهمید که آیا فردی که کسی را گزارش کرده, واقعا با آن فرد آنلاین بازی کرده است یا نه - اگر نه, ارزش آن گزارش کمتر خواهد بود. سیستم همچنین به اعتبار فرد گزارش کننده و فرد متهم و مجرم, فرکانس گزارش‌ها از یک فرد (منظور تعداد گزارش‌ها از یک طرف خاص) و عوامل دیگر نگاه خواهد انداخت.

با گذشت زمان و دریافت feedback های بیشتر از بازیکنان و عناوین این سیستم درحال پیشرفت و بهتر شدن خواهد بود, بعلاوه اضافه شدن عواقب بیشتر برای jerk ها.
این سیستم همچنین به شما کمک می‌کند که با گیمران مثل خودتان
بیشتر بازی کنید و البته به اندازه‌ای خوب خواهد بود که شما خوبش می‌کنید, تمام کاری که شما باید انجام دهید گزارش کردن بازیکنانی است که سوء استفاده و تقلب می‌کنند و یا باعث جدل و درگیری می‌شوند که اعتبار آنها منعکس کننده‌ی آنها خواهد بود. از اینکه که ما را در تبدیل محیط Xbox LIVE به محیطی که همه دوست داریم یاری می‌کنید متشکریم. من و تیمم این را برای همه‌ی شما ساختیم و امیدواریم که از آن خوشتان بیاید!"

آخرین ویرایش:
اینا شب و تا صبح به بهبود وضع live می پردازند عزیزان در ایران هم شب و تا صبح سعی می کنند هر چی می توانند کاربران اینترنتی را روانی تر کنند و سرعت اینترنت را کندتر از قبل.:(

خیلی خوبه بعضی ها تو لایو خیلی کرم می ریزن چه از نظر بازی گروهی کردن که می زنن یدفه همرو می کشن یا سر هیلو طرف سر اینکه پشت رول بشینه با من دعوا کرد! مخصوصا اگه هدست استفاده کنی بعضی ها دنبال ... که واقعا حال بهم زنه ..خیلی موقع ها سرور عوض کردم که اونم وسط بازی جریمه خودشو داره چون نظم گیم پلی بهم می خوره و نمی زاره 10 دقیقه بری توش.

سیستم جالبی به نظر میاد اما مطمعا زیاد هوشمند نیست...من اکثر مواقع که انلاین بازی میکنم سر و کار ادم میفته به این نازی ها و ... الکی نیست میگن نازی باکس :|
البته از حق نمیشه گذشت توی پی اس ان هم کم نیستن... و با کل دوستان و کلانشون ادم رو ریپورت میکنند...

اینکه میگه گزارش دادن و avoid کردن همینجوری حساب نمیشه اما باز هم همچین سیستم هایی راه هایی داره که خیلی از کاربران مریض ازش سو استفاده خواهند کرد. اینکه گفته گزارش کردن متعدد یه نفر همینطوری حساب نمیشه یک پوئن مثبته البته باید ببینیم چقدر به این حرفا پایبند هستن و دوباره شاهد ریپورت شدنمون به علت خوب بازی کردنمون نباشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or