شایعه جزئیات جدید BF4

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
bf4central که قبلا آرت ورک بازی را پخش کرده بود، یک سری اطلاعات جدید از بازی، توسط منبع خود منتشر کرد:

BF4 همچنان از 64 پلیر پشتیبانی میکند و مپ های بازی بزرگتر و با جزئیات بیشتری خواهند بود.

3 گروه قابل انتخاب در بازی: آمریکا، روسیه و یک کشور آسیایی/شرقی بدون نام.

مثل BF3 چهار کلاس در بازی وجود دارند که نسبت به BF3 دارای امکانات بیشتری خواهند بود.

تعداد مپ های بازی در زمان انتشار به اندازه BF3 خواهد بود. به اضافه برنامه برای انتشار تعداد زیادی DLC

DLC ها در حال حاضر در مرحله طراحی هستند.

BF4 Premium در روز اول انتشار با امکانات خاص خود در دسترس خواهد بود.

بیشتر وسایل و اسلحه ها و تجهیزات BF3 در بازی وجود دارند.

امکانات بیشتر برای Squad ها.

امکان فرماندهی یا Commander بودن دوباره به بازی اضافه خواهد بود که با BF2 تفاوت دارد.

BF4 بر روی کنسول های این نسل، نسل بعد و PC منتشر میشود.

بازی از دید گیم پلی و تکنیکی تکامل یافته سری خواهد بود.

در زمان عرضه، تعداد مد های بیشتری نسبت به BF3 در بازی وجود دارند.

تعداد مپ های پیاده و جنگ نزدیک مثل DLC ـه Close Quarter ـه BF3 در زمان عرضه بیشتر خواهند بود.

Frost Bite 2 در ساخت BF4 پیشرفت کرده و شامل افکت های بهتر، رزولوشن بالاتر برای تکسچر ها، محیط بسیار با جزییات تر و ... خواهد بود.

BF3 همچنان بعد از عرضه BF4 ساپورت خواهد شد.

امکان تلفیق اطلاعات BF3 و BF4 وجود دارد که احتمالا فقط مخصوص اطلاعات Battelog خواهد بود.

Battlelog در زمان عرضه BF4 با امکانات بیشتر آپدیت خواهد شد.

بخش Single Player و Coop در بازی وجود دارد و از نویسندگان جدید برای داستان استفاده شده است.

7ugjsvwo7ilkuwq0bm9o.jpg

Source

کشور شرقی ؟ احتمالا برمه باشه ! خوب چینه دیگه تابلو ـه :دی
تغییرات آب و هوایی داینامیک داره که فوق العادس و تو هر مپی نسبت به جغرافیاش بصورت رندم ممکنه بارون بگیره یا طوفان شن بشه :x
اینکه 720p ـه یکم نا امید کنندس ولی بهتر از 1080p و 30fps ـه !
64 نفر بازیکن هم برای نسل بعد تایید شده اگه اطلاعات این سایت درست باشه

آخرین ویرایش:
تغییرات آب و هوایی داینامیک داره که فوق العادس و تو هر مپی نسبت به جغرافیاش بصورت رندم ممکنه بارون بگیره یا طوفان شن بشه :x
این تغیر آب و هوا رو که گفتی من پخش شدم تو در و دیوار :d
البته ایجاد توده های بورانی و شنی تو BF bad company 2 بود که یهو دید رو سخت تر می کرد و خیلی حال می داد ولی تو BF 3 فکر کنم همچین چیزی نیستش

روي همين PS3 هم ميتونستن PS3 رو دست كم 32 يا 64 نفره بكنن اما به خاطر يه سري مشكلات اينترنتي 360 و XBL مجبور شدن 24 نفره بذارن و براي اين كه نسخه PS3 بيشتر نفروشه محدوديت براي PS3 هم گذاشتن !!!

به هر حال بالاتر رفتن تعداد نفرات خوبه ! گر چند بازي رو شلوغ تر مي كنه و مقداري خر تو خر ! ( فرض كنيد بالاخره يكي از يه سمت ديگه در مياد و بدون هيچ گونه مهارتي شمارو ميزنه چون سمت ديگه شلوغه و حواس شما اونجاست )

تعداد نفرات بالاتر هم يعني يه بدبختي ديگه !!! اينترنت قوي تر ! بايد سرعت بالاتر باشه و پينگ بهتر و گرنه = :|

يه چيز ديگه هم اينكه كاش كراس پلتفرم بذارن و گرنه ملت مي مونن روي كنسول نسل بعد بگيرن يا نسل حاضر ! تازه مشكل كمتر شدن بازيكن ها هم پيدا ميشه اول نسلي !!!

پرميوم بتل 4 روز اول هم كه يعني پول پرستي EA:|

روي همين PS3 هم ميتونستن PS3 رو دست كم 32 يا 64 نفره بكنن اما به خاطر يه سري مشكلات اينترنتي 360 و XBL مجبور شدن 24 نفره بذارن و براي اين كه نسخه PS3 بيشتر نفروشه محدوديت براي PS3 هم گذاشتن !!!

به هر حال بالاتر رفتن تعداد نفرات خوبه ! گر چند بازي رو شلوغ تر مي كنه و مقداري خر تو خر ! ( فرض كنيد بالاخره يكي از يه سمت ديگه در مياد و بدون هيچ گونه مهارتي شمارو ميزنه چون سمت ديگه شلوغه و حواس شما اونجاست )

تعداد نفرات بالاتر هم يعني يه بدبختي ديگه !!! اينترنت قوي تر ! بايد سرعت بالاتر باشه و پينگ بهتر و گرنه = :|

يه چيز ديگه هم اينكه كاش كراس پلتفرم بذارن و گرنه ملت مي مونن روي كنسول نسل بعد بگيرن يا نسل حاضر ! تازه مشكل كمتر شدن بازيكن ها هم پيدا ميشه اول نسلي !!!

یک حرف هایی آدم اینجا میشنوه فقط در همین حالت می مونه : @-)

مشکلات اینترنتی لایو و 360 !!.

فقط همین :|:o

مشکلات اینترنتی لایو و 360 !!.

یک حرف هایی آدم اینجا میشنوه فقط در همین حالت می مونه : @-)

خدایی راست میگی ؟ یه سری مشکلات xbox xbox live ؟ مدرک لدفن . حرفت به تنهایی ارزشی نداره :dots::oops:

ميخواين باور كنيد ميخوايد باور نكنيد !!!
منم خودم توي يكي از فروم هاي بتل لاگ خوندم و يارو با دليل و مدرك و حرف هاي خود كاركنان دايس اين رو توضيح داده بود !
كلمه قلمبه سلمبه زياد داشت اما تا جايي كه من فهميدم بر ميگشت به پروتكل هاي اينترنت كه براي 360 مدلي بود كه اجازه بالاي 24 تارو نميداد يا همچين چيزي
به علاوه اينكه من خودم تا حالا بازي ايي از 360 نديدم كه 24 تا به بالا داشته باشه ! گفتم من نشنيدم و تا الان نديدم ! ولي PS3 ه غول شون MAG بود با 256 تا يا R2 خودش 64 نفره بود يا KZ2 كه 32 نفره بود

اي كاش ميتونستم لينك اش رو پيدا كنم بذارم تا شما دوستاني كه اصلا" نه بازي كرديد ( شايد ) نه چيزي از اون چيزايي كه من ديدم رو ديديد اينطوري قضاوت نكنيد و هي به تمسخر ديگرون نپردازيد بعد دوست داشتم ببينم چي مي گيد يا كجا قايم ميشديد يا اون موقع چه جوري باز حرف هاي من رو زير سوال مي برديد

پ.ن : الان هم با دستكاري HTTPS ها نميتونم برم بتل لاگ بلكه بگردم پيداش كنم
ولي واقعا" زشته اين كارتون كه از روي فن بازي ميايد حرف هاي يكي ديگه رو كه كاملا" در موردشون خونده و ميدونه رو بدون اين كه چيزي بدونيد اينطوري بكوبيد و مسخره كنيد

آخرین ویرایش:
منم خودم توي يكي از فروم هاي بتل لاگ خوندم و يارو با دليل و مدرك و حرف هاي خود كاركنان دايس اين رو توضيح داده بود !
كلمه قلمبه سلمبه زياد داشت اما تا جايي كه من فهميدم بر ميگشت به پروتكل هاي اينترنت كه براي 360 مدلي بود كه اجازه بالاي 24 تارو نميداد يا همچين چيزي
به علاوه اينكه من خودم تا حالا بازي ايي از 360 نديدم كه 24 تا به بالا داشته باشه ! گفتم من نشنيدم و تا الان نديدم ! ولي PS3 ه غول شون MAG بود با 256 تا يا R2 خودش 64 نفره بود يا KZ2 كه 32 نفره بود

اي كاش ميتونستم لينك اش رو پيدا كنم بذارم تا شما دوستاني كه اصلا" نه بازي كرديد ( شايد ) نه چيزي از اون چيزايي كه من ديدم رو ديديد اينطوري قضاوت نكنيد و هي به تمسخر ديگرون نپردازيد بعد دوست داشتم ببينم چي مي گيد يا كجا قايم ميشديد يا اون موقع چه جوري باز حرف هاي من رو زير سوال مي برديد

ولي واقعا" زشته اين كارتون كه از روي فن بازي ميايد حرف هاي يكي ديگه رو كه كاملا" در موردشون خونده و ميدونه رو بدون اين كه چيزي بدونيد اينطوري بكوبيد و مسخره كنيد

توضیحاتی که DICE در مورد محدودیت تعداد پلیر رو کنسول داده ایناس :

اینی که شما میگی من یادم نمیاد! اگه میشه سرچ کنید و منبع رو لطف کنید

مرسی

اصلا چنين چيزي درست نيست
مثلا همين Defiance كه قراره براي 360 هم بياد MMO هست و كلي پلير داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or