جزئیات جدید از FIFA 12

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
ss_preview_FIFA12_NG_Bendtner_header_againstgoalie_WM.jpg.jpg

پیشرفت ها و تازه هایCareer Mode

Visuals

تقویم در صفحه اصلی جاسازی شده است که امکان مشاهده رویدادها را در طی بازی به بازیکن میدهد. همچنین میتوانید Advance بازی را هر وقت که میخواهید متوقف کرده و به
کارهایتان (مثل خواندن مقاله یا رسیدگی به نقل و انتقالات) رسیدگی کنید. بازی های لیگ, جام حذفی و ... هم در تقویم با رنگ های متفاوت مشخص شده اند.

Scouting
سیستم Scout به بازی بازگشته ولی فقط برای بازیکنان جوان. میتوانید تا 3 Scout را استخدام کرده و به مناطق مختلف برای مدت دلخواه بفرستید. Scout ها هم انواع مختلفی
دارند که طبیعتا بهترین آنها گرانترین آنهاست. گاهی ممکن است برای پیدا کردن بازیکنان با استعداد چندین بار Scout را به یک منطقه بفرستید. ولی مثلا اگر برای به خدمت گرفتن یک
بازیکن زیاد صبر کنید ممکن است تیمهای دیگر آو را به خدمت بگیرند.

Youth Academy
وقتی شما بوسیله scout بازیکنی را به خدمت گرفتید, این بازیکن به آکادمی شما منتقل میشود تا پیشرفت او را زیر نظر بگیرید و هر وقت آماده بازی باشد به تمی اولتان منتقل دهید.

Player Stories
در طول فصل بازیکنان خوشحالی یا نگرانی خود را در مورد بعضی موضوعات با مربی در میان میگذاردند. موضوعاتی مثل نگرانی از مصدومیت, کمبود بازی, نارضایتی در مورد
خرید بازیکن جدید, در پست غیر تخصصی بازی کردن, روحیه, بازنشتگی و ... . که تصمیم گیری ها بر عهده شماست.

Transfer Deadline Day
روز آخر نقل و انتقالات ساعت به ساعت جلو خواهد رفت که به شما این امکان را میدهد تا از میان گزینه هایتان بهترین را انتخاب کنید و همچنین خرید های فوری انجام دهید.

Form and Morale
هر دوی اینها بازگشته اند و تقریبا برای Player Stories یک Plug-in محسوب میشوند. بازیکنان به دلایل مختلف دچار افت یا افزایش روحیه و فرم میشوند.

Player Growth
طبق گفته سازندگان بهبود یافته است ولی برای مطمئن شدن باید چند فصل بازی کرد. با این حال برای مثال ما در CM تیم Southampton را انتخاب کردیم. Alex Oxlaide Chamberlain پس از سه بازی 10 تا رشد داشت که اکثر آنها +1 و بقیه آنها +2 و +3 بود که در مقابل پیشرفت +1 فیفا11 برای کل فصل نشانه خوبی است. Alex بازیکنی است که شما ممکن است انتظار چنین پیشرفتی را از وی داشته باشید پس سناریو هم به نظر قابل باور میرسد.

منبع

Faces
همچنین به نظر میرسد تا این لحظه این تیم ها با تکنولوژی 3D 8-Way ساخته شده اند: (تیم های جدید)
Man.City
Aston Villa
Newcastle
PSG
Marseille
Vancouver
Germany
AC Milan

sسلام این فیفا تو کریر مد یه مشکل بزرگ داره (از ابتدا) ولی نمیدونم چرا فکری براش نمیکنند نمیدونم تو این نسخه شاید یه کاری کنند واون هم اینه که در مستر لیگ از لیگ های دیگه هیچ خبری نیست مثلا وقتی با لیگ انگلیس مستر میریم معلوم نیست در ایتالیا کدوم تیم اوله و...

sسلام این فیفا تو کریر مد یه مشکل بزرگ داره (از ابتدا) ولی نمیدونم چرا فکری براش نمیکنند نمیدونم تو این نسخه شاید یه کاری کنند واون هم اینه که در مستر لیگ از لیگ های دیگه هیچ خبری نیست مثلا وقتی با لیگ انگلیس مستر میریم معلوم نیست در ایتالیا کدوم تیم اوله و...
اشتباه میکنی فکر کنم! میشه فهمید :دی

عالي بود
با Player Stories خيلي حال كردم.باعث ميشه بيشتر به تركيبت اهميت بدي و به امان خدا ولش نكني بري:d
فقط اگه روي چهره بازيكنها هم بيشتر كار كنن عالي ميشه.مثلا وقتي ميري با يه تيمي مثل والنسيا بازي ميكني تقريبا بيشتر بازيكنا صورتشون ساخته نشده

عالي بود
با Player Stories خيلي حال كردم.باعث ميشه بيشتر به تركيبت اهميت بدي و به امان خدا ولش نكني بري:d
فقط اگه روي چهره بازيكنها هم بيشتر كار كنن عالي ميشه.مثلا وقتي ميري با يه تيمي مثل والنسيا بازي ميكني تقريبا بيشتر بازيكنا صورتشون ساخته نشده
EA امسال به خاطر قراردادی که سال گذشته بستن خیلی روی تیمهای لیگ برتر کار کرده. از لیگ های دیگه تیمهای کمی رو ساخته. چند روزی هم شایعه شده که دارن روی تیم ملی انگلستان و رئال کار میکنن الان. من خودم آرزومه بارسا رو هم درست کنن یا حداقل ژاوی و ویا رو درست کنن.
راستی مثل اینکه EA نظرش عوض شده در مورد زبان عربی. :d

EA امسال به خاطر قراردادی که سال گذشته بستن خیلی روی تیمهای لیگ برتر کار کرده. از لیگ های دیگه تیمهای کمی رو ساخته. چند روزی هم شایعه شده که دارن روی تیم ملی انگلستان و رئال کار میکنن الان. من خودم آرزومه بارسا رو هم درست کنن یا حداقل ژاوی و ویا رو درست کنن.
راستی مثل اینکه EA نظرش عوض شده در مورد زبان عربی. :d

خدا و ea از دهنت بشنوه هادی :d
کی میشه قویترین تیمه حال حاضر نسل رو با تمامه جزئیات طراحی کنن :x>:d<:)
تا الانشم خیلی خوب طراحی کردن ولی بیشتر face های بازیکنا حالت خشک داره که بازیکن های تیم های معروفه انگلیسی خیلی زنده ترن ....

درود
من هم یک خبر قبلا ترجمه کرده بودم + چندتا تریلر که همرو با هم بزارم اگر مشکلی نیست:d
[FONT=&quot]
FIFA12_NG_Messi_overheadkick.jpg
[/FONT]

درود
Physics engine یک قابلیت جدید اضافه شده به این بازی است.یکی از خبرنگاران فرصت این را داشته تا این بازی را تجربه کند.بازی بین دو تیم آرسنال و چلسی انجام شد و حالا چند نکته که با بازی کردن بدست آورده را با هم دنبال میکنیم.(عکسهای بازی در منبع موجود هستند.)
  • دیگر خبری از حرکات اضافی و آزار دهنده نخواهد بود:
یکی از عمده مشکلات بازی حرکات بیخود و بی دلیل مخصوصا دست بازیکنان بود.(مثلا یادتون هست در شماره 11 که ضربه دروازه اعلام میشد و مهاجم شما و مدافع حریف همچین با هم درگیر میشدن،اون اینو هول میداد،آرنج این یکی میرفت تو چشم اون و... وجود داشت؟)الان دیگه همچین چیزی نیست.ما هی فکر میکردیم که تا کی این مشکلات رو باید تحمل کنیم.من خودم شاهد بودم که دوتا از بازیکنان زانو به زانو شدن،تکل های خشن،دفاع از توپ تو زمین خودتون و... این انیمیشن های طراحی شده فوق العاده هستن.

• اینجاست که میگن ستاره ها خودی نشون میدن:
در شماره 11 بازیکنان به واقعیت خودشون نزدیک بودن چه از نظر چهره و چه از نظر فیزیک ولی مشکل اینجا بود که چرا دیوانه وار زمینو میدوییدن؟چرا توپو الکی مینداختن جلوتر از دسترسیشون؟ولی در شماره جدید به شما این اجازه رو میده که از قدرتهای واقعی بازیکنان استفاده کنید،در شرایط دشوار و تنگ دریبل بزنید و این در حالی مکان پذیر هست که توپ نزدیک پای بازیکن شما باشه.با توانایی جایگیری و دریبل زنی بازیکنانی مثل لیونل مسی میتوانید علاوه بر حفظ توپ و دفاع از موقیعتتون دریبل هم بزنید و مدافعان را جا بگذارید و بهشون اجازه بدید که یک دلی از چمن سبز ورزشگاه در بیارن(که تو این شماره میشه گفت محال بود.)

• شانس آوردید.بازی کمکتون میکنه:
چقدر خوشحال میشید اگه بفهمید بازی تو دفاع کردن کمکتون میکنه؟در شماره قبلی هم کمک میشد ولی اینبار جایگیری بقیه بازیکنان بهتر شده و کار اصلی به عهده شماست که با یک تکل به موقع اما خطرناک کارو یکسره کنید.

• زوایا(چهره پر رنگ در پیروزی شما)
با اون وقت کمی که داشتم ولی خوب حرکت توپ تو مدافعین رو دیدم،حرکت بازیکنان بهم این واقعیت رو نشون داد که تا چه حدی به دنبال توپ هستن و اونو تعقیب میکنن.یک مدافع قد بلند داشتم که با یک حرکت کوچیک جهت حرکت توپو عوض کرد و توپ رو فرستاد جایی که خطر کمتره و این هم به من نشون داد که این مورد رو هم به ندرت تو 11 میبینیم.

یکم تو نگارش جملات تغییر دادم.امیدوارم قشنگ بوده باشه.
08.gif

منبع
....
بیشتر نکاتی که در خبر زیر اومده در تریلر قابل مشاهده است.
مدت زمان : 3:14
منبع
....

یک تریلر تکان دهنده از بازی
در تریلر روش بازی،بازیکنان فوتبال به نمایش دراومده.دید خوب Fabregas و پاسهای او و تفاوت بازی او با Park Ji-Sung
منبع

خبر رو خودم ترجمه کردم دوستان.(از جایی کپی برداری نکردم.)
قربان همه :x

الان که داشتم فکر میکردم یه چیزی به ذهنم رسید:d
خیلی خوب میشه اگر به پیش فصل اهمیت بیشتری بدن...بجای اینکه سه تا بازی تدارکاتی ازپیش تعیین شده میزاشتن...دست کم باید اجازه بدن خودمون تیمها رو انتخاب کنیم کلا اگر میشد تیم رو ببریم به قسمتهای مختلف دنیا خیلی خوب میشد:d میتونستیم کسب درامد کنیم و از این حرفها:d
کلا تو فیفا پول زیاده...هر فصل هم کلی میاد رو پول باقی مونده از فصل قبل! کمی رو این موارد جزیی کار کنن خیلی جذاب میشه بازی....
فعلا همین...:d

كلا اين كرير مود و بايد يه دستي سرو گوشش بكشن!باور كنين خيلي ضعفها داره!من تو فيفا09 5فصل با بارسا رفتم!توي فيفا 10 چون زياد تغييري نكرده بود يه فصل رفتم!از تنها چيزايي كه توي كرير مود خوشم ميومد كه منو و قسمت Scouting بود كه منوي كرير مود كه خيلي بد شده بود!و Scouting هم كه برداشته شد!باور كنين حتي سه بازي هم توي فيفا 11 نتونستم با كرير مود بازي كنم!

كلا اين كرير مود و بايد يه دستي سرو گوشش بكشن!باور كنين خيلي ضعفها داره!من تو فيفا09 5فصل با بارسا رفتم!توي فيفا 10 چون زياد تغييري نكرده بود يه فصل رفتم!از تنها چيزايي كه توي كرير مود خوشم ميومد كه منو و قسمت Scouting بود كه منوي كرير مود كه خيلي بد شده بود!و Scouting هم كه برداشته شد!باور كنين حتي سه بازي هم توي فيفا 11 نتونستم با كرير مود بازي كنم!
ضعف هاش رو قبول دارم ولی توهم دیگه خیلی شلوغش نکن:d سعی کن پای فنهای خفته پرو رو به این تاپیک باز نکنی:dوگرنه چادرم رو میبندم به کمرم میام وسط میدون:d

خیلی خوب میشه اگر به پیش فصل اهمیت بیشتری بدن...بجای اینکه سه تا بازی تدارکاتی ازپیش تعیین شده میزاشتن...دست کم باید اجازه بدن خودمون تیمها رو انتخاب کنیم کلا اگر میشد تیم رو ببریم به قسمتهای مختلف دنیا خیلی خوب میشد:d میتونستیم کسب درامد کنیم و از این حرفها:d
کلا تو فیفا پول زیاده...هر فصل هم کلی میاد رو پول باقی مونده از فصل قبل! کمی رو این موارد جزیی کار کنن خیلی جذاب میشه بازی....
اینا رو نسخه PS2 یا همون PC سابق داشت. کلا نسخه PS2 خیلی کاملتر بود به نظرم. مثلا همینی که گفتی. 4 تا انتخاب میداد بهت که مثلا به یه تیمی پیشنهاد بازی دوستانه بدی اگه شرایطش رو قبول میکردن بازی میکردی وگرنه یه بازی حذف میشد. حتی تقویمش هم خیلی بهتر بود. هر هفته میتونستی تا سقف 3 جلسه تمرین بذاری. بعد انتخاب میکدی مثلا روی کار های هجومی کار کنن بعد اون جلسه ها رو با مربی مخصوصش تمرین میکردن که خیلی خوب روی overall اثر میگذاشت.

ضعف هاش رو قبول دارم ولی توهم دیگه خیلی شلوغش نکن:d سعی کن پای فنهای خفته پرو رو به این تاپیک باز نکنی:dوگرنه چادرم رو میبندم به کمرم میام وسط میدون:d
به جان خودم دارم راستش رو ميگم!:dمن فيفا11 رو فقط B A Goalkeeper رو چندين فصل ادامه دادم!:d
مثلا يكي از ضفعهاي كرير مود اينه كه تكراريه!يعني با پارسالي هيچ فرقي نكرده!فقط منوش عوض شده!هدفي هم نداره!تيمهاي بزرگ هم بهت پيشنهاد نيمدن كه لااقل كمي واست جذاب بشه!من يادمِ توي فيفا 9 دوفصل كه با بارسا قهرمان شدم بعدش چلسي بهم پيشنهاد داد!ولي توي 10 اينطوري نبود!11 هم كه دوستان ميگن نيست!اي كاش لااقل يه بخشي ميزاشتن كه بشه مربي گري تيم ملي رو هم قبول كرد!يا مثلا مربي تيمها واقعي باشن!مثلا خود فرگوسن مربي منچستر باشه و يكي دوسال ديگه بازنشست بشه!اونوقت اين ميتونه يه هدف واسه بازيكننده بشه كه بشه جانشين فرگوسن!:d
در ضمن تنها مشكل فيفا همينه كسي ديگه جرات نميكنه عيب ديگه اي بگيره!:d

ممنون بابت خبر
اما یک نکته ای که من خیلی دوست دارم بهش برسن این وضع فروختن بلیتهاست
هیچ نکته خاصی نداره...!!!!
فقط یه جا هستش که میری میذاریش روی High بعدش پول درمیاری، یا شایدم فرقی میکرده و من متوجه نشدم:-":دی
معراج؟!؟!
این آرسن ونگر زیاد روت تاثیر گذاشته ها
میخوای به EA پیشنهاد شبیه سازی مربیهارو به بازی بده، (خدا رو چه دیدی، شاید استقبال شد:-")
اینا رو نسخه PS2 یا همون PC سابق داشت. کلا نسخه PS2 خیلی کاملتر بود به نظرم. مثلا همینی که گفتی. 4 تا انتخاب میداد بهت که مثلا به یه تیمی پیشنهاد بازی دوستانه بدی اگه شرایطش رو قبول میکردن بازی میکردی وگرنه یه بازی حذف میشد. حتی تقویمش هم خیلی بهتر بود. هر هفته میتونستی تا سقف 3 جلسه تمرین بذاری. بعد انتخاب میکدی مثلا روی کار های هجومی کار کنن بعد اون جلسه ها رو با مربی مخصوصش تمرین میکردن که خیلی خوب روی overall اثر میگذاشت.
اینارو من تا اونجایی که یادمه 08 داشت و خیلی هم باحال بود اون پیشنهادها تیمهایی که هم ستاره یا نیم ستاره ازت بالاتر بودن بدون چون و چرا قبول میکردن و نکته جالبترش هم اینجاست که بازیها به صورت Random یا توی خونه بودی یا خونه اونا میرفتی...
Ehhhhhhhhhhhhhhhem!!!!:d

منم یه سری نکته به ذهنم رسید :دی

1- هر فصل با یه ادیتور که تو بازی میشه بزارن بتونیم طرح لباسا رو تغییر بدیم یا حتی اسپانسر عوض کنیم(میتونن خودشون چند تا شرکت خیالی بسازن).

2- برای بازیکنامون پیشنهاد بیاد و بازیکنا ساز جدایی بزنن و بعد سعی کنیم راضی ـشون کنیم.

3- بعضی بازیکنا مثل مسی رو تو 11 خیلی سخت میشد آورد که امیدوارم با پول زیاد بشه تو 12 آورد تو تیم.

4- قابلیت تمرین دادن ـو داشته باشیم.

5- این مشکل کاپیتان دوم وقت تعویض کاپیتان حل بشه که اون بازیکن ـی که میاد تو زمین زرتی کاپیتان نشه.

همین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or