جزئیات جدید از DMC4 نسخه PC

• Thread starter Thread starter .ALEX.
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

.ALEX.

کاربر سایت
سلام

شرکت صاحب نام CapCom اعلام کرد. نسخه PC اماده عرضه برای تابستان امسال میباشد. در حال حاضر DMC4 برای کنسول ها در سراسر دنیا عرضه شده و بیش از 2 میلیون نسخه فروش کرده است.

دمو قابل بازی نسخه PC قبل از عرضه نسخه کامل ان عرضه میشود. تمام PC بازها منتظر این شاهکار هستند.

نسخه PC دارای mode های جدید و اپشن های گرافیکی پیشرفته و content های دیگر میباشد. بازی از طرف PEGI +16 اعلام شده است.

بازی در نسخه کنسول در 30 FPS اجرا میشد ولی در نسخه PC در 120FPS بازی از DirectX 9 , DirectX 10 و ویندوز ویستا Games For Windows پشتیبانی میکند.

devil-may-cry-4-1.jpg

منبع

موفق باشید...

آخرین ویرایش:
سلام
به نظر منم هیچی pc نمیشه...نمی دونم چرا با اینکه بازی با کنسول خیلی راحت تره ولی pc رو ترجیح میدم :دیر
هرکس با هردستگاهی بهترین خاطرات رو داشته باشه با همون معمولاَ از بازی بیشتر لذت میبره :biggrin1:.
DMC 4 بر روی PC دو میلیون بفروشه ؟؟؟ Are U Kidding :)

این بازی اگر تا پایان امسال بتونه بر روی پی سی 500 هزار نسخه بفروشه (Sold) خیلی هنر کرده .. تازه این رقمم در خوشبینانه ترین حالت گفتم :)

وضعیت فروش بازی ها بر روی PC انقدر افتضاحه که تمام کسانی که روزی خودشون را در خط مقدم این پلتفرم میدونستند رو به سوی کنسول ها آوردند از ID Software بگیر تا Valve و ... که آخرین نمونش هم Crytek هست که رئیسش Cevat Yerli در جریان مصاحبه ای گفته Crysis آخرین بازی انحصاری بود که ما برای PC ساختیم .:laughing:.. و البته ضمن گله و شکایت از ابعاد وسیع دزدی بازی بر روی این پلتفرم گفته بازی های مشابه بر روی کنسول ها حداقل 4 تا 5 برابر فروش می کنند که صد البته حرف کاملا به جایی زده
دقیقاَ با این حرف موافقم تازه نکته جالب هم این که اگه وضعیت کپی شدن بازی های 360 هم به همین صورت پیش بره مطمئنن سرو صدای بازی سازها در میاد و اگه یه کنسولی مثل ps3 بتونه به حد فروش مناسبی برسه به طوری که سازندگان ببینن نسخه های بازی هاشون روی اون کنسول بیشتر فروش میکنه ممکنه پلتفرم اصلی رو بزارن ps3 و برای همین ماکرو داره تمام تلاش خودش رو روی این قضیه می کنه مثلاَ توی لایو بن میکنه اما یه خبر خیلی جالب بدم که یک مدل جدید درایو 360 داره میاد یا بهتر بگم شروع شده به اومدن که این مدل lite on هستش که متاسفانه بعید به نظر میاد که این یکی رو بشه فلش کرد البته اگر هم بشه انقدر پر دردسر میشه و خطرناک که طرف قیدش رو میزنه مطمئنن من توی توضیحات خوندم که دیگه chip فلش وجود نداره یعنی هست ولی توی یک ic دیگه جاسازی شده که فقط read only هستش و گویا این کار رو xbox هم انجام شده بوده خیلی وقت پیش که عملاَ نشده کاریش کنن .
پس مشخص هستش که به ماکرو هم فشار آوردن و داره سعی می کنه جلوی این قضیه رو بگیره .:biggrin1:

دوستان فک کنم این بازی با شاهکار AC همزمان میشد اونام مینداختن عقب کپکام هم این کارو کرد یعنی دیگه این بازی تاخیر نیمخوره:

Release Date: Jun 2, 2008 یهنی 7-8 خرداد به نظر شما تاخیر دوباره نمیخوره؟

DMC 4 بر روی PC دو میلیون بفروشه ؟؟؟ Are U Kidding :)

این بازی اگر تا پایان امسال بتونه بر روی پی سی 500 هزار نسخه بفروشه (Sold) خیلی هنر کرده .. تازه این رقمم در خوشبینانه ترین حالت گفتم :)

هائوون؟ 500،000 ؟ r u kidding ؟ :دی
وقتی UT3 فقط 60،000 نسخه فروخت .. بسیار عالی :دی

هائوون؟ 500،000 ؟ r u kidding ؟ :دی
وقتی UT3 فقط 60،000 نسخه فروخت .. بسیار عالی :دی

البته اگر اشتباه نکنم اون فروش 60 هزار تا فقط مربوط به آمریکا میشد ..:biggrin1:
من منظورم از فروش 500 هزار نسخه در کل دنیا بود که باز اونم یک رقم خیلی خیلی خوشبینانست بخصوص با در نظر گرفتن سبک بازی و ...و مطمئنا DMC 4 کمتر از این مقدار میفروشه

ضمن اینکه بازی DMC 4 در تابستان میاد اما بازی UT3 اواخر سال اومد (19 نوامبر)...
در هر صورت مهم اینه که وضع فروش بازی ها بر روی PC خیلی خرابه :biggrin1:

البته اگر اشتباه نکنم اون فروش 60 هزار تا فقط مربوط به آمریکا میشد ..:biggrin1:
من منظورم از فروش 500 هزار نسخه در کل دنیا بود که باز اونم یک رقم خیلی خیلی خوشبینانست بخصوص با در نظر گرفتن سبک بازی و ...و مطمئنا DMC 4 کمتر از این مقدار میفروشه

ضمن اینکه بازی DMC 4 در تابستان میاد اما بازی UT3 اواخر سال اومد (19 نوامبر)...
در هر صورت مهم اینه که وضع فروش بازی ها بر روی PC خیلی خرابه :biggrin1:

آخه نکته اینجاست که UT3 اصلاً بازی معمولیی نبود که مثلاً وقت عرضه اش تاثیر خیلی زیادی توی فروشش داشته باشه .. البته خود بازی هم خیلی "قشنگ" بود که بسیار کمک میکرد به فروش بازی :sick:
ولی خوب من نمیگم الان این فروشش از DMC4 بهتره یا هر چی .. ولی وقتی که میگن برای اینکه از این بازی DMC4 بهترین استفاده رو ببرید از کنترلر 360 برای PC استفاده کنید دیگه مشخصه بازی در چه سطحیه :دی

خوب ملت Pirate شدند و کپی و اینها .. از اون ور هم به همین دلیل شرکت ها دارند میرن به سمت کنسول و بازی ها کنسولی میشه .. نمونه بارزش همین UT3 .. این باز فروش رو کم میکنه .. و این دور تسلسل ادامه دارد :دی

DMC 4
در ضمن من نمی دونستم که صد در صد قیمت یک کالا سود محسوب میشه ...شما حسابداری چیزی نیستی ؟؟؟

حالا من یه چیزی از دهنم پرید گیر نده دیگه فدات شم .
پ.ن:خودتم میدونی که Capcom از فروش این بازی سود کرده،اینکه مشخصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or