جزئیات جدید از DMC4 نسخه PC

• Thread starter Thread starter .ALEX.
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

.ALEX.

کاربر سایت
سلام

شرکت صاحب نام CapCom اعلام کرد. نسخه PC اماده عرضه برای تابستان امسال میباشد. در حال حاضر DMC4 برای کنسول ها در سراسر دنیا عرضه شده و بیش از 2 میلیون نسخه فروش کرده است.

دمو قابل بازی نسخه PC قبل از عرضه نسخه کامل ان عرضه میشود. تمام PC بازها منتظر این شاهکار هستند.

نسخه PC دارای mode های جدید و اپشن های گرافیکی پیشرفته و content های دیگر میباشد. بازی از طرف PEGI +16 اعلام شده است.

بازی در نسخه کنسول در 30 FPS اجرا میشد ولی در نسخه PC در 120FPS بازی از DirectX 9 , DirectX 10 و ویندوز ویستا Games For Windows پشتیبانی میکند.

devil-may-cry-4-1.jpg

منبع

موفق باشید...

آخرین ویرایش:
تمام PC بازها منتظر این شاهکار هستند.

خیر .. شایعه ای بیش نیست :دی

بازی در نسخه کنسول در 30 FPS اجرا میشد ولی در نسخه PC در 120FPS بازی از DirectX 9 , DirectX 10 و ویندوز ویستا Games For Windows پشتیبانی میکند..

فکر کنم منظورشون max FPS بوده .. چون روی PC با توجه به سخت افزار ممکنه از 1 تا 120 FPS داشته باشه.

خیر .. شایعه ای بیش نیست :biggrin1:
خو من منتظرم پارسیا :دی این یه دونه کنسولی رو اجازه بده بازی کنیم :دی حیفه :دی
دمو قابل بازی نسخه PC قبل از عرضه نسخه کامل ان عرضه میشود.
مثلا کی؟ تاریخی،چیزی؟
این بازی رو با چه سخت افزاری میشه بازی کرد ؟
من PC دارم ولی زیاد قدرتمند نیست ؟
گرافیکم = 7300gs رم = 1 گیگ
CPU = 3000 دو هسته ای
اگه تونستی Lost Planet رو اجرا کنی با فرم مناسب،میتونی اینم بازی کنی.

خیر .. شایعه ای بیش نیست :دی

فکر کنم منظورشون max FPS بوده .. چون روی PC با توجه به سخت افزار ممکنه از 1 تا 120 FPS داشته باشه.

نه...من خودم کنسول دارم بازی رو هم تمام کردم. ولی هیچی PC نمیشه.:biggrin1:

بله بازی تو حداکثر حالت در 120FPS اجرا میشه.

خو من منتظرم پارسیا :دی این یه دونه کنسولی رو اجازه بده بازی کنیم :دی حیفه :دی

خوب بازی کن .. من چیکارم.
من فقط گزاره "همه" رو نقض کردم ، حتی اگه یک نفر هم منتظر نباشه اون گزاره نقض میشه .. هرکی هرچی دوست داره بازی کنه :دی

سلام
به نظر منم هیچی pc نمیشه...نمی دونم چرا با اینکه بازی با کنسول خیلی راحت تره ولی pc رو ترجیح میدم :دی

منتظر این بازی هستم (هر چه زودتر بهتر)

ممنون بابت خبر

CAPCOM با فرض اینکه قیمت هر جلد از بازی60 دلاره و2 ضربدر 60 میشه120 میلیون:eek: دلار سود میکنه!
حال اگه PC هم دو میلیون فروش کنه...

خوب اون قیمت روی جلد که همش سود نیست :دی
یک چیزی توی مایه های ده دلارش که همیشه میره توی جیب سازنده کنسول
در نتیجه بازیهای PC معمولاً اون ده دلار ارزونترند .. حالا از این 50 دلار بقیه چقدر بره توی جیب Publisher و اینجور چیزها نمیدونم.

CAPCOM با فرض اینکه قیمت هر جلد از بازی60 دلاره و2 ضربدر 60 میشه120 میلیون:eek: دلار سود میکنه!
حال اگه PC هم دو میلیون فروش کنه...

DMC 4 بر روی PC دو میلیون بفروشه ؟؟؟ Are U Kidding :)

این بازی اگر تا پایان امسال بتونه بر روی پی سی 500 هزار نسخه بفروشه (Sold) خیلی هنر کرده .. تازه این رقمم در خوشبینانه ترین حالت گفتم :)

وضعیت فروش بازی ها بر روی PC انقدر افتضاحه که تمام کسانی که روزی خودشون را در خط مقدم این پلتفرم میدونستند رو به سوی کنسول ها آوردند از ID Software بگیر تا Valve و ... که آخرین نمونش هم Crytek هست که رئیسش Cevat Yerli در جریان مصاحبه ای گفته Crysis آخرین بازی انحصاری بود که ما برای PC ساختیم .:laughing:.. و البته ضمن گله و شکایت از ابعاد وسیع دزدی بازی بر روی این پلتفرم گفته بازی های مشابه بر روی کنسول ها حداقل 4 تا 5 برابر فروش می کنند که صد البته حرف کاملا به جایی زده
البته اشتباه نشه Crytek کماکان از پلتفرم PC پشتیبانی میکنه اما نه دیگه با عناوین انحصاری ...
No Exclusive Titles for PC anymore :laughing:

در ضمن من نمی دونستم که صد در صد قیمت یک کالا سود محسوب میشه ...شما حسابداری چیزی نیستی ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or