جزئیات جدید از Assassins creed 2

nathan mckane

کاربر سایت
assassins-creed-2-scan.jpg

"تکراری" کلمه ایست که مردم بعد از خرید assassins creed در مورد ان به کار بردند اما این عنوان با فروش 8 میلیونی خود راه خود را به طور چشمگیری تغییر داده است.در اینجا میتوان به چند تغییر کلیدی در گیمپلی بازی اشاره کرد که طرفداران بازی را دیوانه و کسانی که تازه با این بازی اشنا شده اند را لال میکند :

1. گرافیک بازی نسبت به شماره ی اول دچار بهبود شگرفی شده است . پس خودتان را برای تماشای شهر ونیز از بالای ساختمانها اماده کنید.

2. سیستم دزدی در بازی نیز اصلاح شده به طوری که شما میتوانید با تنه زدن به مردم پول انها بدزدید

3. سمی در بازی وجود دارد که با ان میتوانید کاری کنید تا دشمانتان همدیگر را بکشند.

4. بعضی مکان های پنهان باعث میشوند تا گیمپلی دچار تغییر شده و بیشتر خطی شود.

5. با سیستم رشوه در بازی میتوانید مردم را با پول خود به طرف خود بکشید.

تمامی این ويژگي های جدید باعث تنوع بسیار در گیمپلی بازی خواهد شد اما این تغییرات تنها نمایشی نیستند به این علت که اینبار با بازی متفاوتی روبرو خواهید بود. به طور مثال در بازی اول شما ابتدا اهداف خود را پیدا میکردید , انها را میکشتید و فرار میکردید. اما اینبار قضیه کمی تغییر کرده. شما در این بازی داراری قابلیت هزینه کردن پول هستید پس assassin بودن در این بازی مهیج تر اسانتر و جذابتر از گذشته خواهد بود.
اهداف در این بازی داراری محافظان شخصی هستند اما شما میتوانید با صلاحی مجهز به زهز کاری کنید که هدف شما توسط بادی گارد خود کشته شود.از این هوشمندانه تر میشد ؟

Assassincs Creed 2 همچنین داراری یک گیمپلی کاملا جدید است . شما با رفتن به یک سری مکانهای مخفی در نقشه میتوانید از برخی بخشهای بازی صرف نظر کنید که ابته این باعث خطی شدن بازی خواهد شد . شما همچنین میتوانید به طور سنتی بازی را تمام کنید که در این صورت با بازی متنوعتری موجه خواهید شد. همانند نسخه ی گذشته گروه هایی از مردم وجود دارند که از شما در مقابل خطرات محافظت خواهند کرد , شما میتوانید در میان انها پنهان شوید یا با کمک انها در بالای ساختمان ها به دنبال هدف خود بگردید.

هر ساله عناوین و دنباله های بسیاری منتشر میشوند اما شما به ندرت شاهد یک عنوان و دنباله ای کاملا جدید در عین حال قوی با این میزان جذابیت هستید. یوبیسافت امسال در تلاش بسیار برای ساخت assassins 2 است و تلاش انها برای بهبود ان همچنان ادامه دارد.

eagle vision ( دید عقاب ) نیز امسال دچار دگرگونی شده به طوری که شما قادر به شلیک به هدف با استفاده از ان خواهید بود.

Assassins Creed 2 هفدهم نوامبر امسال به بازار عرضه و با تغییرات خود باعث شگفتزدگی گیمر ها خواهد شد.

source

آخرین ویرایش:
سلام ولی واقعا حیف که الطیر نیستش:((
1 سوال کسی خبر نداره که بازی مثل یکش دوباره باید تو همون دستگاهه(اسمش یادم رفته) بریم و خاطرات اجداد بزرگوارمون رو مرور کنیم یا اینکه کلا تو گذشته اتفاق میفته:confused::confused:
ممنون
این اتزیو آدیتوره داثتیرنسه هم از اجداد دزموند هست و یک assassin مطمئنا از الطیر محبوب تر میشه !! تو یکش معموریتا از مموری بلاک 4 و 5 تکراری میشد ولی انگار موموریتا متنوع هست و فقط تو assassination خلاصه نمیشه و مکانیزم گیم پلی هم زیاد تغییر نکرده و فکر کنم یه بازی عالی میشه و منتقدایی که از یکش ایراد میگرفتن اگه باگایی که تو یک بود رفع بشه نظرشون برگرده... امیدواریم.

حشاشین تو اروپا و ایتالیا و ونیز چه کار میکردند؟! لا اقل قسمت قبلی پیشینه ی تاریخی داشت.
اگه رمان حشاشین رو خونده باشید در اروپا هست. البته فکر کنم بیشتر به خاطر طراحی شهر هاش باشه که ایتالیا به خاطر معماری خاصی که داره انتخاب شده.

امیر حسین خواهشا حرف معتبر بزن..!
مگه حتما باید عکسی نشون بدن تا معلوم بشه؟؟؟؟
عزیز جان بنده کی گفتم که هست یا نه ؟؟؟
بنده فقط گفتم که عکسی نیست که توش این دستگاه باشه .
اگه رمان حشاشین رو خونده باشید در اروپا هست. البته فکر کنم بیشتر به خاطر طراحی شهر هاش باشه که ایتالیا به خاطر معماری خاصی که داره انتخاب شده.
رمان ؟

سلام ولی واقعا حیف که الطیر نیستش:((
1 سوال کسی خبر نداره که بازی مثل یکش دوباره باید تو همون دستگاهه(اسمش یادم رفته) بریم و خاطرات اجداد بزرگوارمون رو مرور کنیم یا اینکه کلا تو گذشته اتفاق میفته:confused::confused:
ممنون
نه بابا اتزو خيل باحال تره
اسمش اينطوري نوشته ميشه؟؟ Ezio Auditore Da Firenze
به قول خود سازنده هاش تا هرموقع AC باشه دزموند مايلز و animus هستش
حشاشین تو اروپا و ایتالیا و ونیز چه کار میکردند؟! لا اقل قسمت قبلی پیشینه ی تاریخی داشت.
تا اونجا كه من فهميدم اتزيو داره انتقام خانوادشو ميگيره و برا انتقام از روش حشاشيون استفاده ميكنه
از نسل الطير هم هست ديگه چي ميخواي از اين بيشتر:biggrin1:همين قسمت دوم جواب همه سوالا رو ميده

آخرین ویرایش:
دوستان من تو ویدئو جدیدی که توی eurogamer دیدم لباس ezio رنگش تغییر کرده یعنی مثلا کلاهش خاکستری خیلی تیره شده یا میخواستم بدونم کسی میدونه چنین چیزی یا تغییری نداشته و ویدئوش این شکلی بوده
http://www.eurogamer.pt/videos/assassin-s-creed-2-novo-video
اگه اینجوری شده باشه کیفیش خیلی کم میشه مثل prototype

مگه حشاشین رمان داره ... ؟؟؟؟ کسی اگه راجع به این رمان چیزی میدونه بگه ....

سلام ولی هیچ کی الطیر نمیشه:((
و اینکه فکر نکنم ایندفعه از انیموس خبری باشه چون آخرای یکش اگه اشتباه نکنم صدا آژیر و این چیز ها اومد همون قدیم باشه بهتره و امیدوارم مثل یکش برا کشتن هدف مراحل بیشتری انجام بدیم نه دوتا ماموریت انجام میدادی بعد یارو رو میکشتی و تمام.

سلام ولی هیچ کی الطیر نمیشه:((
و اینکه فکر نکنم ایندفعه از انیموس خبری باشه چون آخرای یکش اگه اشتباه نکنم صدا آژیر و این چیز ها اومد همون قدیم باشه بهتره و امیدوارم مثل یکش برا کشتن هدف مراحل بیشتری انجام بدیم نه دوتا ماموریت انجام میدادی بعد یارو رو میکشتی و تمام.
در اينكه دزموند و Animus در اين بازي هم هست كه شكي نيست
اگر Animus نباشه پس چطوري اون داشنمندا از DNA دزموند استفاده كنن؟چطوري دزموند جد خودشو ببينه؟؟؟؟دزموند اتفاقايي كه براي اتزو ميوفته رو تجسم نميكنه كه با اون دستگاه ميبينه
ماموريت هاي بازي هم خيلي بهتر از AC1 شده اينطور كه سازندهاش ميگن
مگه الطير چي داشت كه هيچي الطير نميشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or