جزئیات جدید از بازی Resistance 2

Good Boy

کاربر سایت
مجله رسمی و معتبر PLAY STATION در انگلستان یعنی Insomniac games جزئیات تازه ای از بازی Resistance 2 را منتشر کرده که با هم میخوانیم:

- بازی Resistance 2 از آنجایی شروع خواهد شد که در شماره اول به پایان رسیده بود.

- سه کلاس co-op character در بازی وجود خواهد داشت: Soldier و medic و special-ops trooper که هر کدام میتوانند امتیاز جمع کنند و مهارت هایشان را افزایش بدهند.

167330o.jpg

- The Splitter یک اسلحه جدید هست که در بازی وجود خواهد داشت و نوعی mini-gun هست.

- Special abilities با کشتن موجودات بیگانه شارژ میشود و اگر shield شما کم است با کشتن موجودات میتوانید آن را زیاد کنید.

- super-boss های جدید که واقعا بزرگ خواهند بود.آنها با روشهای معمولی کشته نمی شوند و همچنین AI آنها زیاد خواهد بود.

jzjyh4.jpg

​

.......................
موفق باشید.
K1

آخرین ویرایش:
سه کلاس co-op character در بازی وجود خواهد داشت: Soldier و medic و special-ops trooper که هر کدام میتوانند امتیاز جمع کنند و مهارت هایشان را افزایش بدهند.
من داشتم یه مصاحبه در باره این بازی می خوندم گفتم بد نیست این جا یه اشاره به قسمت کوچکی از اون بکنم:

________________________________________________________________________________

به نظر می رسه بازی به صورت تیمی هر روز محبوب تر می شود مثل Halo 3 و Team Fortress 2.چه چیزی باعث می شود که بازی به صورت گروهی در Resistance 2 نه تنها موفق شود بلکه باعث شود که بازیباز را ترغیب کند که بارها و بارها به ان بپردازد.

من فکر می کنم همه ما احساس می کنیم بازی به صورت co-op زمانی که با دوستانتان تکنیک های جدید را امتحان می کنید بسیار لذت بخش است.مود co-op طوری طراحی شده که بازیباز را تشویق به آزمایش های مختلف میکند , همراه با 3 نوع مختلف کلاس, انواع بسیار زیادی از دشمنان برای مبارزه, گیم پلی بسیار متنوع, و تعدادی open level خوب,( که به هیچ دو راه مشابهی برای به پایان رساندن بازی برخورد نخواهید کرد).فقط با تغییر ترکیب تیم شاهد تغییر بسیار زیادی در گیم پلی خواهید بود.برای مثال,بازی همراه با 6 پزشک و دو نیروی ویژه ops تفاوت زیادی با بازی همراه با 2 سرباز و سه پزشک و سه نیروی ویژه ops دارد.و چیزهای دیگری هم وجود دارد که ما برای تازه نگه داشتم تجربه بازی در حالت co-op در اختیار داریم ولی فعلا نمی توانیم آنها را آشکار کنیم.

این مصاحبه با موسس و CEO شرکت Insomniac یعنی Ted Price انجام شده است.

Resistance موهبتی برای یک کلیسا !!!!!!!!!!!!

این خبر زیاد در مورد Resistance 2 نیست ولی تا یه حدی جالب هست!!

سال گذشته که Resistance: Fall of Man منتشر شد یکی از مناطق بازی در محیط مقدس یکی از کلیسا های منچستر اتفاق می افتاد.و اسقف آن کلیسا از Sony به خاطر ترویج جنایات در جلوی رسانه ها شکایت کرد.ولی عمل این اسقف باعث تبدیل شدن این بازی به یک موهبت برای این کلیسا تبدیل شده است!!!!!

David Marshall (مدیر ارتباطات بخش اسقف نشین منچستر) در این باره می گوید:"از زمانی که این داستان پیش آمده کلیسای منچستر شاهد رشد قابل توجهی از بازدیدکنندگان شده است."

"معلمان به ما می گویند که جوانان علاقمند دیدن مکانی که فکر می کردند کاملا تخیلی است; هستند." تخیلی؟ این معلما تو این دوره زمونه به بچه ها چی یاد می دن!!!!

البته خبر های خوب به اینجا تموم نمی شه :"ما همچنین شاهد افزایش توریست هایی هستیم که به خاطر عکس های داخلی این کلیسا برای دیدن آن آمده اند."

خوب, کلیسا یکی طلب ما,حالا نظرتون درباره بازی Super Smash Bros چیه؟که دقیقا در کلیسای Westminster انجام میشه!!!!!!!!

ولی یه سوالی برای خودم پیش اومده!این اسقف از کجا فهمیده که این بازی در محیط مقدس این کلیسا صورت می گرفته؟!!!!!

resistance-fall-of-man2--article_image.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or