جزئیات جدید از انحصاری جدید سونی : The Order 1886

HosseinBrusli

کاربر سایت
theorder1886_26078.nphd_-600x300.jpg

طی مراسم E3 2013 شرکت سونی بازی انحصاری The Order 1886 را برای PS4 معرفی کرد . جزئیاتی از این IP جدید منتشر شده که به شرح است :

• مکان تریلر در دوره تاریخی Neo-Victorian در شهر لندن است .
  • سازندگان در حال تلاش برای ارائه ورژنی از دوره Neo-Victorian شهر لندن با توجه به تاریخ هستند .
  • بازی برای بیش از 2 سال در حال توسعه بوده و ایده های بازی به مدت 7 سال در دست طراحی بوده است .
  • بین کاراکترهای بازی از لحاظ ( علم شیمی ) رابطه های قوی ای وجود دارد که متعلق به The Order است و هدفشان حفاظت از انسانها در برابر دشمنان است . آنها برای بیش از یک قرن در جنگ هستند و هدفشان این است که بشریت را از دست هیولا ها امن نگاه دارند .
  • ممکن در بازی بخشی برای سفارشی سازی سلاح ها وجود داشته باشد ، اما هنوز در این مورد صحبتی نشده .

The Order: 1886 هنوز تاریخ انتشار مشخصی ندارد ، اما به زودی به صورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد .

منبع

آخرین ویرایش:
دوست عزیز neo victorian منطقه شهری نیست دوره ای از تاریخ بریتانیاست که بازی درش اتفاق میفته ویکتوریا امپراتریس بزرگ بریتانیا در قرن نوزدهم بوده

مهمترین نکته رو نگفتید که :دی
بازی TPS Action Adventure میباشد :x انقدر خوشحال شدم که FPS نیستش :دی و همینطور شوتر خالص نیست :دی

مهمترین نکته رو نگفتید که :دی
بازی TPS Action Adventure میباشد :x انقدر خوشحال شدم که FPS نیستش :دی و همینطور شوتر خالص نیست :دی
من 10 ساعت پیش گفتم :|
http://forum.bazicenter.com/thread78346/

- - -ویرایش - - -

GOWــــهای PSP که حرف نداشتن , از این لحاظ به این استدیو خیلی ایمان دارم :d
اینها 3 تا بازی برای psp ساختن یکی از یکی بهتر بودن که هیچ، از نسخه های اصلی هم چیزی کم نداشتن که هیچ (:دی) از تمام قابلیتها اون پلتفروم هم استفاده کردن :دی.
فنی-تکنیکی-خلاقیت. حرف نداره RAD.

اتفاقا من فکر میکنم بازی یه Co-Op با پدر مادره:d.چون نشونه هاش بود.مثلا چهار نفر توی کالسکه و باز هم هر چهار نفر توی عکسی بعد از تریلر نشون دادن حضور داشتن.استقبال میشه از یه Co-Op.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or